- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.001
zorunlu kürtaj olalıda yaklaşık 51 gün oldu kızlar bana dr 2 ay korun demişti en az. ama ben bugun adet oldum adetten sonra korunmayı istemiyorum ne zararı olabilir ben çok istiyorum hamile kalmayı,1 ayda beklemek istemiyom tabi rabbim bilir herşeyi
canlarım topik kendine gelmiş:) özledim siziiii:) evet hamişim sanırım:) esteryacım saolsn cok yardımcı old bana öpüyorum nanaktan onu:) biraz sorun yasıyorum kese gözükkmedi daha aazcıkta akıntım var kahverengi allah bizi korsun
fantastikam benimde hedefim 80 geçmemek , 80 i geçersem hakkaten cokuzulurum ama su da bir gercek bogazıma dur diyemiyorum..
bu arada sen çatlak önleyici krem falan kullanıyormusun?
ayy ne güzel gelmiş herkes gelmiş yaşasın ohh be eski günlere döndük dimi kızlar fantastika canım çok sevindim dönüşüne inşallah farketmezlerde rahat rahat yazışırız:)
sabinacım geçmiş olsun inşallah sağsalim kavuşursun meleğine söyle ona teyzenin selamı var de az daha sabretsin bakim ne var dünyada tamam bizi görmek için sabırsızlanıyor ama oaz daha sabretsin :)))
lightlife iyiym canım bir ara bunalım takılıyordum şimdi iyiyim sizleri çok özledim geldim
izmirhayal hamiş olduğunu duydum tebrik ederim ne güzel topiğimizin bebişleri birer birer geliyor
eserr canım aramıza hoş geldin geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun
slm kızlar....beloşum sen çağırırsında ben gelmezmiyim tatlım bak hemen geldim :)))
fantastikam seni aramızda görmek çok güzel melek arkadaşım benim...hoş geldin canım inşallah bundan sonrada girebilirsin iş yerinden :))
sabinam dualarım seninle ve simayımızla...haftası önemli değil canım inan sağsağlim kucağına al evinize gelin inşallah....
günaydınnnnnn fıstıklarrrr, ne var ne yok bakalımm
sabinacımm hayırlısı olsun güzelim 36. haftadan sonra herhangi bi gün gelsin prensesin hiç endişelenme hatta daha erken doğumlarda bile gayet sağlıklı büyüyo bebekler, sen zaten en önemli zamanları atlatmışsın, sağlıkla gelsin konsun kucağına miniğin dilerim
amin fantastikam canım benim ...ŞenizŞeniz
yaseminim belenayım lagtlifecimm esteryam bi türlü karşılaşamadık yaww :)) şöyle bi sohbet edelim özledim hepinizi çok
hayal hamilemi bu arada doğrumu okudum, çook sevindimmm maşallah sağsalim büyüsün dilerim bebişi
kobracığımı çok merak ediyorum ben nerelerde acabaaa, keşke gelseeee
perim evde dinleniyo ama keşke oda gelseeee, zaten merak ediyorum geçen haftadan beri haber alamadımmm
esteryam belli oldumu paşamı geliyo prensesmi canımmmm, ben tahmin hakkımı paşadan yana kullanıyorum :)) çünkü sen öyle istiyosun dilerim gönlüne göre olur
:)) yok be esteryam normal bundan sonrada en fazla 10 kilo alsan tamam işte, sen zaten normaldede zayıf bi kadınsın, ondan sana çok geliyo
ben 5 kilodayım henüz ama ben hamile kalmadan önceki bikaç aydada çok yaymıştım 2-3 kilo almıştım o yüzden frenliyorum kendimi
zorunlu kürtaj olalıda yaklaşık 51 gün oldu kızlar bana dr 2 ay korun demişti en az. ama ben bugun adet oldum adetten sonra korunmayı istemiyorum ne zararı olabilir ben çok istiyorum hamile kalmayı,1 ayda beklemek istemiyom tabi rabbim bilir herşeyi
canım ben bebeyagı suruyorum ama palmers marka kakao yagıda alcam cok iyi diyorlar
sabinacım nasılsın arkadasım evdesin yatıyorsun iyisin degil mi?
sabinacımm nasılsın, simayımız nasıll
yaa duymamıştım ben o markayı yani kakao yağı iyiymiş diye duydum ama o ten rengimi değiştirebilir diye badem yağını tercih ettim :))
iyiyim fantastikam sen nasılsın?sağlık ocağından geldim şimdi çok şükür kaslp atışları gayet güzel..inşallah böyle devam eder ...
sen nasılsın kaç haftalık oldu fıstığımız?
fantastikam ben hiç birşey kullanmadım canım allahıma çok şükürde okadar kilo almama rağmen hiç çatlağım yok..opuyorumnanaktan
maşallah sabinammm hiç merak etme böylede devam edicek ve en erken 2 hafta sonra alıcaksın kucağına prensesini,sen hep güzel şeyler düşünki simayda sakin sakin yatsın sığınağında.. biz 21. haftayı doldurmak üzereyiz, yarıladık yani sabinacım, geçen hafta gittim en son dr a o 3 boyutlu ultrasonda çok komik görünüyolar ya, merak ediyorum aslında çok daha sık görmek istiyorum 4 hafta çok uzun geliyo
inşallah canım...sende ne güzel yarılamışsın..artık bundan sonrası hiç geçmiyo ama inan
evet canım benada 4 hafta çok uzun bi süre geliyordu ama şimdi her hafta görücem meleğimi...
ne güzel ya inşallah benimde öyle olur, genetikmiş bu durum annemdede yok hiç çatlak, e bende böyle bakmaya devam edersem olmaz diye düşünüyorum, kaşımakta çok etkiliyomuş, bu arada en derin çatlaklar son haftalarda oluyomuş tatlımmm
evet fantastikam genetik olabilir benimde ne annemde nede ablamda var..inşallah benimde olmaz
bide sen 28 kilomu dedin benmi yanlış okudum sabinam naptın yavrum sen akannehir ama şöyle bi durum varki sende çok zayıftın hamilleik öncesi muhtemelen seni görsek hiç belli değildir aldığın kilolar, ki ben fotolarında abartı hiçbişey görmedimmm, aksine hamileliği sana acayiip yakıştırdım canımm
sabinam ben neden göremedim senin fotolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?