- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.881
iyi akşamlar kızlar nasılsınız şükür daha iyiceyim ama hala atlatamadım şu gribi aman Allahım o neydi öle ya feleğim şaştı gözümü açamadım şükür sadece öksürükle kaldık başbaşa oda giderse rahat edicem yarın giremem işyerinden o yüzden akşamdan yazayım dedim malum ay sonu yıl sonu işler yoğun ocak gelsin rahat rahat yazışırız
hepinize hayırlı ve sağlıklı ve bol bebnişli bir yıl diliyorum
Kızlar geldİm baktım gİdİyorum İŞler yoĞun hepİnİze mutlu yıllar seneye gÖrÜŞÜrÜz he he he
Benden de herkese mutlu huzurlu saglıklı hayırlı yıllar.. Tum hayallerinizin gercek olması dilegi ile..
ArkadaŞlar sİz gÖrÜp geÇİrmİŞsİnİ ne olur bana yardımcı olun ben 5 aylık evlİyİm hİÇ adetİm gecİkmezdİ ve bu ay 8 gÜn geÇtİ İdrar testİ denedİm 5 tanesİde pozİtİf Çıktı ve ben 8 İncİ gÜnÜmde hastalandım ama hİÇ adet belİrtİsİ gİbİ deĞİlhİÇ bİr aĞrım yok acaba dÜŞÜk mÜ yoksa ÜstÜne gÖrmemİ buĞÜnn 2 İncİ gÜnÜ hala hastaoluyorum lÜÜÜÜtttfeeeen yardımcı olun
ArkadaŞlar sİz gÖrÜp geÇİrmİŞsİnİ ne olur bana yardımcı olun ben 5 aylık evlİyİm hİÇ adetİm gecİkmezdİ ve bu ay 8 gÜn geÇtİ İdrar testİ denedİm 5 tanesİde pozİtİf Çıktı ve ben 8 İncİ gÜnÜmde hastalandım ama hİÇ adet belİrtİsİ gİbİ deĞİlhİÇ bİr aĞrım yok acaba dÜŞÜk mÜ yoksa ÜstÜne gÖrmemİ buĞÜnn 2 İncİ gÜnÜ hala hastaoluyorum lÜÜÜÜtttfeeeen yardımcı olun
günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?