- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.321
canım inş. hayırlısıyla alırsın ehlıyetını bende bu sene bebek yapmadan ehliyet almayı pilanlıyodum 3 ay önce kaza geçirdik normal yolumuzda giderken 18 yaşında yeni ehliyet almış genç arabasını kendı yönünden bizim yöne çevirip hızlı bir şekilde üstümüze sürdü bide içmiş eşim ferene başmayıp yana kırmasaydı arabayı araba üstümüzdeydi ve belkıde biz yoktuk şuan arabamızın yanını aldı gitti ve ben şok oldum bayıldım ondan sonra vaz geçtim ben eşime dedim araba felan kullanamam sen kullanıyorsun yeter dedim şimdi bile yanımızdan araba geçse karşımızdan araba gelse bize vurcak sanıyorum ürküyorum arabanın koltugunu elımle sıkıyorum o kazadan o kadar etkılendımkı ilerde bu etkıden kurtukursam belkı alırım kullanmayıda az çok bılıyorum eşim kullandırdı ama suan için istemiyorum yookk:1no2: ......
canım yaaa arap sabunuyla nasıl yıkadın tarif edermısın bende deneyım.......
canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim kazasız belasız araba kullanmayı nasip etsin kimselere göstermesin.:Saruboceq:
günaydın günaydın hekeze iyi haftalar diliyorum nasılsınız haftaya nasıl başladınız umarım herşey yolundadır
ben dün ilk adetimi oldum bugün 2. günüm.:1closedeyes:
a.syasemınım saol canım deneyecem hemen bu günlere alım arap sabununu bende yıkayım canım gözkararımı koyuyosun makınaya :1no2:canım deterjan gözüne koydum deterjanla birliklte ama sıvı olanından al digeri erimez makinada ve 40 derecede ön yıkamalı ve uzun proğram seçtim....laminantları ve koltuklarıda arap sabunuyla sildim harika temizliyor...makinada köpürüyor biraz ama normal o canım.. durulayınca bişey kalmıyor...kaydirigubbakcemile5
son 4 güne girdim kızlar..22 sinde adetim...hiç bir belirti yok...çok az ara ara bulantım oluyor...oda psikolojik galiba....hayırlısı bakalım...
canım sanada iyi haftalar senle ben aynı gün adet olmuşuz benim normalde 14 mayıstı 3 gün geçikti ve dün oldum 1 hafta sürüyo 1 adet dönemi daha geçirim ondan sonra korunmayacam...günaydın günaydın hekeze iyi haftalar diliyorum nasılsınız haftaya nasıl başladınız umarım herşey yolundadır
enrikacım hiç stres yapma inşallah kolayca geçersin sınavı bu sınav bişey değil asıl ehliyeti aldıktan sonra trafikteki sınavı görsenkaydirigubbakcemile3ben bazen arabayı bırakıp kaçasım geliyor hele akşam trafiği allah allahkötükedihüsoama dünyanın en zevkli işlerinden biri araba kullanmak:sm_cool:hayırlı olsun canım inşallah geçersin ve seninle trafikte karşılaşırız belki ne dersinkaydirigubbakcemile5haklısın tatlım hayırlısıyla şu sınavı atlatsam açıkçası kullanmak istiyorum bende dediğin gibi arayı soğutmamak lazım
hayır ne olduda bi anda böyle stres oldum yani sanki çok zor bişey allah allah
a.syasemınım saol canım deneyecem hemen bu günlere alım arap sabununu bende yıkayım canım gözkararımı koyuyosun makınaya :1no2:
yasemincim hadi inşallah bize müjde verirsin,bizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruz,stres yapma ama tamammı canım sakin sakin bekle,hayırlısıyla olsun olacaksa.
busecim ilk adetin hayırlı olsun,hadi bakalım düzenli bir şekilde devam et,süren bitince inşallah hemen hamile kalacaksın.:CüvCüv:
canım sanada iyi haftalar senle ben aynı gün adet olmuşuz benim normalde 14 mayıstı 3 gün geçikti ve dün oldum 1 hafta sürüyo 1 adet dönemi daha geçirim ondan sonra korunmayacam...
canım inş. hayırlısıyla alırsın ehlıyetını bende bu sene bebek yapmadan ehliyet almayı pilanlıyodum 3 ay önce kaza geçirdik normal yolumuzda giderken 18 yaşında yeni ehliyet almış genç arabasını kendı yönünden bizim yöne çevirip hızlı bir şekilde üstümüze sürdü bide içmiş eşim ferene başmayıp yana kırmasaydı arabayı araba üstümüzdeydi ve belkıde biz yoktuk şuan arabamızın yanını aldı gitti ve ben şok oldum bayıldım ondan sonra vaz geçtim ben eşime dedim araba felan kullanamam sen kullanıyorsun yeter dedim şimdi bile yanımızdan araba geçse karşımızdan araba gelse bize vurcak sanıyorum ürküyorum arabanın koltugunu elımle sıkıyorum o kazadan o kadar etkılendımkı ilerde bu etkıden kurtukursam belkı alırım kullanmayıda az çok bılıyorum eşim kullandırdı ama suan için istemiyorum yookk:1no2: ......
günaydın günaydın hekeze iyi haftalar diliyorum nasılsınız haftaya nasıl başladınız umarım herşey yolundadır
GÜNAYDIN KIZLARRR GÜNAYDINNNN
güzel bir hafta olsun,doğurgan bi hafta olsun,artık bu haftadan başlayarak hamile haberleri alalım yavaş yavaş yawww,biribirimize bulaştıralım inşallah,bu topicte hamile kalmayan kalmasın,son arkadaşımız hamile kalana kadar bu topic yaşasın,hadi kızlar göreyim sizikaydirigubbakcemile3
iyiyim bitanem sen nasilsin.gelmesine sevinmissindir simdilik.telasin varya.hadi kuzum hayirlisi,,kaldi 1 ayin.demi tugbacim.her isimiz Allaha sükür bismillah deyip baslariz.öylede olmasi lazim zaten.bende seni öpt.canim...............a.s.a.s.canım kanaryam naber nasılsın ben iyiyim canım yıne gecikmeli oldum dün reglimi hazirandada oldummu allahın izniyle ondan sonra gelsin çalışmalar canım biz bırak bebek işi olurkeneyı her ilişkiye başlarken bismillahsız başlamayız.seni çok öpüyorum
enrikacım hiç stres yapma inşallah kolayca geçersin sınavı bu sınav bişey değil asıl ehliyeti aldıktan sonra trafikteki sınavı görsenkaydirigubbakcemile3ben bazen arabayı bırakıp kaçasım geliyor hele akşam trafiği allah allahkötükedihüsoama dünyanın en zevkli işlerinden biri araba kullanmak:sm_cool:hayırlı olsun canım inşallah geçersin ve seninle trafikte karşılaşırız belki ne dersinkaydirigubbakcemile5
kapışalımmı he kapışalımmı:roflol:
sibelciğim sakinim ama bu ay olmadı gibi sankii..hayırlısı olsun bakalım...
enrikacim sen nasilsin................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?