- 17 Mart 2008
- 4.806
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.441
düzelmiş düzelmiş hızı süper şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeldin aramıza sakın umutsuzluğa kapılma burada öyle güzel arkadaşlıklar varki bi dalsan içeri bir daha çıkamazsı burada zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bir bakmışsın tekrar hamilesin burda 2-3 bebek kaybeden arkadaşlar var ama onlar umutsuzluğa kapılmadan yola devam ediyor sende devam edeceksin zamanı gelince olacak meleğin sana gelecek üzülme canım hepimiz senin yaşadıklarını hissettiklerini hissediyor ve yaşıyoruz ama birbirimize destek olarak bu zor günleri atlatıyoruz benimde 8 ay oldu kürtaj olalı hala tık yok ama bekliyorum işte gelecek inşallah hayırla ve sağlıklamerhabalar
geçmişi okumaya çalıştım ne güzel bir ilişki kurmuşsunuz aranızda. sevinçlerinizi üzüntülerinizi paylaşıyorsunuz. ve çoğunuz tekrardan hamile kalmış. ben çok ümitsizim zaman geçtikçede ümidim azalıyor. tekrardan bir daha hamile kalamayacağım gibi geliyor. her ay ovülasyon testi al gününü takip et bekle acaba hamilemiyim diye sonra sıfır sonuç günlerce ağla sonra tekrardan aynı şeyler, 8 aydır böyleyim işte.
bence 2010 u es gecmezzz ilk aylarında hatta ...pericim ölemi dersin yoksam 2010uda es gçecek gibi geliyor bana ama ne yapayım kısmet be arkadaşım
sen nasılsın biraz daha rahatlamışsındır oğluşunu gördün ya:))
günaydın kıslarrr belanayım günaydın canım nasılsın?
kırmısılar sınyal vermısss amannnn olsunnn 2010 da gelecek senınkı öle görünüyor ha.yenı yılda yenı bebek..işini biliyo valla hınsırrrr....