- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.921
sabinacım hoş geldin iyi olmana çok sevindim bebişinede maşallah canım.artık tüm hareketlerini hissetmeye başlamışsındır :)) süper bişidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabinacım hoş geldin iyi olmana çok sevindim bebişinede maşallah canım.artık tüm hareketlerini hissetmeye başlamışsındır :)) süper bişidir.
kızlar periyle harika yoklar galiba ya
merak ettim haberiniz var mı?
siteye yine bişiler oluyor.yazıyorum göndermiyor.
canım benim cinsiyeti daha belli değil yarın dr.randevumuz var bakalım bişi dicekmi sağlıklı olması yeter tabii de :)))
bbulantılarım genellikle akşam üzeri oluyor ama mutlaka kusturuyor onun dışında çok şikayet yok gibi.tabi bu aralar biraz baş ağrımız arttı ama normal sanırım.
sabinacım 12+6 dayız bunu yazmayı unutmuşum :))
hımmm uzakmış kız karşıyaka yani 35,5 he he he ben hataydayım harikayıda lıp gezelim bigünizmir atakent diye geçio ama semiklere daha yakın bitanem
belenay periden haberin varmı 2 gündür gelmiyor,harika napıyor ?
ay evet sağlıklı olsunda sağ salim göreyim daha ne isterim.sendende güzel haber için fazla beklemicez az kaldı.benimde içimden sen sanki hamişmişsin gibi geliyor ama hayırlısı artık inşallah.saglıklı sıhatli olsun gülüm ama bilionya ben hep seninkini kızımız diye seviom :) hayırlısı kusum olsnda sagsaglim