- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.901
Allahım hıÇ bırımızın kucaĞını boŞ bırakmasın hayırlı ve saĞlıklı uzun ÖmÜrlÜ evlatlar nasıp etsın ınŞallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bugun 8 gun var reglime , krampları bebise yoramıyorum kızlar cunku goguslerimde ic bir hareket yok yani kısaca sanırım bu ayıda pas gececem.. hayırlısı artık
çookk saoll arkadaşim....günaydın kıslar ben bugün geç kaldım patron burdaydı giremedim nasılsınız bakalım
meliscim geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın böle bir acıyı ama insanız hepsi bizim için
esterya BEBİŞ GELİYOR BEBİŞ
Meliscim Allah sabırlar versin bir kere daha yasatmasın canım ...
kızlar bugun benim sol baldırıacok kramp giriyor ya zor yuruyorum
melis deniz Allah sabırlar versin canım inşallah bir daha yaşamazsın yaşamayız.burda hepimiz aynı duyguları aynı acıları yaşadık ama zamanla insan alışıyor ve eğer tekrar hamile kalırsan daha çabuk atlatıcağına inanıyorum.ilkini unutmak mümkün olmuyor tabi ama yinede bence korkularını yenmek için bir daha kendini cesaretlendirip çalışmalara başlamışsın madem korunma süren bitti.çok fazla bekleme çünkü hep eskiyi düşünürsün ve daha çok çıkmaza girersin.unutma herşey allahtan hayırda şerde.
evt dogru söyülyosun zamanla alışıyosun herşeye..ama içindekii o acıda hiç gitmiyoo..aslında hem acı hem korrkuuu..tekrara yaşarmıyım diye o acıyı...kanmalar ızdırabııı diyee..:gitme:hayırlısı diiyorum hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq:.............ama zaman doldu tam 2 yıl olduuuu atrık beklemekteyim.........büütün arkadaşlarıma teşekkür edrim...gelişmeleri size yazarım kızlarrr..saolunnnn:ecrin_bebek:
melisdeniz cok gecmiş olsun canım umarım bidaha böle bi acı yasamazsın hersey istediğin gibi olsun cnm
belanaycığım sağol canım ...5,5 aylık oldu kızım artık..darısı başınıza canım arkadaşımopuyorumnanaktansabinacım hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim maşallah yeğenimizde artık kocman bi kız oldu yani he maşallah maşallah kızımıza
Sabinacımmmmm bize belirtilerinden bahsedermisinnn
aaaaa esterya ciciklerim sızladı :) insallah üşüdüm diye deildir :)