- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.641
:)))))))))))))) valla bilemem biz sözleştik işte ama kız tarafı olarak heran cayabiliriz yani [/QUO
Hahahahahaha caydırıcı sebepler sunarım bende:)))))))
biz dinleriz şöyle bi tartarız gerisini bilemem :))) ( eğer benim oğlum snin kızın olursa yandım ben sen çok nazanırsın şimdi bu lafların üstüne:))))
:)) sabinacım bnde tatlının adını bile duymaya tahammül edemiyorum hep soğuk tuzlu ferah şeyler yemek istiyorum... en iyi arkadaşım peynir ve yoğurt bide zytin :)) genelde herkes oğlan diyo benim için ama biz eşimle biraz daha kızdan yanamıyız ne :)) tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun hiçç farketmez bu işin eğlence kısmı:) ve bulantılarım sabah yok sadece aç kalkıyorum yataktan ama akşama doğu başlıyo bulantılarımki hayatımı çok zrlaştırmıyo maşallah.. böyle giderse kolay bi hamilelik geçiricem.. allahım banada nasip etsin onun hareketlerini içimde hissetmeyi
biz dinleriz şöyle bi tartarız gerisini bilemem :))) ( eğer benim oğlum snin kızın olursa yandım ben sen çok nazanırsın şimdi bu lafların üstüne:))))
Yok şekerim hemen verirdik,sizden iyisinimi bulucaz :))))) parantez içini oğlun olursa okursun artık :)
(Eeeee şekerim orasınıda siz düşünün artık)
Canım benim,hareketleri hissetmeyi,sağlıklı ve kolay doğum yapmayı ve onları hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi Allah hepimize nasib etsin
Yok şekerim hemen verirdik,sizden iyisinimi bulucaz :))))) parantez içini oğlun olursa okursun artık :)
(Eeeee şekerim orasınıda siz düşünün artık)
Peri bunları okuyup tövbe tövbeeeeeeee dedikden sonra Ben alıcam onun kızını Allah allaaaaaaaaa diyecek :)))))))))))))
:)) sabinacım bnde tatlının adını bile duymaya tahammül edemiyorum hep soğuk tuzlu ferah şeyler yemek istiyorum... en iyi arkadaşım peynir ve yoğurt bide zytin :)) genelde herkes oğlan diyo benim için ama biz eşimle biraz daha kızdan yanamıyız ne :)) tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun hiçç farketmez bu işin eğlence kısmı:) ve bulantılarım sabah yok sadece aç kalkıyorum yataktan ama akşama doğu başlıyo bulantılarımki hayatımı çok zrlaştırmıyo maşallah.. böyle giderse kolay bi hamilelik geçiricem.. allahım banada nasip etsin onun hareketlerini içimde hissetmeyi
aminnn kobracımm
:)))))))) eyvahhhh bence benim oğlum olursa nasılsa perinine oğlu olucak ya seninde kızın olur ben periden önce alırım onu naniknanik
Bu arada fantastikacım sana facebookdan mesaj yazıyorum ben,umarım alıyorsundur.
İyi akşamlar canım kendine iyi bak,akşamları yazışırız böyleeeeee,benim kociş gelmek üzere,sofrayı hazırlıyım
inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin canım ya..ben çok kötü geçirdim biliyosun çok zor , ki halada aynı..günde en az 2 kere istifra ediyorum..özellikle acıktığım zaman miğde bulantım ve baş dönmem dahada çok oluyo ama bebişim için değer tabi..miğde ekşimesiyle yanmada çok oluyo bende şuan bile sanki yemek borum cayır cayır yanıyo valla...
inşallah canım hayırlısı ile hareketlerinide hissedeceksin
Ben ozaman ikini kapıştırırım ehehehee (kapıştırmakda çok hoş oldu be)
Hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.Ben de 6 ay önce düşük yaşadım.Kalp atışı duyulmamıştı bebeğimin:çok üzgünüm: Şimdi son 4 aydır deniyoruz,düzenli.Ama olmadı, olmuyor...:uhm: Bugün adet oldum yine.Ne zaman olacak bilmiyorum yaa.1 yıl önce bebek fikri ne uzaktı.Şimdi de arıyorum,bekliyorum,gelmiyor.... İstediğim ay tek denemeyle hamile kalmıştım. Ama hayırlısı değilmiş.Olmayınca olmuyor.İnşallah bir daha böyle tatsızlık yaşamam.Hiçbirimiz yaşamayalım. Hayırlısını diliyor,bekliyorum. Beni en iyi sizlerin anlayacağını biliyorum
çok gçmiş olsun canım ya allahım tekrar yaşatmasın hiçbirimize.. daha 4 aydır deniyomuşsunuz pek bişey değiil aslında bende 5. ayda tutturdum anca :))) zaten bebeğe karar verildiği tarihten snra ilk 5 ayda %30 5 aydan sonra %80 e yükselirmiş hamile kalma ihtimali kadınların
Sağol canım.Bekliyorum bakalım.Zaten adet oluyorum,moralim bozuluyor.Sonra biraz düzeliyorum.Çalışmalara başlıyoruz,moralli oluyorum.Sonra da gün sayıyor ,heyecanla bekliyorum.Her ayki rutin dalgalanmalar.:smiley-cool: İnşallah az kalmıştır mutlu haberler vermeye
aminnnn. inan yaşadıkların öyle tanıdıkki :)) adet olduğunu gördünmü başından kaynar sular dökülüyor sanki.. bi süre sonra hevesleniyosun gaza geliyosun.. sonra heyecanla bekliyosun sürekli kendini dinliyosun :)) ama merak etme bu hep böyle sürmücek, dilerim en yakın zamanda kavuşursun bebeğine