Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar günaydın..
Belenaycım bana ilacın ismini ver şekerim.
Menopozuda unut,nerden yumurtluyorsun böyle şeyleri yaaaaaaaa
Hadi çabuk ilaç ismiii

Fantastikamıda merak ettim
Belenaycım bende 17 günde regl oldum,dr.normal,önemli bişey yok dedi.
Ayrıca menapoza giriyor olsan yumurtaların azalır.Dr.sen doğurgansın demişti yanlış hatırlamıyorsam...
Ayol kaç yaşındasında menapozdan bahsediyorsun,kızıyorum haaaa

alla allaaa nerde kaldı bu kız yaaa

esteryaa cevap yokmu hala harıkadan

ay ınsallah hersey yolundadır

Birperim halen sms i me cevap gelmedi hayatım ya...
bekliyorum bende..
umarım hersey yolundadir..
kotu bisi oldugunu sanmıyorum saglıgı sıhhati yerinde idi kuzumun belkide toplantısı vardır veya izin almıstır uyuyordur mısıl mısıl...

Kizlarrrrrrrrrrrr su an cevap geldi ve sms aynen şöyle..

" Off Esteryam sorma sirket pc de bloke koyulmus sanırım siteye giremiyorum. Sen kizlarada soylermisin . Artik baska bir siteden konusuruz olmazsa..

Allaha sukurler olsun ki bir sorun yokmus arkadaslar...

Kizlarrrrrrrrrrrr su an cevap geldi ve sms aynen şöyle..

" Off Esteryam sorma sirket pc de bloke koyulmus sanırım siteye giremiyorum. Sen kizlarada soylermisin . Artik baska bir siteden konusuruz olmazsa..

Allaha sukurler olsun ki bir sorun yokmus arkadaslar...

şükür yani.meraktan öldük burda

ayyy kıslar saat 2 de cıkıcam doktorun yolunu tutucamm dua edın bana guzel haberler alayım kuzumun cinsiyetıde artık netlık kazanır..heyecandan bayılıcamm

ayyy kıslar saat 2 de cıkıcam doktorun yolunu tutucamm dua edın bana guzel haberler alayım kuzumun cinsiyetıde artık netlık kazanır..heyecandan bayılıcamm

inşalah çok güzel haberler alırsın canım bebişle ilgili:emir_bebek:güzel haberlerini beklioruz...

pericim çok güzel haberler alıcağına eminim.canım doktora sağlık ocağına kayıt yaptırmak şartmı diye sormayı unutma.

bugün 16+1 guzelım..çok hassaslastım aglıycam nerdeyse yaa noluyo bana heyecandan sanırım

pericim aynı şey banada oluyor doktora giderken tüm dengem bozuluyor heycan tavan yaptığı için

bugün 16+1 guzelım..çok hassaslastım aglıycam nerdeyse yaa noluyo bana heyecandan sanırım

Ayy canımm kıyamam sanaa ağlama yaa bebişide üzme hamileyken çok hassaslaşırmış insan bende biraz önce sinirden ağladımmm :) bebişinin cinsiyetini bende çok merak ediyorum ama içime erkek gibi doğdu benim:)

X