Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar yaa desteğiniz benim için çok önemliydi hepinize çok teşekkür ediorummmopuyorumnanaktan

canım saol bugün biraz daha iyiyim en azından kemik ağrılarım hafifledi.ben burayı çok seviyorum ya herkes daha ilgili geliyo sositososito kızlar inş. herkes tüm istediklerine hayırlısyla kavuşur tüm bebek kontrolleri annelri rahatlatır inş. :Saruboceq: zemuszemus

canım saol bugün biraz daha iyiyim en azından kemik ağrılarım hafifledi.ben burayı çok seviyorum ya herkes daha ilgili geliyo sositososito kızlar inş. herkes tüm istediklerine hayırlısyla kavuşur tüm bebek kontrolleri annelri rahatlatır inş. :Saruboceq: zemuszemus
inşallah yaa inşallah hepimiz için..

esteryam inşallah canımmmm ama şimdi biraz araştırdım 5+2 de keseyi göremeyen bile varmış :KK43:( valla şu iş olayını bi atlatsam dr konusunda daha umutluyum nedense, yani kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum

esteryam inşallah canımmmm ama şimdi biraz araştırdım 5+2 de keseyi göremeyen bile varmış :KK43:( valla şu iş olayını bi atlatsam dr konusunda daha umutluyum nedense, yani kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum

ewet canım bende araştırdım onu biraz önce doktorun ilk gittiğinde ne dedi canım sana

yok perim ya akşam randevum şimdi iş görüşmesine gidiyorum birazdan çıkarım ama işe dönmem artık size yarın anlatırım herşeyi

Canım süppersin yaaaaaaa,çoooooooook sevindimmmmm
sağol kobracım süslüm benimopuyorumnanaktan

Kızlar bende birazdan süsleniyim,dr.gitcem yaaa
Fön çekmem lazım şekerim,saçlarım mısırpatlağı gibi:))))))))))))
süslü kokonananiknanik

Bende bir topik açıcam,KONUSU :KK70:üşük yaptıkdan sonra hamile kalmayı planlayıp,planlarını uygulamaya geçiren ve hamile olmayı başarıp,başarılı bir şekilde doğum yaptıkdan sonra,hikayelerini bizimle paylaşmayı planlayıp,planlarını gerçekleştirip .....:))))))))))))))))) eheheheheheeh
kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkistopiğin ilk mesajınıda ben yazıcamalkisalkisalkis

kızlar yaa desteğiniz benim için çok önemliydi hepinize çok teşekkür ediorummmopuyorumnanaktan
canım tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider güzel düşün güzel şeyler olsunopuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinopuyorumnanaktan

offf ya bu hamişler niye böle oluyor kızım rahat olsana sen göremesende daha erken diyeeksin hadi bakim stres yapıpta üzme yeğenimi aaaaa ama geliyor benim yeğenim sen merak etme bak ben burdayım diycek sana:lepi:

yok perim ya akşam randevum şimdi iş görüşmesine gidiyorum birazdan çıkarım ama işe dönmem artık size yarın anlatırım herşeyi
merakla bekliyorum sonucu ama güzel olacağına inanıyorum yarın ağzın kulaklrında gireceksin topiğeŞeniz

hadi bakalım fantastıkacım işten guzel haber bebekten güzel haberrr eee daha ne ıster ınsan ayol ....

slm kıslar
fantastikam hayırlısı ile inşallah keseyi göreceksin canım
ayşeciğim minşallah sende güzel haberlerle gelisin canım

pericim dua edin benim için canım arkadaşım

sabinacım hoşgeldin, inşallah güzelim artık akşam olsun istiyorum

Peygamberimiz sav buyuruyorki şu dört kişinin duası mutlaka kabul olur.

1.Dönünceye kadar hacının yaptığı dua
2.Gazaya çıkan askerin duası
3.ıyileşinceye kadar hastanın yaptığı dua
4.Bir müslümanın bir müslüman için ismiyle arkasından onun için yaptığı dua.

Bu dualar içinde en çok kabul edilen müslümanların birbiri için yaptığı duadır.
Bunun sebebi başkası için yaptığımız duanın günah işlememiş bir dille yapılmış olmasıdır.

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile duâ edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulanacağı suâl edilince, (Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu.

X