- Konu Sahibi tugbamurat
-
Herkeze Merhaba
Enrika nasılsın güzel haberlerini bekliyorum test yapabildinmi?
Sibela Bende kötü tecrübemden sonra travmayı burda atlatmaya çalışmıştım sizlerle Umarım dediğin gibi belirtilerimizden bahsedebileceğimiz topiklerde buluşuruz.
arkadaşlar sanırım aranızda bebeiş için en çok ben bekleyeceğimmmmmmm((
selam plumcum canım ben dün adet oldum ama olmayı istiyodum açıkçası çünkü kendimi 3 ay sonra diye çok hazırladım bu ay özgürüm artık kendimi hamileliğe hazırlamaya başladım bile daha dikkat ediyorum beslenmeme falan artık hayırlısı canım
Merhaba arkadaşlar.öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum.Bende sizler gibi zaman doldurmaya çalışıyorum.2 kez düşük yaprtım.şimdi dr.verdiği 6 aylık zamanı doldurmayı bekliyorum.yaza inşalllah hamile olmayı istiyorum.artık gözüm çok korkuyor hamile kalıp düşükten,ama bu sefer ümitliyim inşallah herşey çok güzel olacak.dualarım sizlerle kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Hakkında hayırlısı buymuş demek Şimdi daha rahat huzurlu bir şekilde hamile kalırsın canım inş. Sağlıklı bebekler gelsin Allahım.
kizlar ben dun doktora gittim
hormon testlerime falan baktı hersey normal dedi sadece progesteron dusuk cıkmıs biraz
adetimin 15. gunu başlamam için recete yazdı.
korunmayı bırak dedi. kurtaj olalı 37 gun oldu benim. 31. gun regl oldum ve bitti.
2 ay normal yolla hamile kalmayı dene sonra olmazsa asilama yapariz dedi
a.s.canım burdayım geldım bende sizi çook özledim önceleri giremıyodum kk da sorun vardı heralde öyle giremedım fazla son 2 günde kardeşim ameliyat oldu onların yanındaydım bademciklerini aldırdı devamlı çook hasta oluyodu.bende durumlar böyle siz nasılsınız canım arkadaşlarım :1hug:ya kızlar yasemin ve tuğba görünmüyolar hiç umarım bi sorun yoktur çok özlettiler kendilerini
Merhaba arkadaşlar.öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum.Bende sizler gibi zaman doldurmaya çalışıyorum.2 kez düşük yaprtım.şimdi dr.verdiği 6 aylık zamanı doldurmayı bekliyorum.yaza inşalllah hamile olmayı istiyorum.artık gözüm çok korkuyor hamile kalıp düşükten,ama bu sefer ümitliyim inşallah herşey çok güzel olacak.dualarım sizlerle kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
a.s.canım burdayım geldım bende sizi çook özledim önceleri giremıyodum kk da sorun vardı heralde öyle giremedım fazla son 2 günde kardeşim ameliyat oldu onların yanındaydım bademciklerini aldırdı devamlı çook hasta oluyodu.bende durumlar böyle siz nasılsınız canım arkadaşlarım :1hug:
a.s.canım burdayım geldım bende sizi çook özledim önceleri giremıyodum kk da sorun vardı heralde öyle giremedım fazla son 2 günde kardeşim ameliyat oldu onların yanındaydım bademciklerini aldırdı devamlı çook hasta oluyodu.bende durumlar böyle siz nasılsınız canım arkadaşlarım :1hug:
canım sibelcim saol allah razı olsun evet giremedik ama şimdi iyi girebiliyorum bende sen nasılsın canım....günaydın canım,öncelikle çok geçmiş olsun,haklısın bizlerde siteye girmekte çok sıkıntı çektik,neyseki şimdi sorun kalmadı rahatlıkla giriyoruz.
a.s.sanada günaydın busecim hemen eklıyorum canım senide listeye canım olsun 6 ay burada öyle bir çabuk geçiyokı bende 7 ay oluyo 1 ay sonra düşük yapalı 1 ayım var ondan sonra bende özgürüm burda çabuk geçiyo günler inan sende bi bakmışın günün dolmuş rabbim hepimize can saglıgı sabır versinde geçiyor günler hiç ümidinide yitirme canım herşey gönlünce olur inş.günaydın arkadaşlar tugba arkadaşım benide listeye eklermisin daha benim 6 ayım var Kasım daaa daha yolun başındayımmmm
benim iyi kalpli arkadaşım sizleri gördüğümde çok seviniyorum çok alıştım burda hepinize, kardeşine çok geçmiş olsun canım bende durumlar aynı ay listeyi gördüm sanki daha dün adımın yanında 3 ay yazıyodu şimdi bitti korunma sürem ne çabuk geçirdik o kadar zamanı burda hepberaber :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?