- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
sağol arkadaşım hoşbulduk. inşallah geçer zaman aslında uzun gelmiyo ama bi an insan karamsarlığa kapalıyo işte inşallah canım sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun sağlıcakla inşallah canım.Allah kimselere yaşatmasın.
amin canım bidahakinde gülsün yüzümüz öyle sağlıklı, zeki, iyi niyetli ve güzel evlatlarımız olsunki bu sabrımızın bi ödülü olsun o bize :Saruboceq:
merhaba kızlar bu topiği yeni gördüm yazdıklarınızı okudum allah hepimize sabır versin bende nisanın birinde kürtaj oldum doktorum 2-3 ay korun dedi temmuzu bekliyorum ama ne kadar hazırım onu bilmiyorum tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu aklımdan gitmiyor sizlerede oluyormu hem çok istiyorum hemde hamile kalmaya korkuyorum nasıl bir psikolojidir bu anlamadım ama şimdilik zaten temmuza kadar hamilelik yok sonrasındaz korunmayayım olursa allah kerim diyorum hem bakalım korunmayı bırakır bırakmaz hamiş kalabilecekmiyim bide bu var allahım hepimize yardım etsin inşallah
belenaycım çok geçmiş olsun sende hoşgeldin aramıza inan bu kaygıların çok doğal ama azalıcak merak etme deneyimlerime güvenerek söylüyorum, tamam şuanda pek rahat değil içim ama ilk günlerdeki gibide değilim çok daha umutluyum canım bence sende öyle olucaksın :teselli:
10-12 gün felan oldu enrikacım,olabilirmi acaba,adet belirtileri var bende,bel ağrısı göğüslerde ağrı,kasıklarda ağrı bu kadar kısa zamanda tekrar adet olurmuyum dersin??
allah allah sibelcim ya adet olcan yada aklıma başka bişey geliyo ama sen daha iyi bilirsin olabiirmiki öyle bi ihtimal sengözlerimebaksanab