- Konu Sahibi tugbamurat
-
iyi akşamlar kader arkadaşlarım,akşam üstü,hava kapalı zaten,birden hüzünlendim,inşallah ALLAH tan hepimiz adına dilerim bir dahaki gebeliğimiz çok sağlıklı olur ALLAH bir daha bu düşük olayını bize göstermez,çok stresli yorucu bir mücadele bu,ama yılmak yok,sabırla duayla çabayla altından kalkacaz inşallah hepimiz.
hepinizi öpüyoruma.s.
iyi akşamlar kader arkadaşlarım,akşam üstü,hava kapalı zaten,birden hüzünlendim,inşallah ALLAH tan hepimiz adına dilerim bir dahaki gebeliğimiz çok sağlıklı olur ALLAH bir daha bu düşük olayını bize göstermez,çok stresli yorucu bir mücadele bu,ama yılmak yok,sabırla duayla çabayla altından kalkacaz inşallah hepimiz.
hepinizi öpüyoruma.s.
valla harika bir haber olur süprizzzzz hadi inşallah inşallah canım,iyi haberlerini bekliyoruz
canım benimm
a.s.canım harıkacım senı gıdı senıkafamçokkarıştı yoksa bu topıgın ilk hamilesi senmı olacan hadı bakalım hakında hayırlısı olsun canım :teytey:
hepinizi öpüyoruma.s.
busemcim canım hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyoruz hepimiz neredeyse aynı şeyleri yaşadık ama hiç merak etme şııp diye geçiyo zaman benim sürem bu ay doldu ama açıkçası önemli olan beklemenin sonunda ulaştıklarımız bakalım ne zaman kavuşucaz bebeklerimize hayırlısıyla tabi allah bi daha yaşatmasın o acıyı
merhaba kızlar bu topiği yeni gördüm yazdıklarınızı okudum allah hepimize sabır versin bende nisanın birinde kürtaj oldum doktorum 2-3 ay korun dedi temmuzu bekliyorum ama ne kadar hazırım onu bilmiyorum tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu aklımdan gitmiyor sizlerede oluyormu hem çok istiyorum hemde hamile kalmaya korkuyorum nasıl bir psikolojidir bu anlamadım ama şimdilik zaten temmuza kadar hamilelik yok sonrasındaz korunmayayım olursa allah kerim diyorum hem bakalım korunmayı bırakır bırakmaz hamiş kalabilecekmiyim bide bu var allahım hepimize yardım etsin inşallah
off kızlar şükür kavuşturuna yani gerçekten esteryacım artık buraya ulaşmak ne kadar zor
sibelacım senin kanaman biteli baya oluyo dimi belki yeni adetin yaklaşmıştır onun habercisidir olabilirmi acaba
off kızlar şükür kavuşturuna yani gerçekten esteryacım artık buraya ulaşmak ne kadar zor
sibelacım senin kanaman biteli baya oluyo dimi belki yeni adetin yaklaşmıştır onun habercisidir olabilirmi acaba
busemcim nasilsin.sabirla hepimiz bekliyoruz biliyorsun.saglik olsun canimarkadaşlar merhaba bende 22 nisanda boş gebelik geçirdim kürtaj oldum dr. 6 ay korun dedii daha çooook var bekliyorum inşallah hayırlısıyla güzel gebelikler geçiririz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?