- Konu Sahibi tugbamurat
-
a.s.canım çook geçmiş olsun rabbım birdaha böyle acılar yaşatmasın herşey biz insanlar için bizim yapmamız iradeli olmak ve hedefe dogru tam gaz devam etmek sen tedavını ol ve tam gaz çalışmalara başla herşey yoluna girecek emın ol rabbım yar ve yardımcın olsun dogum kontrol hapınıda dr sormadan kullanma derim sevgiler:1hug:Buarda Ben 7 haftalıkken doktora kalp atışını duymaya gittim..Ortada ne kese ne de kalp atışı vardı..Doktor mol gebelikten şüphelendi ve acilen alındı.Geçen hafta patoloji sonucum ile mol gebelik kesinleşti ve bugün tam mol olduğunu öğrendim.Her bayanda oluşma durumu varmış 2000 kadında 1.. ve o benim :)Biliyorum bu yazdıklarım size çok yabancı bende daha önce hiç duymamıştım yeni yeni anlayabiliyorum.Bu gebelikte tümor oluşabiliyormuş tümor(kanser gibi kötü huylu) kendini bhcg hormonu ile belli ediyormuş..Oyüzden 1 sene kontol altında olmam gerekiyor bhcg testi veriyorum herhafta sıfırlanınca yine vermeye devam edicem tekrar oluşma riskine karşı..Eğer değerim düşmez veya düşerde tekrar yükselirse ilaçla tedavi yapılacakmış(internette baktım kemoterapi deniliyor) Buarada doğum konrol ilacı 1 kere ilk evlendiğimde kullanmıştım kanama yaptığı için bırakmıştım..Şimdi yine aynısı olur diye kullanmak istemiyorum.Ayrıca bebek olayını sonraki dönemde zorlaştırıyor diye duydum. Ayrıca kilo aldırıyor.. Önereceğiniz ilaç ismi varmı yada bunlar doğrumu? Doktorumla bu gibi özel şeyleri konuşmuyoruz da
arkadaşlar pazartesi itibariyle tüp bebek transferim yapılacak.inşallah listemizin ilk hamilesi olabilim.dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tugbacim nasil oldun iyilestin mi.nisaniniz oldumu.
teşekkür ederim canım..Benim doktorum tüp bebek merkezinin sorumlu doktoru ben tüp bebek için gitmesemde dün tüp bebek için gelmiş 2 bayanla konuştum toplam 5-6 milyarı buluyo tek transfer için dedi.Bilmem doğrumu sadece aklıma geldi söylim dedim.arkadaşlar öncelıkle allahtan hepınıze sağliklı bebeklr vermesını diliyorum.benım bı arkadaşimda polikistik var 3 ay tedavi olacaktı bugun bittı şimdi iğnelerle deneme yapılacak.benim erak ettı olmazsa eğer tüp bebek masrafi nekadar dır bilen varmı?
Teşekkür ederim esteryacım evet kasım annelerinde beraberdik ve kısmette bunu yaşamak varmış..Evet kolay değil..Sana da geçmiş olsun..Aminn canım Allah yardımcımız olsun tatlı tatlı miniklerimiz olur inşallah..Dün kan vermeye çıktığımda ikiz bebekleri gördüm sarılık için kan veriyolarmış yeni doğmuşlar amanııın el kadarlar minicikler sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey baktım baktım baktııııımm annesi bana baktı şöyyyle içimden maşallah dedim nazar değmesin.Ama kendimide kötü hissettim..Aç insanın lokanta camına yapışıp bakmaları gibitdi sanki halim senağlamaSİBELALA cim destegin icin cok tesekkur ederim. Inan psikolojimi toparlamak icin ciddi caba sarfediyorum.sizler olmasanız napardım bilmiyorum.
NURHAYATK cim cok gecmis olsun. Seninle kasım annelerinde karsılasmıstık. Benimde bebegim 8+6 iken gelismedigi icin alindi. Senin yasadiklarinda bizim yasadiklarimizda hic kolay degil. Allah hepimizinm yardımcısı olsun
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun..Evet doktoruma sormam gerektiğini anladım.Demek bünyeden bünyeye değişiyo bu ilaçlar..ben herkez istediğini kullanıyor sanıyodum..aramıza hoş geldin ve çok geçmiş olsun arkadaşım...bencede dr unla konuşmalısın bu konuları en iyisine o karar verir...
Geçmiş olsun umarım kötü bi haber çıkmaz..GÜNAYDINNNNN
güne bir düşük haberi ile başlıyorum,işyerindeki arkadaşım hamile demiştim geçen haftalarda,dün doktora gitmiş,bu kez doktor keseyi görememiş,kan tahlili yapmış değer çok düşük çıkınca düşük yapıyor olabilirsin demiş,oysa ne kanaması nede ağrısı vardı çok şaşırdım,neyse az önce yanında inmiştim sancım var dedi dayanamıyorum dedi ve bayıldı panik olduk acil hastaneye götürdüler ama bence düşük gerçekleşiyor maalesef.Ama demek düşük kanama ve ağrı olmadanda başlayabiliyormuş bunu öğrendim.
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun.. Moralimi düzeltmeye çalışıyorum ama hastaneye gittikce acım tazeleniyor.Nezaman hastaneye gitmem seyrekleşecek ozaman unutmaya başlıcam sanırım..CANIM HOŞ GELDİN,ve çok çok geçmiş olsun,inaşallah ALLAH bi daha göstermez,moralini yüksek tut bence hiç kötü ğeyler düşünme,moral en iyi ilaçtır canım.
slm kızlar ben geldim a.s. hepinize kucak dolusu öpücükler getirdim a.s.
nurhayatçım aramıza hoşgeldin ve çok çok geçmiş olsun canım unutma herşey bizim için şuanda sana düşen bence tedavini asla aksatmamak ve kullanacağın ekstra şeyleri druna sormadan kullanmamak yani dogum kontrol hapları ile ilgili lansora tamamen katılıyorum canim bende :1hug:
Hoşbuldum canm teşekkür ederim.Sana da geçmiş olsun.Tedavimi oluyorum ama dotorum doğum kontrol ilacı önermedi oyüzden bende herhangi bi ilac kullanmayı düşünüyodum..Sorayım eniyisi..
lansorcum hadi hayırlı olsun canım dualarım seninle ve heyecanla bekliyorum bebek haberini :dance:
sağol kanaryacım ozaman haftasonlarıda burdayız artık :içelim:
a.s.canım çook geçmiş olsun rabbım birdaha böyle acılar yaşatmasın herşey biz insanlar için bizim yapmamız iradeli olmak ve hedefe dogru tam gaz devam etmek sen tedavını ol ve tam gaz çalışmalara başla herşey yoluna girecek emın ol rabbım yar ve yardımcın olsun dogum kontrol hapınıda dr sormadan kullanma derim sevgiler:1hug:
Evet canım hepimize geçmiş olsun beni listeye eklicekmisiniz.Yoksa sürem başlayıncamı ekliceksiniz?
a.s.allahım yarabbım hep bende düşük duyuyorum ne oluyo bıze yaa hep yenılenden içilenden deniliyo herşey hormonlu oldu artık ne yıyecez içicez allah yardımcımız olsun hepimizin ve allahım tekrar saglıklı ve sorunsuz arkadaşına nasip etsin inş. zorsenağlama yaşayan bilir ....GÜNAYDINNNNN
güne bir düşük haberi ile başlıyorum,işyerindeki arkadaşım hamile demiştim geçen haftalarda,dün doktora gitmiş,bu kez doktor keseyi görememiş,kan tahlili yapmış değer çok düşük çıkınca düşük yapıyor olabilirsin demiş,oysa ne kanaması nede ağrısı vardı çok şaşırdım,neyse az önce yanında inmiştim sancım var dedi dayanamıyorum dedi ve bayıldı panik olduk acil hastaneye götürdüler ama bence düşük gerçekleşiyor maalesef.Ama demek düşük kanama ve ağrı olmadanda başlayabiliyormuş bunu öğrendim.
beni kimse eklemedi
a.s.allahım yarabbım hep bende düşük duyuyorum ne oluyo bıze yaa hep yenılenden içilenden deniliyo herşey hormonlu oldu artık ne yıyecez içicez allah yardımcımız olsun hepimizin ve allahım tekrar saglıklı ve sorunsuz arkadaşına nasip etsin inş. zorsenağlama yaşayan bilir ....
olur tuğbacım sen ekle ben sürem başlayınca söylerim hem benim içinde bi şevk olur..Bu arada biyerde okumuştum..Ençok düşük olayları nisan ayında oluyomuş..
biliyorum senı canım kafam bu sıra çook dalgın kardeşimi nişanladık ben hastayım ama hemen şimdi eklıyorum canımben korunmuyorum ki tugbacim 29. gunum bugun ve halen adet olmadım
sibelacim evet hatirliyorum,arkadasinin hamile oldugunu söylemistin.off ya,neden böyle oluyor.o kadar cok cogaldi ki bu düsükler,ne olup bitecegini düsünemiyorum artik.insaallah arkadasinin sagligi iyidir.canim ben duymustum,agrisiz ve kanamasiz düsükler oluyormus,ve hatta hamile olup düsük yaptiginin farkinda bile olmayan cok insan varmis.Allah hepimizin yardimcisi olsun.......GÜNAYDINNNNN
canim cok sagol gecmis olsun guzelim
tugbacim nasilsin,burdamiydin sen,ne güzel denk geldik,neler yaptin canim..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?