- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- Konu Sahibi tugbamurat
ay insallah kızlar ya belirtim falan yok net olarak ama dua ediyorum. gerci daha kaza olali 9 gun oldu hemen cıkmaz sanırım belirtiler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok guzelim ya hayal kırıklıgına ugramam en guzeli zaten bir adet gorup ondan sonra baslamak
a.s.hoşbuldum canım inş. canım dügünüde yaptıkmı başlasın çalışmalar hayırlısyla inş. 28 haziranda benim dogum günüm inş. rabbim dogum günümde bana bir melek hediyesi nasip eder haziranda kalırsam inş. kalırım temmuzda güzel haberleri veririm sizlere hastalıgım biraz iyiyim burun akıntısıda olmasa inş. iyileşecem tamamen birsürü ilaç kullanıyorum rahımde iltahap için sinüzit için hiçte sevmem ilacı ama mecbur içiyorum.....canım benim hoş geldin...ohh ne güzel nişanınızıda yaptınız düğünüde yapın canım sonra güzel haberler için çalışmalara başla....kendine iyi bak canım hastalığınıda atlat hemn öpüldün ....
tugbacim seni görmek çook güzel hadi hayirli olsun arkadasim kardesinin için allah tamamina erdirsin yollari hep açik mutluluk ve huzur dolu olsun haziran temmuz gibi vericegin yegen haberi onlarada çoook ugurlu gelsin
yok guzelim ya hayal kırıklıgına ugramam en guzeli zaten bir adet gorup ondan sonra baslamak
a.s.canım benım nasılda üzülmüşün napıcan üzülme kısmet artık alışmaya çalışacan :1no2:kizlar nerelerdesiniz benim canim çok sikkin çalistigim yerde çok iyi anlastigim bi ablam vardi tayini çikti gitti bugün napçam simdi ben senağlama
enrikam canım uzulme be bebegim kısmet boyleymis
a.s.canım benım nasılda üzülmüşün napıcan üzülme kısmet artık alışmaya çalışacan :1no2:
kizlar nerelerdesiniz benim canim çok sikkin çalistigim yerde çok iyi anlastigim bi ablam vardi tayini çikti gitti bugün napçam simdi ben senağlama
kizlar bazen cok icim sıkılıyor
a.s.canım senı yanlız bırakırmıyız bitanem birimiz hepimiz hepimiz birimiz için canımmalesef kizlar mecburen alismaya calisicam :çok üzgünüm: artik siz beni yanliz birakmazsiniz burda