Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

fantastikacım hayırlıs olsun canım önümüzdeki ayda istediğimiz olur inşallah.benimde bu ay çok ağrılı geçmişti çok hap içtim ayaklarını sıcak tutmaya çalış ağrını dindirmede faydası var.

canım çok sıkkın kızlar....malesef parayı ödeyeceğim bankaya....4200 den yasa kapsamında 2700 e düşürdüler....büğün gidip başvurumu yapacağım lanet olsun...hakkım olsun öbür dünyada..asla hakkımı helal etmiyorum...

hadi yaa ama nasıl olur gülüm ya senın harcamadıgın bi parayı nasıl yapar bunlar ya.çok üzüldüm..allaha havale et.

valla iyi olmasına iyiyim ama acaip uykum var o kadar uyudum hala ayılamıyorum.akşam sahurada kalkamadım eşim aç açına oruç tutucak napıcam ben bu uykuyla.mirmirmirmir

insanın uyudukca uyuyası gelıyo zaten canım...demekki dinlenmeye ihtiyacın var yada kafayı bıseylere cok takıncada ınsan uykuya verıyo bak kendını..

hadi yaa ama nasıl olur gülüm ya senın harcamadıgın bi parayı nasıl yapar bunlar ya.çok üzüldüm..allaha havale et.

sorma canım halen tarafıma 2 satır yazı yazılmış değil...kartı bana verdiklerini ispatlıyamadılar neymiş efendimeski bir kartmış ulaşılamamış belgeye eskide 2003 yılı...şimdi harcama itirazı yaptık ondan ne çıkacak bakalım ...ama 4 eylülde yasanın son günü ondan faydalanmak istiyorum açıkcası...hakkımı arayacaksam ödedikten sonrada ararım.....allaha havale ettim canım....

çok üzüldüm canım.nasıl oluyor böyle şeyler aklım almıyor ama lanet olası bankalar herşeyi kılıfına uyduruyolar.

çok üzüldüm canım.nasıl oluyor böyle şeyler aklım almıyor ama lanet olası bankalar herşeyi kılıfına uyduruyolar.

sorma ececiğim ya hemde ne kılıf.....milleti hep böyle bezdirip sindirmişler....şahsen ben bile en az 2 yıl sürermiş mahkeme bu durumda ben nasıl uğraşırım strese girmememiz lazım malum bebek düşünüyoruz....

evet haklısın canım.inşallah sonradan hakkını elde edersın..peşini bırakmassın...elbet hak yerını bulur

ben bişey anlamdım burası gebelik linkimi yoksa sohbetmi sizin neler yaptıyınızı bilmek zorunda değiliz birazda gebelikle ilgili bilgi verin bazen sortu soruyoruz cevap bile vermiyorsunuz ama iş sohbete geldimi hepiniz katılıyorsunuz anlamadım sizden bişey

Canım tam konuyu bilmiyorum ama benim eski işyerinde bi arkadaşa 17.000 TL kredi kartı borcu geldi,ama o bankadan kredi kartı bile talep etmemiş.Sonradan bayağı araştırdı ve banka içinden birileri onun adına kredi kartı çıkartmış ve kartları teslim eden kurye şirketi ile anlalaşmalı olarak kartları kendileri almışlar.Tabi kart sahibi teslim almış gibi gözüküyor.Bankanın avukatı ile konuştu ve olay sonunda ortaya çıkmıştı.Bunun gibi birçok kişiyi dolandırmışlar,banka kart borcunu kendi ödedi tabiyiki.Kurye şirketinden de tahsil etti.Sonuçta kartı teslim aldığına dair imzası falan yoktu ve ıspatlandı.Seninde öyle birşey olmuştur.

anlamadıysan gelme arkadaşım.....zorla tutmuyoruz kimseyi.....

kobracığım hiç bilmiyorum inan ama bişeyler döndüğü kesin....tek tesellim en azından ödeyebileceğim bir rakam çıkardılar....

birşey sordunda cevap mı alamadın kardeşim derdin ne ?

herkes ayse gelsinde soru sorsun diye beklemiyor kusura bakma

selam verip soru sormak cevabını bekelemek çok mu zor

yaşa ayşeciğim ....sonuna kadar haklısın yazdıklarında.....alkisalkisalkis:1hug:

zaten sizden bilgi almak istemiyorum canım sadece konuştuklarınız bana boş geldide gebelikle ilgili kimse bişey ndemiyor evde neler yaptıyınızı söylüyorsunuz

canım hoşgeldin eğer geçmişi okusaydın burada neler paylaşıldığını gayet iyi görürdün ayrıca soru sorduysan cevabı mutlaka verilir insanların işi gücü oluyor öle pat diye giremiyoruz bir çoğumuz ama kimsenin sorusu cevapsız kalmadı burda ayrıca beğenmediysen başka topiklerede bakabilirsin senin tercihin kimseyi yargılama kırma olurmu tatlımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…