Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Ha bu arada Gülben ergende 3 aylık ilk bebeğinin kalp atımı durduğu için aldırmak zorunda kalmıştı.Şimdi 3 çocuğu var.Belki hatırlarsınız sürekli dile getirirdi çocuk sahibi olmak istediğini.Kimbilir neler yaşadı,düşük yaptığında 33 yaşındaydı.Hiçbirimiz için geç değil arkadaşlarrrrrrrrr

ya bişey diyimmi kızlar aslında geçmişe takılıp kalan biri değilimdir hiç ama bi pişmanlığım var keşke 3 ay beklemeseydim 1 aay sonra bıraksaydım ilk dr um söylemişti bana dinlemedim :((
nasip tabi biliyorum can bu biz olsun desekte faydasız allahın demesi gerek ama

E korunmasaydın buseferde 6 aydan beri deniyoruz olmuyor diyecektin,boşver arkadaşım,ona takılma

Sende benim gibi magazindende takip ediyorsun,bende o sıralar Çağla Şikeli takip ediyordum,oda çok üzülmüştü,sürekli proğramına kadın doğum uzmanlarını çağırıyordu.Bu arada bende kalp atımını hiç duyamadım,embrio nokta şeklinde vardı ama.Benimde bozulmuş gebelikti yani.Yoksa sen benmisin yada ben sen miyim ya ????????

birbirimizden uzakta ne kadar aynı şeyleri yaşamışız ama ben hissetmiştim biliyomusun kendimi bebekle hayal edemiyodum ve dr a da demiştim benim içimde kötü bi his var diye ve dr gülmüştü bana ama ulrasona geçtiğimizde kesede tık yoktu hatta kanama vardı kesenin çevresinde... görünce çok şaşırdı dr da :))

canım bende o pişmanlığı yaşıyorum içten içten keşke diyorum.
allahım inşallah bu ay yüzümüzü güldürür.herşeyin hayırlısı artık ama içimi korku sarıyor yavaş yavaş :sinifsinif: bende dün duydum aynı gün düşük yaptığım bir tanıdığım meğer şimdi 2 aylık hamileymiş.böyle duyuncada hem çok seviniyorum hemde acaba yanlış mı yaptım o kadar korunmakla diye kız sadece 2 ay korunmuş.

aynen canım ya ama artık nafile.. allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize sağlıklı bi 9 ayın sonunda kucaığımıza almayı nasip etsin sağlıklı bebeklerimizi

neyi bıraksaydın anlamadım fantastikcim :uhm:

korunmayı ayşecim kürtajdan sonra çok beklemeseydim yani

Ha bu arada Gülben ergende 3 aylık ilk bebeğinin kalp atımı durduğu için aldırmak zorunda kalmıştı.Şimdi 3 çocuğu var.Belki hatırlarsınız sürekli dile getirirdi çocuk sahibi olmak istediğini.Kimbilir neler yaşadı,düşük yaptığında 33 yaşındaydı.Hiçbirimiz için geç değil arkadaşlarrrrrrrrr

ya bilmiyodum ben bunu

E korunmasaydın buseferde 6 aydan beri deniyoruz olmuyor diyecektin,boşver arkadaşım,ona takılma

acaba verdiğimiz kararlarla hayatımızdaki bazı şeylerin zamanlamasını değiştiremezmiyiz yani varlığını değiştiremeyiz belki ama( yani olmıcaksa olduramayız ama olacaksa zamanlamayı kararlarımızla değiştiremezmiyiz)

Son düzenleme:
birbirimizden uzakta ne kadar aynı şeyleri yaşamışız ama ben hissetmiştim biliyomusun kendimi bebekle hayal edemiyodum ve dr a da demiştim benim içimde kötü bi his var diye ve dr gülmüştü bana ama ulrasona geçtiğimizde kesede tık yoktu hatta kanama vardı kesenin çevresinde... görünce çok şaşırdı dr da :))

Bende aynısını anneme demiştim,benim gebeliğim normale benzemiyor demiştim.gelin ile aynı ay hamile olduğumuzdan dolayı onunla kıyaslıyordum,sürekli beli karnı ağırıyordu,benim midem çok bulandı ve sonrada bulantılarım kesildi,göğüslerim tıııssssss diye söndü :))))),kendimi gebe gibi hissetmiyordum.aradan 2 hafta geçti ve kahverengi lekelenme başladı.Dr.umada demiştim.

Bende aynısını anneme demiştim,benim gebeliğim normale benzemiyor demiştim.gelin ile aynı ay hamile olduğumuzdan dolayı onunla kıyaslıyordum,sürekli beli karnı ağırıyordu,benim midem çok bulandı ve sonrada bulantılarım kesildi,göğüslerim tıııssssss diye söndü :))))),kendimi gebe gibi hissetmiyordum.aradan 2 hafta geçti ve kahverengi lekelenme başladı.Dr.umada demiştim.

:1hug::1hug::1hug:

Bu arada benden sonra evlenen ve hemen hamile kalan bi tanıdığım var,düşük yapmıştı,geçen kayınvalidem görmüş,eşi doğum iznine ayrılıyormuş,kız 8 aylık falan hamile galiba,sürekli hamile haberi alıyorum yaaaaaaa

kızlar sohbet güzel ama benim çıkma saatim geldi hatfasonu evde olduğum zamanlarda girerim yine
iyiki tanımışım sizleri
öpüyorum hepinizi çok
iyi akşamlarrr

hayırlı cumalar arkadaşlar 2 yıllık evliyiz ve bir senedir bebek istiyorduk ama prolaktin tedavisi görüyordum çok şükür bitti ve ben 18 gün önce hamiş olduğumu öğrendim çok sevindik eşimle ama ne yazık ki 1 gün sonra da bebişimi kaybettim.vücut kabul etmemiş dedi dr' um.Tekrar ne kadar sonra hamile kalabilirim diye sordum dr'a o da hiç beklemene gerek yok istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi.burda yazılanlara göre de çoğunun 1 kaç ay beklemesi gerektiği söylenmiş.acaba ben ne yapmalıyım.kendime güvenim azaldı.şimdilik ben korunmuyorum ama ramazan dolayısıyla eşimle ilişkimiz daha az oluyor bir öneri lütfen.hayırlı ramazanlarınız olsun

çok geçmiş olsun canım. doktor beklemene gerek yok dediyse demekki rahmin iyi durumda. kürtajda olmadın galiba. kontrolde rahmin iyi görünüyorsa zaman kaybetme derim. benim 15+3 haftalıkken normal doğumla bebek alınmıştı üstüne kürtajda yapıldı doktor 3-4 ay korun demişti ben sadece 1 ay korunduktan sonra kontrole gittiğimde 1 adet rahmin toparlanmış beklemene gerek yok demişti.

günaydın kızlarrrrr yıne bır cumartesı ve ben yıne burdayım ne guzel öncekı iki haftasonu izin koparmıstım yanı ıkı cumartesı gelmemıstım süperdı neyse saglık olsun...

hiç iştahım yok ufak ufak parcalara ayırdım bı kasarlı tost yedım sadece bıde yarım bardak cay ...canımhıcbısey ıstemıyo nedense.

günaydın canım aynen bende senin gibi basından beri hissettim bende hiç bi his yok annelik hissi yasamıyorum sanki bişi olcak gibi diyodum doktor bana herkezde aynı olmaz demişti benim bulantım bile olmamıştı 10 haftaya kadar sadece aldıgım kilolar bana hamile oldugumu hatırlattı sonra doktora gittik ve sonuç BEN DEMİŞTİM oldu cok üzgünüm saglıklı evlatlar ver yarabbim kimsenin elini boş cıkarma isteyene versin allahımmm

günaydın kızlarrrrr yıne bır cumartesı ve ben yıne burdayım ne guzel öncekı iki haftasonu izin koparmıstım yanı ıkı cumartesı gelmemıstım süperdı neyse saglık olsun...

hiç iştahım yok ufak ufak parcalara ayırdım bı kasarlı tost yedım sadece bıde yarım bardak cay ...canımhıcbısey ıstemıyo nedense.

canım hayırlı olsun sen sen hamişmisin

bende gecen ay hamileydim düsürdüm meleğimin bana yeniden gelmesini bekliyorum benide aranıza alırmısınız

slm güzellerrrr yoksunuz hiçbiriniz yaa
benim adetim geldi bugün az önce... acayip ağrım var şuan.. ilaç içtim bakalım geçer birazdan heralde
anlamıştım kızlar bu ay söylemiştim sizede.. hazırlamıştım o yüzden kendimi ve o yüzden pek şaşırmadım napalım bu yaz nasip değilmiş
ve rtık benimde acelem yok ona karar verdim serbest bırakıyorum kendimi
geçen ay hiç araştırmıcam dedim ve tuttum kendime verdiğim sözü ve hüsrana uğramadım adet olunca bu ayda bırakyorum artık akışına
öncelikli hedefim varsa şu enfeksiyondan kurtulmakkk :))

Back