- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.661
galiba seniki çok ilgilenmiyorda terbiyesizzzzzzzz
asıl terbıyesız sensın gelıp topıgı karıstırma hakkını nerden alıyosun sen....çık git
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba seniki çok ilgilenmiyorda terbiyesizzzzzzzz
evet tatlım insan acayip geriliyo iki yıl önce bizimde paralarımız uçmuştu hesabımızdan ama uğraştık aldık sonunda kayınpederim ve eşim bırakmadılar peşini :))
geçen yılda ben salon halımı yıkamaya vermştim halı bi geldi rengi değişmiş ve keçe gibi olmuş :)) tabi biz şokkk.. sonra firmaya söyledik kabullenmedi halıyı aldığımız yere gittik yüzleştirdik satıcı halıyı görünce inanamadı bu ne olmuş böyle falan yıkayıcı firma hala inanmıyo biz yapmadık falan diyo gittik tüketiciyi korumaya dilekçeler yazışmalar falan geldi bilirkişi halıyı gördü karşı tarafı suçlu buldu ve adama gönderdi bişeyler bizede evrakları verdi ve dediki gidin paranızı alın :))
yahu ben zaten alabilsem sana ihtiyaç duymazdım adamla anlaşamadık zaten sen niye beni onunla muhatap diyosun o terbiyesiz sendenmi korkucak :))
artık adam gelin görüşelim falan dedi ama sürekli yokum diyor oyalıyor lanet olsun olan halıma oldu uyduruk bişeyde değildi mısır halısıydı(
merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim öykümü sizinle paylaşmak istiyorum ama banada cevap verin bunda 2 ay önce dış gebelik yaşadım hemde ikizdi sağ tüpdeydi ama dış gebelikanlaşılanakadar neler çektim neler 2 kere kürtaj oldum yine sancılar aynı 15 gün hastande yattım dış gebelik olduğu anlaşılmadı taki patlayana kadar hemen ameliyata aldılar ve temizlediler bu arada tüpde gitti ameliyatı yapan doktor ara vermem gerektiyini söylüuor biz çok istiyoruz bence artık çok zor tekrar dış gebeliyi yaşamak istemiyorum dış gebelikten sonra tekrar gebe kalan varmı
öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. böyle umutsuz olma. tabii ki hamile kalabilirsin. benim arkadaşımında dış gebeliğini anlamadılar üstelik yumurtalığının tekide alınmak zorunda kaldı ve tek yumurtalıkla hamile kaldı şu an 2 yaşında kızı var. onun için moralini yüksek tut. sonuçta hamile kalabiliyorsun. bence en büyük engel stres ve çoğumuzda da takıntı haline geldi bu ve o nedenle böyle gecikiyor. inşallah hepimiz bir gün o duyguyu yaşayacağız.
ayrıca herkesin kandili kutlu olsun umarım dualarımız kabul olur.
canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok acı çekmişsin ama sakın umutsuzluğ kapılma tabiki hamile kalabilirsin tek tüple hamile kalan çok kadın var sende Allah nasip ederse hamiş kalacaksın:Saruboceq:
merhaba canım hosgeldın ve geçmiş olsun....diğer arkadaslarımında dedıgı gıbı asla ümitsizlik yok..ama doktorununda dedıgı gıbı kendını bıraz dınlendır..sonucta az bısey gecırmemıssın.bence kışa kadar olsun bıraz bekle rahımın kendıne gelsın.sen kendını bır toparla.moral çok ama çok önemlı..stres yapma..kendını illa olsun dıyede zorlama.akışına da bırak bıraz..buradakı bütün arkadaslarım ve ben biran önce bebeklerımız olsun ıstıyoruz.ama bıyandanda hep hayırlısını diliyoruz.ben kendı adıma bebegımı kaybettıkten sonra gecen herayda gelecek yenı melegıme kendımı dahahazır hıssedıyorum.başlarda hiç sabrım yoktu.hemen ıstedım hatta.sonra yavas yavas sakinlestıkçe bu duyguda ortadan kayboldu ve hersey yoluna gırdı. geçen bu süreler vücudunun toparlanması açısından bi avantaj canımbunu sakın unutma...yenı bebek için bu şart.
öncelikle aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun.arakadaşların dediği gibi bencede öncelikle iyi bir dinlen ve arayı biraz uzun tut.benim arkadaşımda dış gebelik yaşadı ve 1 yıla yakın hamile kalmadı çünkü onuda önce kürtaj yaptılar ardındada sezeryan yapmışlar.şimdi çok çükür hamile ve günlerini sayıyoruz bir kızı olucak.sakın ümidini hiç bir şekilde kaybetme.
zaten sizden bilgi almak istemiyorum canım sadece konuştuklarınız bana boş geldide gebelikle ilgili kimse bişey ndemiyor evde neler yaptıyınızı söylüyorsunuz
Kızlar lÜtfen sakİn olun herkes burdan almak İstedİĞİnİ alır arkadaŞ boŞ kİ boŞ Şeyler gÖrÜyor sİz aldırmayın cevap vermeyİn lÜtfen sevİyeyİ dÜŞÜrmeyelİm bu bİzİm topİĞİmİz beĞenmeyen gelmesİn
ay canım kıyamam ya olan güzelim halına olmuş....aman bunlar yalan dünyadaki sınavlarımız tatlım ne yapalım...
vildancım canım kardeşim hoşgeldin benim kırmızılar geldi tatlım ama sağlık olsun
Kızlar lÜtfen sakİn olun herkes burdan almak İstedİĞİnİ alır arkadaŞ boŞ kİ boŞ Şeyler gÖrÜyor sİz aldırmayın cevap vermeyİn lÜtfen sevİyeyİ dÜŞÜrmeyelİm bu bİzİm topİĞİmİz beĞenmeyen gelmesİn
ablam canım ben seni beğeniyorum :asigim: arkandan geldim![]()
ayrıca arkadaşım bir sürü gebelik bölümü var burada düşük yapıp tekrar hamile kalmaya çalışan arkadaşların paylaşım alanı biz evet boş şeylerle uğraşıyoruz sen dolu olan bölümlere git istersen
haklısın belenayım keyfimizi kaçırmak istedi sabah sabah.. boşverelim gitsinn
hoşgeldin canım senin hikayen nasıl
zaten öteki topiklere giriyo ama istiyoki biranda herkesle kanka olsun :)) biraz mesafe görünce deliriyo:)) belli... halbuki cevapta vermişiz sorusuna taa bu ayın başında gelmiş :))
hoşbuldum canım
ben topikte kalıcı değilim misafirim cnm
beloşun peşinden geldim :kedi:
ben hiç kendi kendime hamile kalamıyorum
tedavi görüyodum onuda bıraktım
boş boş dolanıyorum şimdilik