- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.621
günaydın canımlarımm nasılsınız....
valla iyi olmasına iyiyim ama acaip uykum var o kadar uyudum hala ayılamıyorum.akşam sahurada kalkamadım eşim aç açına oruç tutucak napıcam ben bu uykuyla.mirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımlarımm nasılsınız....
hadi yaa ama nasıl olur gülüm ya senın harcamadıgın bi parayı nasıl yapar bunlar ya.çok üzüldüm..allaha havale et.canım çok sıkkın kızlar....malesef parayı ödeyeceğim bankaya....4200 den yasa kapsamında 2700 e düşürdüler....büğün gidip başvurumu yapacağım lanet olsun...hakkım olsun öbür dünyada..asla hakkımı helal etmiyorum...
valla iyi olmasına iyiyim ama acaip uykum var o kadar uyudum hala ayılamıyorum.akşam sahurada kalkamadım eşim aç açına oruç tutucak napıcam ben bu uykuyla.mirmirmirmir
hadi yaa ama nasıl olur gülüm ya senın harcamadıgın bi parayı nasıl yapar bunlar ya.çok üzüldüm..allaha havale et.
canım çok sıkkın kızlar....malesef parayı ödeyeceğim bankaya....4200 den yasa kapsamında 2700 e düşürdüler....büğün gidip başvurumu yapacağım lanet olsun...hakkım olsun öbür dünyada..asla hakkımı helal etmiyorum...
çok üzüldüm canım.nasıl oluyor böyle şeyler aklım almıyor ama lanet olası bankalar herşeyi kılıfına uyduruyolar.
sorma canım halen tarafıma 2 satır yazı yazılmış değil...kartı bana verdiklerini ispatlıyamadılar neymiş efendimeski bir kartmış ulaşılamamış belgeye eskide 2003 yılı...şimdi harcama itirazı yaptık ondan ne çıkacak bakalım ...ama 4 eylülde yasanın son günü ondan faydalanmak istiyorum açıkcası...hakkımı arayacaksam ödedikten sonrada ararım.....allaha havale ettim canım....
canım çok sıkkın kızlar....malesef parayı ödeyeceğim bankaya....4200 den yasa kapsamında 2700 e düşürdüler....büğün gidip başvurumu yapacağım lanet olsun...hakkım olsun öbür dünyada..asla hakkımı helal etmiyorum...
ben bişey anlamdım burası gebelik linkimi yoksa sohbetmi sizin neler yaptıyınızı bilmek zorunda değiliz birazda gebelikle ilgili bilgi verin bazen sortu soruyoruz cevap bile vermiyorsunuz ama iş sohbete geldimi hepiniz katılıyorsunuz anlamadım sizden bişey
Canım tam konuyu bilmiyorum ama benim eski işyerinde bi arkadaşa 17.000 TL kredi kartı borcu geldi,ama o bankadan kredi kartı bile talep etmemiş.Sonradan bayağı araştırdı ve banka içinden birileri onun adına kredi kartı çıkartmış ve kartları teslim eden kurye şirketi ile anlalaşmalı olarak kartları kendileri almışlar.Tabi kart sahibi teslim almış gibi gözüküyor.Bankanın avukatı ile konuştu ve olay sonunda ortaya çıkmıştı.Bunun gibi birçok kişiyi dolandırmışlar,banka kart borcunu kendi ödedi tabiyiki.Kurye şirketinden de tahsil etti.Sonuçta kartı teslim aldığına dair imzası falan yoktu ve ıspatlandı.Seninde öyle birşey olmuştur.
bende dedimki madem gebelik lingi bende bilgi alayım ne bileyim boş şeyler var
bende dedimki madem gebelik lingi bende bilgi alayım ne bileyim boş şeyler var
birşey sordunda cevap mı alamadın kardeşim derdin ne ?
herkes ayse gelsinde soru sorsun diye beklemiyor kusura bakma
selam verip soru sormak cevabını bekelemek çok mu zor
ben bişey anlamdım burası gebelik linkimi yoksa sohbetmi sizin neler yaptıyınızı bilmek zorunda değiliz birazda gebelikle ilgili bilgi verin bazen sortu soruyoruz cevap bile vermiyorsunuz ama iş sohbete geldimi hepiniz katılıyorsunuz anlamadım sizden bişey