Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canım aynen bende senin gibi basından beri hissettim bende hiç bi his yok annelik hissi yasamıyorum sanki bişi olcak gibi diyodum doktor bana herkezde aynı olmaz demişti benim bulantım bile olmamıştı 10 haftaya kadar sadece aldıgım kilolar bana hamile oldugumu hatırlattı sonra doktora gittik ve sonuç BEN DEMİŞTİM oldu cok üzgünüm saglıklı evlatlar ver yarabbim kimsenin elini boş cıkarma isteyene versin allahımmm

amiiin canım allah aratmasın hiçkimseye.. bidahaki hamileliğimizden güldürsün allah bizleri
ama sana tavsiyem hamile kalmak için pskolojini takip et belkide dr un verdiği süreden önce kendini hazır hissediceksin ve çok kafana takma gerçekten

bende gecen ay hamileydim düsürdüm meleğimin bana yeniden gelmesini bekliyorum benide aranıza alırmısınız

tabiki canım hoşgeldin umarım en hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine

kızlar hepinize merhaba.. ben de yeni katıldım ne yazıkki aranıza.. 7 haftalıkken bebişimi kaybettim doktorum kasımdan sonra hamile kalmamda bir mahsur olmadıgını soyledi ama psikolojim nasıl olur bilmem.. cunku oyle korkuyorum ki aynı acıyı tekrar yasamaktan.. hepinize gecmiş olsun ve dilerim hepimiz bundan sonraki hamileliğimizde saglıkla alırız küçükleri kucagımıza ..

merhabalar
bende ankaradan bir kaç saat önce geldim. bir bakayım dedim kimler var. fantastika dışında kimse yokmuş. nasılsın iyimisin.
ben olmamasını tek strese bağlıyorum. çünkü biliyorum bende çok stres yapıyorum. artık düşünmemeye çalışacağım. yapabilisem tabii. ilk hamileliğimdede öyle olmuştu. dönemimi kaçırdığımı düşündüğüm hiç aklıma gelmeyen beklemediğim bir dönemde hamile kalmıştım.

kızlar hepinize merhaba.. ben de yeni katıldım ne yazıkki aranıza.. 7 haftalıkken bebişimi kaybettim doktorum kasımdan sonra hamile kalmamda bir mahsur olmadıgını soyledi ama psikolojim nasıl olur bilmem.. cunku oyle korkuyorum ki aynı acıyı tekrar yasamaktan.. hepinize gecmiş olsun ve dilerim hepimiz bundan sonraki hamileliğimizde saglıkla alırız küçükleri kucagımıza ..

hoşgeldin canım geçmiş olsun dilerim tekrar yaşamazsın aynı şeyi.. hiçbirimiz yaşamayız

merhabalar
bende ankaradan bir kaç saat önce geldim. bir bakayım dedim kimler var. fantastika dışında kimse yokmuş. nasılsın iyimisin.
ben olmamasını tek strese bağlıyorum. çünkü biliyorum bende çok stres yapıyorum. artık düşünmemeye çalışacağım. yapabilisem tabii. ilk hamileliğimdede öyle olmuştu. dönemimi kaçırdığımı düşündüğüm hiç aklıma gelmeyen beklemediğim bir dönemde hamile kalmıştım.

evet volinacım bende öyle düşünüyorum stres neden oluyor buna ama aklımızdan çıkaramıyoruzki sadece ben çok üztüne gitmemeye çalışıyorum
arkadaşlarım var mesela onlarda 4.5. denemelerde tutturdular hatta bi arkadaşım her ay adette ağlardı acayip stres yapardı ama hamile kaldı sonunda darısı başımıza inşallah

belenaycım sen naptın arkadaşım hadi senden gelsin inşallah müjde hayırlısıyla yani

yaemincim dün gece seni rüyamda gördüm beraber araba yolculuğu yaptık geceydi

slm güzellerrrr yoksunuz hiçbiriniz yaa
benim adetim geldi bugün az önce... acayip ağrım var şuan.. ilaç içtim bakalım geçer birazdan heralde
anlamıştım kızlar bu ay söylemiştim sizede.. hazırlamıştım o yüzden kendimi ve o yüzden pek şaşırmadım napalım bu yaz nasip değilmiş
ve rtık benimde acelem yok ona karar verdim serbest bırakıyorum kendimi
geçen ay hiç araştırmıcam dedim ve tuttum kendime verdiğim sözü ve hüsrana uğramadım adet olunca bu ayda bırakyorum artık akışına
öncelikli hedefim varsa şu enfeksiyondan kurtulmakkk :))

canımsın benim...hayırlısı olsun tatlım hakkında...adetin bitince dr git hemen hamile kalmamana etken çünkü enfeksiyon...yaşadığımız olaylar okadar benzeşiyorki canım bence sen hamile kalmak için beni bekliyosun :))))anca beraber kanca beraber :)))):1hug:

canımsın benim...hayırlısı olsun tatlım hakkında...adetin bitince dr git hemen hamile kalmamana etken çünkü enfeksiyon...yaşadığımız olaylar okadar benzeşiyorki canım bence sen hamile kalmak için beni bekliyosun :))))anca beraber kanca beraber :)))):1hug:

canım arkadaşım benim az kaldı o zaman beraber büyütücez bebeklerimizi Şeniz
aslında yasemincim ciddi bi enfeksiyonum olduğunuda düşünmüyorum sadece biraz kasık ağrısı oldu bu ay bide idrarım bulanıktı bi ara ama geçti ben yinede evde bi idrar yolları antiseptiği buldum çok hafif bi ilaç onu içeyim dedim çünkü gitsemde dr a yine bi antibiyotik vericek biliyorum hatta belki vermicek bile..
bide doğal yollardan atayım dedim.. bu sabah yaptım kendime soğan suyu ama bir koku bir koku evde bütün camları açtım yanıma alıcaktım burda içerim diye :) dedim ben bunu yanıma alırsam önce ben sonra bütün servis bayılır :)) döktüm sonra artık akşamları yapıyım bitek sabahlarıda biraz maydanoz yerim olmazmıki

canım arkadaşım benim az kaldı o zaman beraber büyütücez bebeklerimizi Şeniz
aslında yasemincim ciddi bi enfeksiyonum olduğunuda düşünmüyorum sadece biraz kasık ağrısı oldu bu ay bide idrarım bulanıktı bi ara ama geçti ben yinede evde bi idrar yolları antiseptiği buldum çok hafif bi ilaç onu içeyim dedim çünkü gitsemde dr a yine bi antibiyotik vericek biliyorum hatta belki vermicek bile..
bide doğal yollardan atayım dedim.. bu sabah yaptım kendime soğan suyu ama bir koku bir koku evde bütün camları açtım yanıma alıcaktım burda içerim diye :) dedim ben bunu yanıma alırsam önce ben sonra bütün servis bayılır :)) döktüm sonra artık akşamları yapıyım bitek sabahlarıda biraz maydanoz yerim olmazmıki

evet harikacığımmaz kaldı inşallah göbüşlerimizi şişirmeye....canım bol maydonoz yee o zaman malesef soğan kötü kokuyor...ama az yeme maydonozu bol bol yeee...koy ekmegin içine tuz at birazda öyle tüket...ben öyle yapmıştım....ama yumurtlama döneminden önce yap canım...maydanoz düşüge sebep oluyor...çok geçmiş olsun canım arkadaşım....

günaydın kızlar :) ben geldim işe geç kldım bugun yaaa :) naıslsınız ?

günaydın aysecim benim biraz adet ağrılarım var onun dışınsda iyiyim cnm sen nasılsın

evet harikacığımmaz kaldı inşallah göbüşlerimizi şişirmeye....canım bol maydonoz yee o zaman malesef soğan kötü kokuyor...ama az yeme maydonozu bol bol yeee...koy ekmegin içine tuz at birazda öyle tüket...ben öyle yapmıştım....ama yumurtlama döneminden önce yap canım...maydanoz düşüge sebep oluyor...çok geçmiş olsun canım arkadaşım....

evet bu hafta yapıcam hepsini ilaçta bitiyo bu hafta ne yaparsam bu hafta yaparım sadece
hegün 1 2 bardak adaçayıda içiyorum :))

günaydın perim benim sen nasılsın vrmı şikayetler bakalım

dün gece gazdan çatlıycam sandım. gece sanki biri göğüs kafesımı sıkıstırıyo...annemlerdeydın ıftada yemegı fazlamı kacırdım ne ölüyorum sandım...ve işte bulantılar...bazen çok sıkıntı verıyo. gerçekten

herkese günaydınlar iyi haftalar...

günaydııııınnn :)

günaydın aysecim benim biraz adet ağrılarım var onun dışınsda iyiyim cnm sen nasılsın

bende iyiyim canım ama bu haftasonu tatilden hiçbişey anlamadım cumartesi akşamı

20 kişilik misafir grubu ağırladım ve çok yoruldum öldüm e tabii birde temizlik var onu

yapmaya dermanım olmadığı için bulaşıkları makinaya atıp gerisine amaann dedim kocişle

ayaklarımızı uzatıp film izledik dün artık eve gidince ufak çaplı bi temizlik ve iftar için

yemek yapmam gerektiği aklıma geldikçe uff puff oluyorum...Bunlarıun dışında iyiyim :)

Back