Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet kobracım benimde ilk tek ve son düşüğümdü :))
eğer devam etseydi hamileliğim eylülde doğum yapıcaktım

ya şimdi okudum bi topicte bel çektirince çocuk oluyomuş falan nasıl oluyo bel çektirme bileniniz varmı kızlar

o topiğede yazmıştım faydası olan insnalar var kimilerinde işe yaramıyor ama kısmet

birazda tabii canım....

evet kobracım benimde ilk tek ve son düşüğümdü :))
eğer devam etseydi hamileliğim eylülde doğum yapıcaktım

ya şimdi okudum bi topicte bel çektirince çocuk oluyomuş falan nasıl oluyo bel çektirme bileniniz varmı kızlar

oda nerden cıktı yahuuu tehlıkelıdır öle şeyler ya

bel çektirme olayını duymuştum bide göbek çekiyorlar ben hamile kaldığım ay kadın bana demişti gel çekelim diye tabi bende bilmiyorum hamiş olduğumu içime bişey doğdu yok dedim bu ay geçsin ondan sonra dedim bi baktım hamileyim iyiki yaptırmamışım dedim yoksa bebek düşecekti sanki değişen ne olduysa:)))) kızlar ben hamile kaldım bide üstüne bir ay adet gördüm sizler nasıl anladınız hamiş olduğunuzu ben anlamadım doğal olarak bide adetim bitti test yaptım ne olur ne olmaz diye negatif çıktı dedim soğan suyuna başlıyayım 3 gün sonra tekrar test yaptım pozitifti

sağölun kızlar şimdi artık gelecege bakmak istiyorum bebişim hemen ilk ay gelmişti bana sasırtmıştı bizi insallah yine sasırtır annesini

geçmiş olsun samyeli acı falan yemedin dimi sahurda yada iişte midene ağır gelicek bişeyler

çok geçmiş olsun canım inan bende ilk zamanlar hep aynı kaygıları taşıyodum ama zamanla sakinleşiyosun
ve sen hamile kalabiliyosun demek neden tekrar hamile kalamayasınki
dr ne kadar bekleme verdi

yok yaa peynir-zeytin domates-salata falan o kadar.başka bişey yemedim. midemde de sorun var galiba... : ((((((((((((

Bende Ağustos sonu Eylül başı doğum yaparsın demişti doktorum:((((((
Benimde son düşüğüm

Canım benim yine olucak inşallah. Bende galiba hala sayıyorum ekim 15 bu arada :1hug:

hüzünlenmişsiniz yine bende ekimin 19 gibi doğuracaktım tabi hamişliği sürdürebilseydim ama kısmet değilmiş ne yapalım kızlar

olsun be kızlar geçmişe mazi denir napalım geçmişe gömelim bizde onu yenilere yelken açtık biz artık :dance:

o topiğede yazmıştım faydası olan insnalar var kimilerinde işe yaramıyor ama kısmet

birazda tabii canım....

oda nerden cıktı yahuuu tehlıkelıdır öle şeyler ya

bel çektirme olayını duymuştum bide göbek çekiyorlar ben hamile kaldığım ay kadın bana demişti gel çekelim diye tabi bende bilmiyorum hamiş olduğumu içime bişey doğdu yok dedim bu ay geçsin ondan sonra dedim bi baktım hamileyim iyiki yaptırmamışım dedim yoksa bebek düşecekti sanki değişen ne olduysa:)))) kızlar ben hamile kaldım bide üstüne bir ay adet gördüm sizler nasıl anladınız hamiş olduğunuzu ben anlamadım doğal olarak bide adetim bitti test yaptım ne olur ne olmaz diye negatif çıktı dedim soğan suyuna başlıyayım 3 gün sonra tekrar test yaptım pozitifti

ben bilmiyorum tam ama yakı diye bişey yapıştırıyolar omu bide kupa çekiyolar yoksa omu :uhm: adetin son günü yapılıyomuş falan bilmiyorumki yaaa nasıl olur -tatlicadiarzu-

sağölun kızlar şimdi artık gelecege bakmak istiyorum bebişim hemen ilk ay gelmişti bana sasırtmıştı bizi insallah yine sasırtır annesini

inşallah güzelim özletmeden bekletmeden gelsin bebişlerrr opuyorumnanaktan

yok yaa peynir-zeytin domates-salata falan o kadar.başka bişey yemedim. midemde de sorun var galiba... : ((((((((((((

akşam hafif bi çorba içersin iyi gelir belki canım üzerinede soda :1hug:

Kızlar benim Özel sağlık sigortam var,Duphaston kullandım geçen ay,bu ayda kullanmam lazım,tekrar eczaneden alıcam ama dr.gidip yazdırmam lazım.Acaba sağlık ocağında yazdırıp ve ssk üzerinden alabilirmiyim.Hiç sağlık ocağında ilaç yazdırmadım,bilgisi olan varmı ? yazarlar mı ?

benimde adetim gecikti gecen ayda 5 gun gecıkmıstı normaldir fln dedim
sonra internetten belirtilere baktım tutuyo eşimi aradım hastaneye gidip tets yaptıralım
hamileyim galiba olabilirim dedim test yaptık ve hiç beklemezken 5 haftalık hamiş olduğumu öğrenmiştim eşim sevşnçten uyyamamıştı ben şok olmuştum aaa aa fln olmuştum çok güzel bi sürpriz olmuştu

benimde adetim gecikti gecen ayda 5 gun gecıkmıstı normaldir fln dedim
sonra internetten belirtilere baktım tutuyo eşimi aradım hastaneye gidip tets yaptıralım
hamileyim galiba olabilirim dedim test yaptık ve hiç beklemezken 5 haftalık hamiş olduğumu öğrenmiştim eşim sevşnçten uyyamamıştı ben şok olmuştum aaa aa fln olmuştum çok güzel bi sürpriz olmuştu

İnşAllah önümüzdeki günlerde çok güzel süprizlerle karşılaşırsın

Biz bebek kararı aldığımızda ovulasyon günüme çok yakındı.27 Aralıkda regl olmam gerekiyordu ben 21 Aralıkda hamile olduğumu anlamıştım.kan testi yaptırdık 61 çıkmıştı,çok sevindik.Sonra kız kardeşim sanki değerler biraz düşük dedi,gerçi daha reglime 1 hafta vardı,düşük sonuç değildi ama yine 24 Aralıkda bir kantesti daha verdim 825 çıktı,abime dayı olacaksın diyecektimki o eşiyle hastaneden aradı bizim yenge hamileymiş ,onlarınki plansız oldu ve 12 Ağustos'da dünyaya geldi :) Bizimki malum:((((((((

Bende aynı şeyleri düşündüm,korunmak istemedim ama korundum tabiyiki,rahimin kendini toparlayıp yeni bir hamileliğe hazırlanması için korun bence ...

Bende aynı şeyleri düşündüm,korunmak istemedim ama korundum tabiyiki,rahimin kendini toparlayıp yeni bir hamileliğe hazırlanması için korun bence ...

Biz bebek kararı aldığımızda ovulasyon günüme çok yakındı.27 Aralıkda regl olmam gerekiyordu ben 21 Aralıkda hamile olduğumu anlamıştım.kan testi yaptırdık 61 çıkmıştı,çok sevindik.Sonra kız kardeşim sanki değerler biraz düşük dedi,gerçi daha reglime 1 hafta vardı,düşük sonuç değildi ama yine 24 Aralıkda bir kantesti daha verdim 825 çıktı,abime dayı olacaksın diyecektimki o eşiyle hastaneden aradı bizim yenge hamileymiş ,onlarınki plansız oldu ve 12 Ağustos'da dünyaya geldi :) Bizimki malum:((((((((

Hayırlısı olsun inşallah canım napalım kısmet böyleymiş...Abinin bebişinede uzun

ömürler inşallah....bizim değerimiz 10481 çıkmıstı baya yüksek bi değer sonradan

tekrar baktırmadım değerime 7 haftalıkken ilk kontrolume gittim kalbi pıt pıt atıyordu

ultrason reısmelrını verdı doktor öyle mutluyduk ki anlatamam :)

9 haftalıkken tahlillerini yaptır tekrar gel dedi gittim tahlillerim çok güzeldi

değerlerim normal düzeylere gelmişti ama bi önceki gece bebeğimin kalbi durmuştu

3 gün durmaksızın ağladım ağladım bazen aklıma gelince ağlayasım geliyo ama ağlamıyorum
o en güzel yerde şimdi.buna inanmak istiyorum

Dilerim Allah hepimize hayrılı sağlıklı yeni bebişler nasib eder.

kızlar kardeşim benden 2 ay önce evlendi şimdi 4 yaşında kızı var gelin telefon etti biraz konuştuk ikinciyi düşünüyorlarmış korunmayı bırakmışlar benden önce hamiş kalırsa hiç şaşırmam

slm canlarım ancak gelebildim...sabah uyuyakalmışım bir uyandım saat 10....öğleden sonra gideyim dedim artık ve bir sürü iş vardı ancak onları halledebildim....

Back