Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bizde fantastikamla bu aralarda doğurmuş alacaktık meleklerimiz bizi terk etmeseydi (( olsun sağlık olsun ne yapalım....

slm canlarım ancak gelebildim...sabah uyuyakalmışım bir uyandım saat 10....öğleden sonra gideyim dedim artık ve bir sürü iş vardı ancak onları halledebildim....

he maşallah arkadaşıma.. iyi olmuş ama boşver dinlenmişsin biraz yorgunum diyodun

bizde fantastikamla bu aralarda doğurmuş alacaktık meleklerimiz bizi terk etmeseydi (( olsun sağlık olsun ne yapalım....

evet hayatım ya doğum vakti yaklaşmıştı( ama olsun be can ortim benim az kaldı gerçek doğum zamanımıza gör bak hem ne acelemiz var

hayırlı cumalar arkadaşlar 2 yıllık evliyiz ve bir senedir bebek istiyorduk ama prolaktin tedavisi görüyordum çok şükür bitti ve ben 18 gün önce hamiş olduğumu öğrendim çok sevindik eşimle ama ne yazık ki 1 gün sonra da bebişimi kaybettim.vücut kabul etmemiş dedi dr' um.Tekrar ne kadar sonra hamile kalabilirim diye sordum dr'a o da hiç beklemene gerek yok istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi.burda yazılanlara göre de çoğunun 1 kaç ay beklemesi gerektiği söylenmiş.acaba ben ne yapmalıyım.kendime güvenim azaldı.şimdilik ben korunmuyorum ama ramazan dolayısıyla eşimle ilişkimiz daha az oluyor bir öneri lütfen.hayırlı ramazanlarınız olsun

geçmiş olsun gulkayacım sanırım sen düşük yaptın yani kürtaj olmadın değilmi
öyleyse bencede bekleme hiç ama eğer kürtaj olduysan bari en az bi adet bekle derim ben

evet fantastika canım düşük yaptım teşekkür ederim ilk olumlu cevabı senden aldım seninde ALLAH yardımcın olsun

sana da teşekkür ederim birperi yani şansım yüksek inşallah acaba bu ay hamiş kalabilir miyim yok yok hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum acele etmemeliyim değil mi sabırlı olmalıyım.ama hamileleiğin güzel hem de çok güzel bi duygu olduğunu 1 günlükte olsa yaşadım ya çok şükür ALLAH HERKESE HAYIRLISINI EN ıYıSıNı NASıP ETSıN

nasıl ya düşük yapınca kürtaj yapmıyorlar mı ki bebek kendliğinden mi çıkıo dışarı

bu arada geçmişler olsun tekrar olur inşallah gulkayacım

Canım sanada geçmiş olsun

evet fantastika canım düşük yaptım teşekkür ederim ilk olumlu cevabı senden aldım seninde ALLAH yardımcın olsun

amin canım benim bende teşekkür ederim umarım en yakın zamanda sağlıkla bir bebeğe hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın
bu arada ben düşükten sonra hemen hamile kalan çok kişi duydum

nasıl ya düşük yapınca kürtaj yapmıyorlar mı ki bebek kendliğinden mi çıkıo dışarı

bu arada geçmişler olsun tekrar olur inşallah gulkayacım

evet ayşecim bazen bebek kendiliğinden düşüyomuş kürtajada gerek kalmıyomuş
hatta benim çok yakın bi arkadaşım ikiz bebeğe hamileydi birini düşürdü birini doğurdu :))

Ya bende hep başkalarıyla kıyaslıyorum kendimi ama belenaycım,herkez kendi hayatını yaşıyor,kendi hayatın içinde başka hayatları sadece misafir et.Hep etrafımdaki hamilelere bakıyorum bende,imreniyorum ama bazende Şöyle düşünüyorum: Allah sevdiği kullarına çektirirmiş,sabredelim,birçok evliya bile ne sıkıntı çekmiş,bizim tek sıkıntımız bu olsun Allah başka dert vermesin ki zaten bizim derdimizde çok büyük değil,neticede hamile kalabiliyoruz,Kürtaj olacağım gün dr.uma sormuştum,birdaha hamile kalabilirmiyim diye (İşte o üzüntüyle nedediğimi bilmiyorum) dr.um sen hamile kalabiliyorsun,endişelenme demişti.Bu arada biraz uzun oldu ama kürtaj sonrası tek benim başıma geldi sanıyordum ama ,alt komşum öğrendiğinde 4,5 aylık erken doğum yaptığını söyledi ilk gebeliğinde,peşinden bir arkadaşım (şuan 2 tane çocuğu var) 3,5 aylık kalp atımı durdu küretaj oldum ve 1 yıl sonra tekrar hamile kalabildim demişti.Aslında çevremizde nekadar çok varmış,tek ben değilmişim....

evet bende başıma gelince araştırdım ne kadar çokmuş meğer bunu yaşayanlar
ama benim dr umda beni elinden geldiğince sakinleştirmişti hani ilk hamileliklerde olabilir bu diye bide ben kalbini falan hiç duymadım bebek yoktu gebelik düzelmeden bozulmuş yani :)
hatta benimle aynı dönemde çağla şıkelede oldu aynı şey ama o şuan hamile tabi
sonra bide geçenlerde feraye tanyolaçada olmuş aynı böyle :)))

ya bişey diyimmi kızlar aslında geçmişe takılıp kalan biri değilimdir hiç ama bi pişmanlığım var keşke 3 ay beklemeseydim 1 aay sonra bıraksaydım ilk dr um söylemişti bana dinlemedim (
nasip tabi biliyorum can bu biz olsun desekte faydasız allahın demesi gerek ama

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun.
Bekleme süreleri gebelik haftasına,gebenin yaşına ve sağlık durumuna göre değişiyor.Dr.un ne dediyse bence ona uy.Ayrıca birkere hamile kaldıysan,tekrar neden olmasın ki? :) Bence korunma ve pozitif düşün,düşük yapan kadınların vücutları bebekte olabilecek kusurları erken fark edip,bebeği dışarı atıyor buda vücudumuzun sağlıklı olduğu anlamına geliyor.

Sende benim gibi magazindende takip ediyorsun,bende o sıralar Çağla Şikeli takip ediyordum,oda çok üzülmüştü,sürekli proğramına kadın doğum uzmanlarını çağırıyordu.Bu arada bende kalp atımını hiç duyamadım,embrio nokta şeklinde vardı ama.Benimde bozulmuş gebelikti yani.Yoksa sen benmisin yada ben sen miyim ya ????????

evet ayşecim bazen bebek kendiliğinden düşüyomuş kürtajada gerek kalmıyomuş
hatta benim çok yakın bi arkadaşım ikiz bebeğe hamileydi birini düşürdü birini doğurdu :))

evet ya ikiz bebek bi tanıdıgımızdada olmustu hatta agustosta doğurdu 1 i erimiş demiş
doktor.Yaşadıkça neler öğrencez kımbılır.

ya evet bende kürtaj olunca o kadar cok kısı duydum ki öyle ne çok insna varmıs öyle
çok fazla insna var hemde kım duysa aa benımde basımdna gectı fln diyorlar
benımkının de kalbı durmustu ama sonradan 2 tane oğlum oldu bak sımdı 3 çocugum
var fln o kadar cok duydum ki...ilk gebelıklerde olması çok normalmıs bende canımı
sıkmıyorum onun ıcın inşallah zamanı gelınce gene olucak hemde hepimizin :) inşallah
hepimiz kocaman göbüşlü şeker şeker anneler olcaz inşallah :)

canım bende o pişmanlığı yaşıyorum içten içten keşke diyorum.
allahım inşallah bu ay yüzümüzü güldürür.herşeyin hayırlısı artık ama içimi korku sarıyor yavaş yavaş :sinifsinif: bende dün duydum aynı gün düşük yaptığım bir tanıdığım meğer şimdi 2 aylık hamileymiş.böyle duyuncada hem çok seviniyorum hemde acaba yanlış mı yaptım o kadar korunmakla diye kız sadece 2 ay korunmuş.

neyi bıraksaydın anlamadım fantastikcim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…