Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar merhaba benide alın aranıza 24 ağstosta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum suan iyiyim ama korkularım cok yinehamile kalabilirmiyi ne zaman kalırım off off

geçmiş olsun canım hoşgeldin....ilaçlarını düzenli al stres yapma olur inşallah

bende 19 ağustos ta kürtaj oldum.....İnşallah Allah tekrardan nasib eder hepimize....

kızlar merhaba benide alın aranıza 24 ağstosta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum suan iyiyim ama korkularım cok yinehamile kalabilirmiyi ne zaman kalırım off off

aramıza hoş geldin.öncelikle çok geçmiş olsun.sadece herşeyi zamana bırak ve biraz dinlenmeye çalış.bu düşüncelerden yavaş yavaş uzaklaşırsın.allah hepimize hayırlısını versin.

bugün benimde midem çok kaynıyor yaa, sahurda kahvaltı ettim ama neden kaynıyor...

geçmiş olsun samyeli acı falan yemedin dimi sahurda yada iişte midene ağır gelicek bişeyler

çok geçmiş olsun canım inan bende ilk zamanlar hep aynı kaygıları taşıyodum ama zamanla sakinleşiyosun
ve sen hamile kalabiliyosun demek neden tekrar hamile kalamayasınki
dr ne kadar bekleme verdi

canım cok gecmıs olsun hosgeldın...korkma sakın arkadaslarımın da dedıgı gıbı su ilaclarını düzenlı al yeter...rahım toparlandıktan sonra ve sen kendını ıyı hıssettıgınde zaten tekrar hamıle kalacaksın hayırlısıyla....

Hoşgeldin canım,iyiki hemen katıldın bize,birbirimize destek oluyoruz ve çok iyigeliyor buda.Hepimiz aynışeyleri yaşadık ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Vede çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın hiçkimseye İnşAllah

evet kobracım benimde ilk tek ve son düşüğümdü :))
eğer devam etseydi hamileliğim eylülde doğum yapıcaktım

ya şimdi okudum bi topicte bel çektirince çocuk oluyomuş falan nasıl oluyo bel çektirme bileniniz varmı kızlar

ya şimdi okudum bi topicte bel çektirince çocuk oluyomuş falan nasıl oluyo bel çektirme bileniniz varmı kızlar

Bende Ağustos sonu Eylül başı doğum yaparsın demişti doktorum:((((((
Benimde son düşüğüm

Canım benim yine olucak inşallah. Bende galiba hala sayıyorum ekim 15 bu arada :1hug:

hüzünlenmişsiniz yine bende ekimin 19 gibi doğuracaktım tabi hamişliği sürdürebilseydim ama kısmet değilmiş ne yapalım kızlar

Back