- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.501
kızlar hepınıze günaydınnn ooh ohhh keyıfler yernde masallah allah bozmasın emiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo maşallah sabah sabah bilgi dağarcığımız genişledikaydirigubbakcemile3ama bunları ezberlemem zaman alır zaten uyku var akılda noksan azcık eee sen söle nasıl ezberlicezkaydirigubbakcemile3
ayşecim twilight çok güzel bi film tavsiye ederim oğlan süper kasımda onun ikinciside geliyo şimdi elimde bi kitap var bitsin onun kitabına başlıcam gerçi filmden önce okusaydım kitabı daha iyi olurdu ama olsun kitap daha güzeldir her zaman
amaaaaaaaaaaan doktor canıııım cicim doktoor derdime biiiiiir çaaaaaaaaaaaaare çaresiiiiiiiiiiiz dertlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee düştüm amman doktor biir çare bebişimin kalbiiiiiniiiiiiiiiii duyuyooorum sesiniiiiiiiiiiiiiiiii gel bebişim sen baaaaaaaanaaaaaa kurban oluuuuurum saaaaaaaaanaaaabuyrunnnnnnnnn
herkes çok güzel film diyo yaw izlesemde kurtulsam :ecrin_bebek: hatta edward
t-shirt leriyle dolaşan bi sürü kız görüyorum dışarıda....
Bende şu an Elif Şafak - Aşk ' ı okuyorum pek güzel :)
kızlar hepınıze günaydınnn ooh ohhh keyıfler yernde masallah allah bozmasın emiiii
belenaycım ezberlemek kolayda öğrenmek zor ya 3 senedir bu arapça belasıyla uğraşıyorum
ne zor dilmiş..ingilizce o kadar kolay ki 3 yılımı ingilizceye verseydim şimdi ohoooo
ne yollar kattetmiştim ya...Gene de tavsiye ederim arapça öğrenmek güzel bişey
farsçayada geçenlerde başlamıştım osmanlıcada kendim öğrenmiştim hepsi
birleşince pek güzel oluyo ama arapça çok zor yaa eylüldede sınavım vaar kafamçokkarıştı
artık mezun olmak istiyoruuuummm....bak aklıma geldi moralim bozuldu he
herkes çok güzel film diyo yaw izlesemde kurtulsam :ecrin_bebek: hatta edward
t-shirt leriyle dolaşan bi sürü kız görüyorum dışarıda....
Bende şu an Elif Şafak - Aşk ' ı okuyorum pek güzel :)
alkisalkisalkis mersi hayatımmm bu çiçekler sana a.s.
edward opuyorumnanaktan ah edward :kedi: kaydirigubbakcemile3
ben edwardın babasını çok beğendim acayip karizmalar süper oynamışlar kızda güzel ama biraz donuk sadece
bende babı esrarı okuyorum ahmet ümitin fena gitmiyo şems-i tebriziden sö z ediyo... aşkı okumadım henüz ama konuları biraz yakın sanırım
bildiğim tek arapça okuduğum kuran onunda bir sayfa eski yazı okuyorsam bir sayfa yenisini okuyorum hani ben ne okudum bileyim diyekaydirigubbakcemile3arapçayla tek ilişkim bu şükraaaaaaanbuyrunnnnnnnnn
ben artık kitap okumayıda bıraktım yaaa ne tembelim uyuyacağım diye dünyamdan geçtim hele televizyon sinema bunlar artık benim için lüks hale geldi en son gittiğim sinema filmi ıssız adamdı yahu ne olacak benim bu halim uykuyla başım dertte inanın eve gidiyorum yemek bulaşık namaz derken hiç birşeye vakit kalmıyor eskiden iki arada bir derede kitap okurdum kitap okumadan uyumazdım ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra:)) eh artık sizler okuduğunuz kitapları izlediğiniz filmleri burda anlatın bende pasif izleyici ve okuyucu olarak yararlanayım
perim nasılsın güzelim bugün
ben artık kitap okumayıda bıraktım yaaa ne tembelim uyuyacağım diye dünyamdan geçtim hele televizyon sinema bunlar artık benim için lüks hale geldi en son gittiğim sinema filmi ıssız adamdı yahu ne olacak benim bu halim uykuyla başım dertte inanın eve gidiyorum yemek bulaşık namaz derken hiç birşeye vakit kalmıyor eskiden iki arada bir derede kitap okurdum kitap okumadan uyumazdım ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra:)) eh artık sizler okuduğunuz kitapları izlediğiniz filmleri burda anlatın bende pasif izleyici ve okuyucu olarak yararlanayım
he kociş devamlı onun için diyo yok canım onu sonra izleriz fln ha adamalr
yakışıklı ondan yaneeyok ben kocamı deişmem 10 tane edfırta
![]()
genede filmi görünce fikrim naısl olur bılmıyorum deermişşiiimmm :)
evet konuları yakın hatta aynı bile denebilir.ay bab ı esrar deyince nerden aklıma
geldi bilmiyorum ama nazan bekiroğlu çok güzel yazıyo ya hele nun masalları
beni çok etkilemişti tavsiye ederim
ooo hamişimiz gelmiş ve takvim değişmiş kız ne şirin takvim öle tu tu tu maşallah yeğenimize
sabahtan bulanıp durdum şimdide acayıpppp uykummmmmm varrrrr
Günaydın diycem ama öğlen oldu:)))))
Yazdıklarınızı okuyordum.
sabahtan bulanıp durdum şimdide acayıpppp uykummmmmm varrrrr
CANIM hamilelikte uyku çok yapıyor, ben işten çıkıp 7 de evde oluyordum. yemek ye bulaşık 8,30 oluyordu, 9 da koltukta uyuyakalıyordum.