- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.521
kızlar merhaba benide alın aranıza 24 ağstosta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum suan iyiyim ama korkularım cok yinehamile kalabilirmiyi ne zaman kalırım off off
kızlar merhaba benide alın aranıza 24 ağstosta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum suan iyiyim ama korkularım cok yinehamile kalabilirmiyi ne zaman kalırım off off
bugün benimde midem çok kaynıyor yaa, sahurda kahvaltı ettim ama neden kaynıyor...
canım cok gecmıs olsun hosgeldın...korkma sakın arkadaslarımın da dedıgı gıbı su ilaclarını düzenlı al yeter...rahım toparlandıktan sonra ve sen kendını ıyı hıssettıgınde zaten tekrar hamıle kalacaksın hayırlısıyla....
canım doktor 3 hafta ilişki yok dedi başka bişey demedi.pazartesi kontrole gitcem belki ozaman der size ilişki ne kadar yasaktı
bizede 2-3 hafta falan demişti galiba ama biz ilk adete kadar beklemiştik canım peki tekrar hamile kalmak için ne kadar beklemen gerektiğini söyledimi dr un
hiç bişey söylemedi bitanem pazartesi gitcem kontrole belki ozaman söyler
tünaydın kobracımm nere gittin
allah kabul etsin kobracım iyi yürekli arkadaşım
ya çok özür dilerim unuttuğum için kobracım sen kaç yaşındaydın 29 muydu
evet kobracım benimde ilk tek ve son düşüğümdü :))
eğer devam etseydi hamileliğim eylülde doğum yapıcaktım
ya şimdi okudum bi topicte bel çektirince çocuk oluyomuş falan nasıl oluyo bel çektirme bileniniz varmı kızlar
Pericim sen 1 düşük mü yapmıştın fıstık anne adayı ?
evet kobracım benimde ilk tek ve son düşüğümdü :))
eğer devam etseydi hamileliğim eylülde doğum yapıcaktım
ya şimdi okudum bi topicte bel çektirince çocuk oluyomuş falan nasıl oluyo bel çektirme bileniniz varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?