Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bursalımısın kadifeli gelin çaydanmı geçtiiiiiiiiiiiin yanakların al al olmuş konyakmı içtin ahhhhhhhh konyakmı içtin içtiğimiz konyak mezesi kaymak senin kimin bebişisin yavrım her yanın oynaaaaak ahhhhh her yanın oynaaaaaaakbuyrunnnnnnnnn

kızlar bu bestemi bizi anlamayan erkek milletine hediye ediyorumlaelaelaelaelae:dilcikar:

Teşekkür ederim eceyas

ya bende diyorum gitsemmi doktora bu ağrı neden oluyor diye yoksa haftayı mı beklesem

çünkü doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi...Önümüzdeki çarşamba gidicem inşallah

bi sorun yoktur herşey yolundadır inşallah...mikrop kapıcam bi bozukluk olcak

rahatszılığım çıkıcak diye ödüm kopuyo heee :utangac:

canim korkkma hepimiz boyle seyler dusunduk, iliski 15 gun mumkunse 20 gun yasakti hani esinden mikrop kapma diye, biz yine de 35 gunde bir kez iliski yasadik ne olur ne olmaz diye. bir de rahim toparlaniyor tuhaf sizilar hissediyoruz, kontrolune mutlaka gidiceksin zaten sonra da cok rahatliyor insan, Allah hicbirimize bir daha yastamasin bugunleri, amin.

kizlar size bir sroum var kendinizden ya da etrafinizdan duyduklarinizi lutfen paylasin.22 ayda sebepsiz inferteliteyken dogal yoldan hamile kalip 10. haftada kaybettim yavrumu, yine gec hamile kalirim diye dusunuyorum, boyle bir sey yasayan var mi? ilkine zor hamile kalip ikincisine kisa surede kalan, olumsuz ornekleri de yazin, ne olur bilenler bir cevap versin.

normalde eşim ben istemesemde yanaşır bana aksilikya işte yanaşması gereken zamanda gelmedi işte. preseedler boşa gitti.
ama kızlar gerçekten yumurtlama testleri çok iyi oldu. en azından onu gördüm bundan sonra her ay almayı düşünüyorum. çünkü benim tahmin ettiğimden önce yumurtladım yani bu internetten hesaplayıcılarıyla farklı günde. ben 3 aydır bu hesaplayıcılara göre denk getirip eşimi yanıma çağırıyordum birkaç günlüğüne demekki günümü tutturamıyormuşum.

kizlar size bir sroum var kendinizden ya da etrafinizdan duyduklarinizi lutfen paylasin.22 ayda sebepsiz inferteliteyken dogal yoldan hamile kalip 10. haftada kaybettim yavrumu, yine gec hamile kalirim diye dusunuyorum, boyle bir sey yasayan var mi? ilkine zor hamile kalip ikincisine kisa surede kalan, olumsuz ornekleri de yazin, ne olur bilenler bir cevap versin.
canım geçmiş olsun bende 36 ayda sebebsiz infertilite teshisiyle doğal yolla hamiş kaldım bebeğim 3 aylıkken öldü şimdi aradan 4 ay geçti 3 ay korunduk geçen ay denedik olmadı bu ayda olmıcak gibi kısmet artık sıkma canını bende bekliyorum aman 36 ay bekledim yine beklerim yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleğim ben senin için örnek teşki etmiyorum ama kısa sürede hamiş kalan vardır mutlaka bakalım sabırlı ol bir kere oldu yine olurŞeniz

normalde eşim ben istemesemde yanaşır bana aksilikya işte yanaşması gereken zamanda gelmedi işte. preseedler boşa gitti.
ama kızlar gerçekten yumurtlama testleri çok iyi oldu. en azından onu gördüm bundan sonra her ay almayı düşünüyorum. çünkü benim tahmin ettiğimden önce yumurtladım yani bu internetten hesaplayıcılarıyla farklı günde. ben 3 aydır bu hesaplayıcılara göre denk getirip eşimi yanıma çağırıyordum birkaç günlüğüne demekki günümü tutturamıyormuşum.
canım arkadaşım erkeklerin bizler gibi bu konulara hassasiyet göstermsini hiiiiiiiiiiiç bekleme onlar bu konularda çok sıkılıyorlar zamana bırak ben bazen kendimi arsız gibi hissediyorum hadi demekten:kedi:ama ne yapayım keyfimden değil ya sanki bebek sadece bizim olacak gibi bir tavır içinde oluyorlar kaydirigubbakcemile3doğurunca bu benim vermem dicen görcekler o zaman nsıl koşarlar peşimizden kedi gibi bebek içinkaydirigubbakcemile3sıkma o güzel canını vakti saati gelince olur bak birpericim yumurtlama günüde yapmadı ama kız tutturdu valla becerikli hatun:roflol:ee enişteyide es geçmemek lazım şaka bir yana olacağı varsa zaten olur yoksa dakka başı adamı başında tutsan nafile hadiiii sıkma canını:olmaz:

canım geçmiş olsun bende 36 ayda sebebsiz infertilite teshisiyle doğal yolla hamiş kaldım bebeğim 3 aylıkken öldü şimdi aradan 4 ay geçti 3 ay korunduk geçen ay denedik olmadı bu ayda olmıcak gibi kısmet artık sıkma canını bende bekliyorum aman 36 ay bekledim yine beklerim yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleğim ben senin için örnek teşki etmiyorum ama kısa sürede hamiş kalan vardır mutlaka bakalım sabırlı ol bir kere oldu yine olurŞeniz

sagol canim aslinda ayni seyi dusunuyorum yine beklerim yeterki saglikli olsun diyorum yine de dedimki birkac ornek olsa hani morel olur bize. Rabbim saglikli bir hamilelik versin yeter tabii, cok haklisin Insallah canim sen de mujde ver bana en yakinda :nazar:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün
ben daha iyiyim :) cuma yaa :)))

Günaydın :) ıyiyiz uykuluyum ben şahsen :) kocişle ulak ı izledik dün akşam çok güzeldi :)

canim korkkma hepimiz boyle seyler dusunduk, iliski 15 gun mumkunse 20 gun yasakti hani esinden mikrop kapma diye, biz yine de 35 gunde bir kez iliski yasadik ne olur ne olmaz diye. bir de rahim toparlaniyor tuhaf sizilar hissediyoruz, kontrolune mutlaka gidiceksin zaten sonra da cok rahatliyor insan, Allah hicbirimize bir daha yastamasin bugunleri, amin.

evet ya doktor da dedi bi hap verdi yuvarlak bunu kesmeden iç dedi rahim toplanmasını

yapışmasını engelliyo dedi iki kutu içceksin dedi bana siz nasıl yaptınız ya daha hapım

bitmedi ama bitince napim alım mı ? doktora tekrar sorarım olmassa ya bakarız :)

Amin amin çok zor bişeymiş vallahi yaşamadan bilmiyo insan :bbo:

Son düzenleme:
ayşe ya bizim kızlar bugün geç başlıyolar galiba güne hiçbiri yok

ulağı izlemedim ben ama evet güzel diyolar
zaten kış geliyo ya yine başlar sinema seansları :))

bugün yine uykum var ya daha sabahtan başladık hadi hayırlısı yarında çalışıyorum oyyy pazar günü gelse hayırlısıyla çok memnun olucam ya

ayşe ya bizim kızlar bugün geç başlıyolar galiba güne hiçbiri yok

ulağı izlemedim ben ama evet güzel diyolar
zaten kış geliyo ya yine başlar sinema seansları :))

sabah 7 dedin mi ayaktayım ben fantastikcim e anca işe geliyorum falan

birde işler yoğun sık sık giremiyorum foruma fırsat buldummuda burdayım tabii :)

Biz kocişle yaz kış izleriz koccaman bi film arşivimiz var...Geçenlerde bi film

aldık adı şey twilight ben annemlerdeyken izlemiş eşim onu merak ediyorum

en son sahtekarlar,monte cristo kontu ve ulak ı izledim hepsi de müthişti eşim ulak ı

biraz saçma diye eleştirdi ama sonucta masal anlatıyorlar filmde o kadar olcak

dimi ama :) ıssız adamdaki o eleman neydi adı o oynuyo bide o kız ada var ya he o işte

yönetmende gene çağan ırmak buram buram mistik havayı o zamanı çok güzel

anlatmışlar.Ben beğendim birde sis ve gece nin fragmanını izledik hoşumuza gitti

listeye ekledik :) bakalım inşallah

bu yumurtlayıcı testleri nasıl kullanılıyor, regl nin kaçıncı günü yapmaya başlıyorsun.
bi kutuda kaçtane var, fiyatı nekadar?

Amma soru sordum dimii :1rolleyes:

günaydın herkese

good morning everyone

külle şahsen sabah'el hayr

(külle şahsen konusunda kararsızım tam hatırlayamadım şimdi :bbo:)
ooo maşallah sabah sabah bilgi dağarcığımız genişledikaydirigubbakcemile3ama bunları ezberlemem zaman alır zaten uyku var akılda noksan azcık eee sen söle nasıl ezberlicezkaydirigubbakcemile3

sabah 7 dedin mi ayaktayım ben fantastikcim e anca işe geliyorum falan

birde işler yoğun sık sık giremiyorum foruma fırsat buldummuda burdayım tabii :)

Biz kocişle yaz kış izleriz koccaman bi film arşivimiz var...Geçenlerde bi film

aldık adı şey twilight ben annemlerdeyken izlemiş eşim onu merak ediyorum

en son sahtekarlar,monte cristo kontu ve ulak ı izledim hepsi de müthişti eşim ulak ı

biraz saçma diye eleştirdi ama sonucta masal anlatıyorlar filmde o kadar olcak

dimi ama :) ıssız adamdaki o eleman neydi adı o oynuyo bide o kız ada var ya he o işte

yönetmende gene çağan ırmak buram buram mistik havayı o zamanı çok güzel

anlatmışlar.Ben beğendim birde sis ve gece nin fragmanını izledik hoşumuza gitti

listeye ekledik :) bakalım inşallah

ayşecim twilight çok güzel bi film tavsiye ederim oğlan süper kasımda onun ikinciside geliyo şimdi elimde bi kitap var bitsin onun kitabına başlıcam gerçi filmden önce okusaydım kitabı daha iyi olurdu ama olsun kitap daha güzeldir her zaman

amaaaaaaaaaaan doktor canıııım cicim doktoor derdime biiiiiir çaaaaaaaaaaaaare çaresiiiiiiiiiiiz dertlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee düştüm amman doktor biir çare bebişimin kalbiiiiiniiiiiiiiiii duyuyooorum sesiniiiiiiiiiiiiiiiii gel bebişim sen baaaaaaaanaaaaaa kurban oluuuuurum saaaaaaaaanaaaabuyrunnnnnnnnn

Back