Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ooo maşallah sabah sabah bilgi dağarcığımız genişledikaydirigubbakcemile3ama bunları ezberlemem zaman alır zaten uyku var akılda noksan azcık eee sen söle nasıl ezberlicezkaydirigubbakcemile3

belenaycım ezberlemek kolayda öğrenmek zor ya 3 senedir bu arapça belasıyla uğraşıyorum
ne zor dilmiş..ingilizce o kadar kolay ki 3 yılımı ingilizceye verseydim şimdi ohoooo

ne yollar kattetmiştim ya...Gene de tavsiye ederim arapça öğrenmek güzel bişey

farsçayada geçenlerde başlamıştım osmanlıcada kendim öğrenmiştim hepsi

birleşince pek güzel oluyo ama arapça çok zor yaa eylüldede sınavım vaar kafamçokkarıştı

artık mezun olmak istiyoruuuummm....bak aklıma geldi moralim bozuldu he

herkes çok güzel film diyo yaw izlesemde kurtulsam :ecrin_bebek: hatta edward

t-shirt leriyle dolaşan bi sürü kız görüyorum dışarıda....

Bende şu an Elif Şafak - Aşk ' ı okuyorum pek güzel :)

alkisalkisalkis mersi hayatımmm bu çiçekler sana a.s.

herkes çok güzel film diyo yaw izlesemde kurtulsam :ecrin_bebek: hatta edward

t-shirt leriyle dolaşan bi sürü kız görüyorum dışarıda....

Bende şu an Elif Şafak - Aşk ' ı okuyorum pek güzel :)

edward opuyorumnanaktan ah edward :kedi: kaydirigubbakcemile3
ben edwardın babasını çok beğendim acayip karizmalar süper oynamışlar kızda güzel ama biraz donuk sadece
bende babı esrarı okuyorum ahmet ümitin fena gitmiyo şems-i tebriziden sö z ediyo... aşkı okumadım henüz ama konuları biraz yakın sanırım

bildiğim tek arapça okuduğum kuran onunda bir sayfa eski yazı okuyorsam bir sayfa yenisini okuyorum hani ben ne okudum bileyim diyekaydirigubbakcemile3arapçayla tek ilişkim bu şükraaaaaaanbuyrunnnnnnnnn

ben artık kitap okumayıda bıraktım yaaa ne tembelim uyuyacağım diye dünyamdan geçtim hele televizyon sinema bunlar artık benim için lüks hale geldi en son gittiğim sinema filmi ıssız adamdı yahu ne olacak benim bu halim uykuyla başım dertte inanın eve gidiyorum yemek bulaşık namaz derken hiç birşeye vakit kalmıyor eskiden iki arada bir derede kitap okurdum kitap okumadan uyumazdım ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra:)) eh artık sizler okuduğunuz kitapları izlediğiniz filmleri burda anlatın bende pasif izleyici ve okuyucu olarak yararlanayım

he kociş devamlı onun için diyo yok canım onu sonra izleriz fln ha adamalr

yakışıklı ondan yanee yok ben kocamı deişmem 10 tane edfırta

genede filmi görünce fikrim naısl olur bılmıyorum deermişşiiimmm :)

evet konuları yakın hatta aynı bile denebilir.ay bab ı esrar deyince nerden aklıma

geldi bilmiyorum ama nazan bekiroğlu çok güzel yazıyo ya hele nun masalları

beni çok etkilemişti tavsiye ederim

bildiğim tek arapça okuduğum kuran onunda bir sayfa eski yazı okuyorsam bir sayfa yenisini okuyorum hani ben ne okudum bileyim diyekaydirigubbakcemile3arapçayla tek ilişkim bu şükraaaaaaanbuyrunnnnnnnnn

Pek sıkı fıkı olmaya gelmiyo zaten bence bu seviyeli ilişkini devam ettir kaydirigubbakcemile5

insan bi dönem öyle oluyor yaa bana da olur ara ara benim yemek blogum var mesela

bak ne zamandır yeni tarif eklemedim deniyorum resim çekiyorum ama yazasım yok

esiyo yazıyorum esiyo yazmıyorum öyle işte...hayat opuyorumnanaktan

anlatırız tabiki güzelim ama sende zaman ayırmaya çalış gerçekten insanın kafasını iyi dağıtıyo heleki şu günlerde

aslında çok yakışıklı değil ama acayip karizmatikler babası çok hoş bakışlar falan opuyorumnanaktan
ama taaaaabbiii kociş başka kıyas bilem edilmez bunlar çerezzzzz canımmmm kaydirigubbakcemile3

ooo hamişimiz gelmiş ve takvim değişmiş kız ne şirin takvim öle tu tu tu maşallah yeğenimize

hosbulduk gülüm burdayım ama sabahtan berı salak salak bakınıyorum uykumm varrr
evet uykum acılsın dıye tıcker değistirip duruyorum öğrendım ya artık sabah öglen aksam bulurum bıseyler

kızlar merhaba benide alın aranıza 24 ağstosta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum suan iyiyim ama korkularım cok yinehamile kalabilirmiyi ne zaman kalırım off off

CANIM hamilelikte uyku çok yapıyor, ben işten çıkıp 7 de evde oluyordum. yemek ye bulaşık 8,30 oluyordu, 9 da koltukta uyuyakalıyordum.

aynen ya bende aynı öyle oluyordum sızıp kalıyordum bi köşede ama

9. haftaya girince uykularım azalmıştı sadece yorgun olduğum zamanlar

işten gelince uyumak istiyordum hemen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…