Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ya kızlar bişey sorucam kürtajdan ne kadar zaman sonra ilişki serbest oluyo acaba kanama bitince mi

doktor ne dedi hiç hatırlamıyorum bişeyler söylemişti ama ? sizin bi bilginiz var mı

he birde kasıklarımın üst kısmında göbeğimin altında bazen sol tarafta ama çoğu kez sağ tarafta

sanki hava varmış gibi bi his gaz değil sanırım ama garip bi ağrısı var bide çok ağrıdığı zaman

gülersem veya yürürsem kasılıyor gibi oluyor bu nedir ya hayır derdimi de anlatamıyorum ki yani umarım

anlatabilmişimdir. kafamçokkarıştı

ayshecim hatırladığım kadarıyla 2 hafta falan vermişti ilişki için ve benim çok gaz sancım olmuştu belki seninkide gaz sancısıdır ben önemli bişey olucağını sanmıyorum

iyiyim canım sen nasılsın? a.s.

sabah keyifsizdim biraz ama şimdi daha iyiyim canım sizinle konuştukça iyi oluyorum Şeniz

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım psikolojik olarak kürtajdan sonra bişi oldumu doktor bir yerime zarar verdimi acaba çocuğum olmucak mi gibi bir sürü daha ne kadar olumsuz düşünce varsa kafanda kuruyosun .ama senin yapman gereken tek şey şu anda biraz olsun bebek fikrinden uzaklaşman ve dinlenmen .15 gün doktora gittiğinde biraz olsun rahatlarısın.

evet ya aynen öyle düşünüyorum bende bi sürü kaygım korkum var olmaz etmez vs diye
ama bebek fikrinden zamanla uzaklaşıyorum hayırlısı olur inşallah dinlenmem lazım ki
Allah nasib ederse diğer bebeğim saha sağlıklı olsun :)

fantastikacım daha iyi olmana çok sevindim.senin adete ne kadar kaldı?

5 günüm var daha ececim bi an önce gelsin istiyorum çünkü iltihabım için ilaç kullanıcam dr vermişti bn alıp kullanmamıştım amabu adetle alıp kullanıcam bu kasık ağrısı enfeksiyondan bence oda sıkıyo biraz canımı aslında

ayshecim senmi demiştin nivea egzersizleri falan var diye kilo vermek için benim fazlalarımdan kurtulmam gereeekkkkkkkkk

evet canım ben demiştim çok iyi oluyor nivea body egzersizleri internetten bulup indirebilirsin
bende bir tane var evde ben onu yüklersem sana link atarım :)

bu arada evet gaz sanısı olabilir....Pek kafaya takmasam iyi olcak sanırım

5 günüm var daha ececim bi an önce gelsin istiyorum çünkü iltihabım için ilaç kullanıcam dr vermişti bn alıp kullanmamıştım amabu adetle alıp kullanıcam bu kasık ağrısı enfeksiyondan bence oda sıkıyo biraz canımı aslında

hayırlısı canım sen ne kadar ara verip çalışmalar başlamıştın.
birde ben iltihap için doğal olarak soğanı kaynatıp suyunun içildiğini duymuştum çok iyi geliyormuş iltihap söktürücü etkisi varmış haberin olsun.

evet canım ben demiştim çok iyi oluyor nivea body egzersizleri internetten bulup indirebilirsin
bende bir tane var evde ben onu yüklersem sana link atarım :)

bu arada evet gaz sanısı olabilir....Pek kafaya takmasam iyi olcak sanırım

bakayım bende netten ozaman bişeyler yapmam lazım valla

hayırlısı canım sen ne kadar ara verip çalışmalar başlamıştın.
birde ben iltihap için doğal olarak soğanı kaynatıp suyunun içildiğini duymuştum çok iyi geliyormuş iltihap söktürücü etkisi varmış haberin olsun.

ben şubatta kürtaj oldum mayısta serbesttik fakat yumurtlama döneminde yapamamıştık bişey ve o ayıda böyle geçirelim dedik haziren ve temmuzda tam olarak çalıştık ama malesef :)
bu ayda çalıştık bakalım alabilecekmiyiz meyvesini

ya kızlar bişey sorucam kürtajdan ne kadar zaman sonra ilişki serbest oluyo acaba kanama bitince mi

doktor ne dedi hiç hatırlamıyorum bişeyler söylemişti ama ? sizin bi bilginiz var mı

he birde kasıklarımın üst kısmında göbeğimin altında bazen sol tarafta ama çoğu kez sağ tarafta

sanki hava varmış gibi bi his gaz değil sanırım ama garip bi ağrısı var bide çok ağrıdığı zaman

gülersem veya yürürsem kasılıyor gibi oluyor bu nedir ya hayır derdimi de anlatamıyorum ki yani umarım

Doktor bana da iki hafta demişti. ama sen bi doktoruna sor istersen canım.

Canım bendede ağrı olmuştu,dr.um bana bu tarz ağrıları normal kabul ettiklerini söyledi.Endişelenme rahim kendini toparlıyor.Kürtaj sonrası ilk adetini gördükden sonra ilişkiye girebilirsin.Rahimin mikrop kapmaması için bu kurala uymanı tavsiye ederim canım.

bakayım bende netten ozaman bişeyler yapmam lazım valla

ben şubatta kürtaj oldum mayısta serbesttik fakat yumurtlama döneminde yapamamıştık bişey ve o ayıda böyle geçirelim dedik haziren ve temmuzda tam olarak çalıştık ama malesef :)
bu ayda çalıştık bakalım alabilecekmiyiz meyvesini

aynı ayda kürtaj olmuşuk :( . inşallah canım inşallah Allah aratırmasın her isteyene versin yüzümüzü güldürsün .:emir_bebek:

evet ya ne şubatmış bende 5 şubatta olmuştum yaseminde 5 şubat :((

ayshe ya evet bende 1 ay beklemiştim ilişki için ilk adetten sonraya kadar dr 2 hafta demişti ama beklemiştim ben kobraya katılıyorum enfeksiyon kapmamak için dikkat etmek lazım ona

Canım ben ekimi bekliyorum, doktor ekime kadar korunun demişti. rahim anca kendini toparlar dedi.

çok az kalmış canım ya zaten ağustos bitti sayılır bi eylül :)) kaç ay olucak toplam korunma süren

o banada oluyor ya 3 gündür kalbim pır pır çarpıyor yaaa...

galiba birazda mevsim değişiminden sonbaharın etkisi :gitme:
ilkbahara girerken ne kadar neşeli oluyo insan heyecanlı kıpır kpır
ama sonbahar hüzün mevsimi biraz o çöktü sanırım üstümüze

ayshecim hatırladığım kadarıyla 2 hafta falan vermişti ilişki için ve benim çok gaz sancım olmuştu belki seninkide gaz sancısıdır ben önemli bişey olucağını sanmıyorum

sabah keyifsizdim biraz ama şimdi daha iyiyim canım sizinle konuştukça iyi oluyorum Şeniz

niyetlimisin? ben kırmızılı dönemdeyim de :utangac:

Back