Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

valla benden dayak yiye yiye şamar oğlanına döndün:mymeka::mymeka:at kafandan şu düşünceleri yaaaa
bu arada günaydın

günaydın canım elımde degıl ya atamıyorum.bulantı olmazsa hemen kötü bırsey var gıbı gelıyo çunku öncekı günler daha rahatsız hıssedıyodum kendımı

kızlar ben bugün hiç iyi değilim yine

pericim haklısın aslında ama unutmaki çok kadının hamileyken göbeğinin şişmesi dışında belirtisi olmuyo sen dr gittin ve gördün duydun bebeğini böylede devam edicek hamileliğin canımcım
bu arada dr sana neler dedi anlatmadın hiç

kızlar ben bugün hiç iyi değilim yine

pericim haklısın aslında ama unutmaki çok kadının hamileyken göbeğinin şişmesi dışında belirtisi olmuyo sen dr gittin ve gördün duydun bebeğini böylede devam edicek hamileliğin canımcım
bu arada dr sana neler dedi anlatmadın hiç

hayırdır sen neden ıyı degılsın canım..

valla heyecandan doktorumun ne dedıgını hatırlıyomuyum ben o gun..kalbının attıgını gördum ya.. o yettı ..ama progestanı bı ıkı gun ıcememıstım bas dönmesınden mutlaka devam etmenı ıstıyorum dedı..bende demır eksıklıgı vardı.. o vıtamınlerı daha sonra verecegını söyledı...saçımı boyatmam gerekıyodu.malum süprız olunca kalmıstı onu sordum boyatabılırmıyım dıye...hayır dedı.boyatma kalsın..onun dısında on gun sonrası ıcınde gel demıstı...hepsı bu.

hayırdır sen neden ıyı degılsın canım..

valla heyecandan doktorumun ne dedıgını hatırlıyomuyum ben o gun..kalbının attıgını gördum ya.. o yettı ..ama progestanı bı ıkı gun ıcememıstım bas dönmesınden mutlaka devam etmenı ıstıyorum dedı..bende demır eksıklıgı vardı.. o vıtamınlerı daha sonra verecegını söyledı...saçımı boyatmam gerekıyodu.malum süprız olunca kalmıstı onu sordum boyatabılırmıyım dıye...hayır dedı.boyatma kalsın..onun dısında on gun sonrası ıcınde gel demıstı...hepsı bu.

yani haftaya gitçeksin tekrar için dahada rahatlar o zaman ya varya ayşe hamile olsak tedirginiz yaa bişey olursa diye olmasak yine tedirginiz niye olmuyo diye mafoldumben
benimde içimde acayip bi huzursuzluk var hayır olsun ne diyim

yani haftaya gitçeksin tekrar için dahada rahatlar o zaman ya varya ayşe hamile olsak tedirginiz yaa bişey olursa diye olmasak yine tedirginiz niye olmuyo diye mafoldumben
benimde içimde acayip bi huzursuzluk var hayır olsun ne diyim

bu tedırgınlık sıkıntı hıc bıtmeyecek sanırım ....hep takacak seyler buluyorum..yakındakı bı hastaneye gıtsem bakıtsammı acaba dıye bıle dusunmüyo degılım

bugün hafıf bulantım oldu sadece...kızlar bı korku kapladı benım ıcımı yıne.

canım ...ayşeciğim....ben ilk hamileliğimde dehşet bulantılar yaşadım inan sadece yeşil elme ve çubuk kraker yedim ve ikincidede hiç bulantım olmadı ama sonuç aynı ikisindede....bulantıya falan takılma arkadaşım....bulantı olmaması güzel çünkü herşeyi yersin ve bebeğinde güzel beslenmiş olur...kötü düşünceleride at bakalım kafandan....genetik hocam ne demişti biliyomusun....stres anne karnındaki bebeğe fırtınada kalmış yaprak misali yansırmış...yaprak fırtınada ne yapar salllanır sallanır sonra aman kopuyumda kurtulayım der ....bebekte onun gibi allah korusun...çok hoşuma gitmişti bu örnek...sakin ol zırt pırt :)))) dr agitme canım...gününde gidersin olacak bişey varsa inan kimse önüne geçemiyor...pozitif konuşalım pozitif düşünelim pozitif olsun şekerim.....ay ne çok konuştum ya yerimsenibenkafamçokkarıştı

canım ...ayşeciğim....ben ilk hamileliğimde dehşet bulantılar yaşadım inan sadece yeşil elme ve çubuk kraker yedim ve ikincidede hiç bulantım olmadı ama sonuç aynı ikisindede....bulantıya falan takılma arkadaşım....bulantı olmaması güzel çünkü herşeyi yersin ve bebeğinde güzel beslenmiş olur...kötü düşünceleride at bakalım kafandan....genetik hocam ne demişti biliyomusun....stres anne karnındaki bebeğe fırtınada kalmış yaprak misali yansırmış...yaprak fırtınada ne yapar salllanır sallanır sonra aman kopuyumda kurtulayım der ....bebekte onun gibi allah korusun...çok hoşuma gitmişti bu örnek...sakin ol zırt pırt :)))) dr agitme canım...gününde gidersin olacak bişey varsa inan kimse önüne geçemiyor...pozitif konuşalım pozitif düşünelim pozitif olsun şekerim.....ay ne çok konuştum ya yerimsenibenkafamçokkarıştı

çok sagol arkadasım haklısın..dogru söylemıs genetık hocanda...tamam takmıycam kafaya kendımıde dınlemıycemmm. olacaksa oluyo önune gecılmıyo zaten.

evet yaseminin yazdıklarına içten katılıyorum bide duygularımıza söz geçirebilsek :(
hep pozitif düşünelim pozitif konuşalım ancak öyle sıyrılırız bu ruh halinden

günaydın arkadaşalarım,,,
kızlar ben bugün rüyamda bir kliniğe gidip kan testi verdim,sonrada sonuçları almak için gittiğimde hemşire bana döndü yüzüme baktı gülümsedi ve hayırlı olsun dedi,bende ne için dedim,hamilesin dedi.
yaa ama çok güzeldii bir seviniyorum, inanamıyorum,yerimde duramıyorum,bi ara uyanır gibi oldum,rüya olduğunu anladım yaaa, hemen tam uyanmadan geri uyudum, rüyama devam ettim valla,

kızlar ben bugün rüyamda bir kliniğe gidip kan testi verdim,sonrada sonuçları almak için gittiğimde hemşire bana döndü yüzüme baktı gülümsedi ve hayırlı olsun dedi,bende ne için dedim,hamilesin dedi.
yaa ama çok güzeldii bir seviniyorum, inanamıyorum,yerimde duramıyorum,bi ara uyanır gibi oldum,rüya olduğunu anladım yaaa, hemen tam uyanmadan geri uyudum, rüyama devam ettim valla,

günaydın sibelciğim ne kadar güzel bir rüya hayır olsun inşallah canım....

peri bu kadar takmasan diyorum.lütfen artık kendini bu kadar dinleme ve olumlu düşün.ben şuna inanıyorum ne düşünürsen o oluyor.bunu yaşadım çünkü daha birşey yoktu ağrı falan ben içimden hep sakın beni terk etme diye kendi kendime söyleniyordum.ve 2 gün geçmedi düşük oldu.yani bu yüzden güzel şeylere odaklan.

sibel adetin yaklaştı gerçekten gidip bi kan testi yaptırsana belkide gerçekten bi parçaydı rüyan arkadaşım süper bi rüya çünkü :Saruboceq:
bu arada öyle uyanıp uyandığıma üzülüp tekrar uyuyup rüyaya devam etmek banada olur hep süper bişey
ve ben ciddiye aldım senin bu rüyanı a.s

tamam canım ben varım pozitiflik olayına :))))

vereliniortak kötü bişeylerden konuşmak yokkkkk o zaman alkisalkisalkis

fantastikam sen niye bu aralar bunalım takılıyosun nedir bu ruh halin? canlan biraz bak biz varız burda :))

Back