- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.381
sibel hayır olsun ama çok güzel bir rüya inşallah istediğim şeyin müjdecisi olur bu rüya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rüya tabirlerine baktımdaa yok bebek habercisi değilmişş bu rüyaa,daha çok mal mülk habercisi,yani anlıyacağınız zen olacam ben yuppiiiiihihoyyyt
birhafta kala kasık ağrım çok olmustu. sonra bi hafta öncesi bi gün normalde ben üşürüm.eşim farketmıstı vücudum yanıyomus mesela....
sibel adetin yaklaştı gerçekten gidip bi kan testi yaptırsana belkide gerçekten bi parçaydı rüyan arkadaşım süper bi rüya çünkü :Saruboceq:
bu arada öyle uyanıp uyandığıma üzülüp tekrar uyuyup rüyaya devam etmek banada olur hep süper bişey
ve ben ciddiye aldım senin bu rüyanı a.s
yok canım fantastiğim,bişey olmadığını biliyorum,ama rüyam çok güzeldiii,aynı gerçek gibiydi,bi ara uyanınca ayırt edemedim gerçek gibide, rüya gibidee, bende hemen uyudum devam ettim tadını çıkardım hamile olmanın,devamı var dur,eşimle bir arkadaşın yanına gidiyoruz bi bakıyoruz taşınıyor,eşim yardım edelim diyor,bende hamile olduğumu keseyi görene kadar kimseye söylemicekmişim,ağır kaldırmak istemiyorum,hafif içinde pamuk olan yastıklar kaldırıp tek tek götürüyorum,akşam üstüde doktora gidiyorum vs vs çok uzundu diyorum yaa sanki gerçekten yaşamış gibiyim.
HAYIRDIR İNŞALLAH diyelim.
sibel adetin yaklaştı gerçekten gidip bi kan testi yaptırsana belkide gerçekten bi parçaydı rüyan arkadaşım süper bi rüya çünkü :Saruboceq:
bu arada öyle uyanıp uyandığıma üzülüp tekrar uyuyup rüyaya devam etmek banada olur hep süper bişey
ve ben ciddiye aldım senin bu rüyanı a.s
yok canım fantastiğim,bişey olmadığını biliyorum,ama rüyam çok güzeldiii,aynı gerçek gibiydi,bi ara uyanınca ayırt edemedim gerçek gibide, rüya gibidee, bende hemen uyudum devam ettim tadını çıkardım hamile olmanın,devamı var dur,eşimle bir arkadaşın yanına gidiyoruz bi bakıyoruz taşınıyor,eşim yardım edelim diyor,bende hamile olduğumu keseyi görene kadar kimseye söylemicekmişim,ağır kaldırmak istemiyorum,hafif içinde pamuk olan yastıklar kaldırıp tek tek götürüyorum,akşam üstüde doktora gidiyorum vs vs çok uzundu diyorum yaa sanki gerçekten yaşamış gibiyim.
Allah hayıretsin İnşAllah,gerçek olsun rüyaların
kızlar ben solgarın folik asitine başlamayı düşünüyorum bu sefer ne dersiniz....
ya kızlar bişey sorucam kürtajdan ne kadar zaman sonra ilişki serbest oluyo acaba kanama bitince mi
doktor ne dedi hiç hatırlamıyorum bişeyler söylemişti ama ? sizin bi bilginiz var mı
he birde kasıklarımın üst kısmında göbeğimin altında bazen sol tarafta ama çoğu kez sağ tarafta
sanki hava varmış gibi bi his gaz değil sanırım ama garip bi ağrısı var bide çok ağrıdığı zaman
gülersem veya yürürsem kasılıyor gibi oluyor bu nedir ya hayır derdimi de anlatamıyorum ki yani umarım
anlatabilmişimdir. kafamçokkarıştı
canım bana doktor en az 2 hafta demişti. aynı ağrı bendede olurdu 1 ay kadar sonra doktora gittim özellikle bunun için herhangi bişi çıkmadı sadece doktor o zaman yumurtan daha çatlamamış dedi.ama takip edilmesi gereken ciddi birşeyin yok dedi.endişelenme büyük ihtimal seninde böyle olabilir.
günaydın nurhatçım nasılsın
ya bende diyorum gitsemmi i doktora bu ağrı neden oluyor diye yoksa haftayı mı beklesem
çünkü doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi...Önümüzdeki çarşamba gidicem inşallah
bi sorun yoktur herşey yolundadır...mikrop kapıcam bi bozukluk olcak rahatszılığım çıkıcak
diye ödüm kopuyo heee![]()