Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet ya ne şubatmış bende 5 şubatta olmuştum yaseminde 5 şubat :((

ayshe ya evet bende 1 ay beklemiştim ilişki için ilk adetten sonraya kadar dr 2 hafta demişti ama beklemiştim ben kobraya katılıyorum enfeksiyon kapmamak için dikkat etmek lazım ona

Canım bendede ağrı olmuştu,dr.um bana bu tarz ağrıları normal kabul ettiklerini söyledi.Endişelenme rahim kendini toparlıyor.Kürtaj sonrası ilk adetini gördükden sonra ilişkiye girebilirsin.Rahimin mikrop kapmaması için bu kurala uymanı tavsiye ederim canım.

tamam şekelrler teşekkür ederim uycam tavsiyelerinize inşallah yerimseniben

niyetlimisin? ben kırmızılı dönemdeyim de :utangac:

yok değilim nurhayatçım benim adetede az kaldı

ya şimdi araştırdım biraz kasık ağrısı diye pelvik enfeksiyon falan diyo :( gerçi akıntım yok ama ağrım var sadece, tekrar dr a gitmek istemiyorum napsam yaaa mafoldumben
acaba o enfeksiyondanmı benimkide

yok değilim nurhayatçım benim adetede az kaldı

ya şimdi araştırdım biraz kasık ağrısı diye pelvik enfeksiyon falan diyo :( gerçi akıntım yok ama ağrım var sadece, tekrar dr a gitmek istemiyorum napsam yaaa mafoldumben
acaba o enfeksiyondanmı benimkide

Canım dr.un sana o ilacı niye verdi,iltihap mı vardı? ayrıca niye kullanmadın,iltihap var ise hamileliği engeller.Ben kürtajdan 2-3 ay sonra bi smear testi yaptırıyım dedim.smear sonucu iyi çıktı ama bendede bi enfeksiyon varmış,hatta dr.um kaşıntı falan yapmadımı,hiç fark etmedin mi dedi.Gerçi öneli bişey değil dedi,6 tane rahim fitili verdi,bunu kullan geçer zaten önemli bişey değil demişti.Kullandım.Bir sorunum yok çok şükür ama dikkat etmek gerekiyor,sanırım kürtaj sonrasıda iyice hassaslaşıyor,enfeksiyonlara açık hale geliyor aman Allah Korusun.

kızlar ben solgarın folik asitine başlamayı düşünüyorum bu sefer ne dersiniz....

canım bende kürtajdan bir ya sonra gittim solgarın folık asıdını almıstım şimide onu kullanmaya devam edıyorum 400 mg ve günde bir adet.doktoruma sordum sonra hamıle kaldıktan sonra tabı olur dedıç.

kızlar ben dayanamadım doktorumu aradım.. olabılır herzaman aynı olmayabılır dedı kanaman varmı dıye sordu yok dedım ama öncekınde bulantı hıssetmedıgımde artık bebegımı kaybetmıstım dedım...eger cok endıselendıysen gel bakalım dedı eşimi aradım ve gıttık çok şükür hersey yolunda ...sonra doktorum eşime dönüp hem senın hem benım çekecegımız var allah kolaylık versın dedı.

kızlar ya durdukça aklıma soru geliyo hani kürtajdan sonra ilaç veriyorlar ya onların arasında yuvarlak şekilli
bi hap var yarısı beyaz yarısı kahverengi…doktor bana 2 kutu yazdım ara vermeden kullan dedi
eczane de biri bitmedne diğerini veremeyiz dedi...siz naptınız 2 kutu mu bitirdiniz 1 kutumu ? ben napayım
bitince bi tane daha alayım mı ?

kızlar ben dayanamadım doktorumu aradım.. olabılır herzaman aynı olmayabılır dedı kanaman varmı dıye sordu yok dedım ama öncekınde bulantı hıssetmedıgımde artık bebegımı kaybetmıstım dedım...eger cok endıselendıysen gel bakalım dedı eşimi aradım ve gıttık çok şükür hersey yolunda ...sonra doktorum eşime dönüp hem senın hem benım çekecegımız var allah kolaylık versın dedı.

Çok şükür bak yokmuş hiçbişeyciği :) Allah sağlık versin ikinizede pardon hepinize babayı es geçmemek lazım yerimseniben

Canım dr.un sana o ilacı niye verdi,iltihap mı vardı? ayrıca niye kullanmadın,iltihap var ise hamileliği engeller.Ben kürtajdan 2-3 ay sonra bi smear testi yaptırıyım dedim.smear sonucu iyi çıktı ama bendede bi enfeksiyon varmış,hatta dr.um kaşıntı falan yapmadımı,hiç fark etmedin mi dedi.Gerçi öneli bişey değil dedi,6 tane rahim fitili verdi,bunu kullan geçer zaten önemli bişey değil demişti.Kullandım.Bir sorunum yok çok şükür ama dikkat etmek gerekiyor,sanırım kürtaj sonrasıda iyice hassaslaşıyor,enfeksiyonlara açık hale geliyor aman Allah Korusun.

kobracım ben yaklaşık 1 buçuk ay önce gittim dr a vajinada bi sertlik vardı onun için.. dr muayene etti ve sertlik kistmiş ama önemli değilmiş ve hamileliğe engel değilmiş biraz iltihabın var dedi ve ilaç yazdı ama özel sigortamdan yazdı e bende evin oralarda anlaşmalı eczane bulamadım yani vaktim olmadı geçti öyle
bu ay adet olursam yazdırıcam tekrar ilacı ve kullanıcam canım
aslında şimdide çok akıntım yok sadece kasıklarımda ağrı var ama devamlı değil ara ara özellikle sağda kaşıntım falanda yok öyle kötü kokuda yok.. bilmiyorum ya o ilacı kullanayım bide antibiyotik yazdırayım önceden dr un verdiklerinden iyi gelir heralde

sizin oluyomu öyle yumurlama zamanında sonra kasıklarda ağrı falan

oh çok sevindim pericim gördünmü ne kadar şanslısın hiç zorluk çekmeden atlatıyosun hamileliğini

merhaba kızlar nasılsınız fantastikacım bu ay benimde kasık ağrım var sol kasığımdaydı dünden beri iki kasığımdada var bugünde sağ tarafımda pır pır diye bişey oldu:))) tuhaf oldum sanki hamiş gibi hissettim kendimi ama hamilelik belirtileri erken çıkmıyor malesef en belirgin özelliği adet gecikmesi ben hep kendimi teselli ediyorum bu ayda olmıyacak üzülmek istemiyorum geçen ay öyle farklı belirtiler yaşadımki heh tamam bu ay oldu dedim ama malesef o yüzden bende hiç bir belirtiyi hamişliğe yormamaya çalışıyorum bende adet olunca soğan suyuna başlıyacağım bakalım kısmette ne varsa o olur önümüzde daha çok aylar var tabi rabbim nasip ederse

birperi canım çok sevindim hadi bakalım derinden derinden gidiyoruz 9 aya doğru Allahım yüzümüze baksın ve artık teyze olalım sabina ve sen bizi teyze yapın inşallah doğum hikayenide yazacaksın meleğinin resminide koyacaksın ayyy inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Bizi unutmuş doktorun,bizimde çekeceğimiz var :)))))))) Ama çekeriz biz arkadaşımızı,Çok sevindim canım beniiiiiiiiimmmmmmmmm

birperi canım çok sevindim hadi bakalım derinden derinden gidiyoruz 9 aya doğru Allahım yüzümüze baksın ve artık teyze olalım sabina ve sen bizi teyze yapın inşallah doğum hikayenide yazacaksın meleğinin resminide koyacaksın ayyy inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

inşallah canım insallah...

merhaba kızlar nasılsınız fantastikacım bu ay benimde kasık ağrım var sol kasığımdaydı dünden beri iki kasığımdada var bugünde sağ tarafımda pır pır diye bişey oldu:))) tuhaf oldum sanki hamiş gibi hissettim kendimi ama hamilelik belirtileri erken çıkmıyor malesef en belirgin özelliği adet gecikmesi ben hep kendimi teselli ediyorum bu ayda olmıyacak üzülmek istemiyorum geçen ay öyle farklı belirtiler yaşadımki heh tamam bu ay oldu dedim ama malesef o yüzden bende hiç bir belirtiyi hamişliğe yormamaya çalışıyorum bende adet olunca soğan suyuna başlıyacağım bakalım kısmette ne varsa o olur önümüzde daha çok aylar var tabi rabbim nasip ederse

belenaycım soğan suyu nasıl yapılıyo bende adetle beraber başlıyım ona bari adaçayı yağınıda koyayım yine :)
arkadaşım inşallah bu kasık ağrılarımız hayra alamettir :))
ne zaman senin adetin

fantastıka ve belenay bu ay siz sankime peşimden gelıyosunuz benım yanı belırtılerınız kasık agrıları sinirlilik durgunluk sankı bunlar bana öle gelıyo ya nedense içimden geçiyo

kobracım ben yaklaşık 1 buçuk ay önce gittim dr a vajinada bi sertlik vardı onun için.. dr muayene etti ve sertlik kistmiş ama önemli değilmiş ve hamileliğe engel değilmiş biraz iltihabın var dedi ve ilaç yazdı ama özel sigortamdan yazdı e bende evin oralarda anlaşmalı eczane bulamadım yani vaktim olmadı geçti öyle
bu ay adet olursam yazdırıcam tekrar ilacı ve kullanıcam canım
aslında şimdide çok akıntım yok sadece kasıklarımda ağrı var ama devamlı değil ara ara özellikle sağda kaşıntım falanda yok öyle kötü kokuda yok.. bilmiyorum ya o ilacı kullanayım bide antibiyotik yazdırayım önceden dr un verdiklerinden iyi gelir heralde

sizin oluyomu öyle yumurlama zamanında sonra kasıklarda ağrı falan

oh çok sevindim pericim gördünmü ne kadar şanslısın hiç zorluk çekmeden atlatıyosun hamileliğini

Canım yumurtlama döneminde ağrı olabilir,normal tabide,bence sen bi doktora git,belki düzelmişsindir,boşuna ilaç kullanma yada sana farklı bişey önerebilir,başka ilaç verir.Doktorun yazdığı ilaç o günki durumun içindir.Aradan bayağı zaman geçmiş,şuan aynı tedavi işe yaramayabilir canım.

belenaycım soğan suyu nasıl yapılıyo bende adetle beraber başlıyım ona bari adaçayı yağınıda koyayım yine :)
arkadaşım inşallah bu kasık ağrılarımız hayra alamettir :))
ne zaman senin adetin
hayır olsun canım ama ben hiç umutlanmıyorum dedim ya geçen ay bundan daha fazla belirti vardı ama olmadı kısmet be arkadaşım Allah büyük
soğan kürü:bir ane orta boy soğanı dörde yada altıya böl 2 bardak suyu kaynat kaynayan suyun içine soğanı at ve 5 dakika daha kaynat sonra soğumaya bırak günde iki kere aç karnına iç yemeklerden 15 dakika önce canım su çeşmeden olmasın arıtılmış suyla yap daha etkili işe yarıyor iltihap varsa akıntın çoğalıyor

fantastıka ve belenay bu ay siz sankime peşimden gelıyosunuz benım yanı belırtılerınız kasık agrıları sinirlilik durgunluk sankı bunlar bana öle gelıyo ya nedense içimden geçiyo

güzel hamişimiz ağzın bal yesin bebişin ay parçası kadar güzel olsun inşallah sağol canım ama ben hiç sanmıyorumgeçen ay belirtilerim daha fazlaydı bu ay kasık ağrısı eklendi o kadar cumartesi yada pazar gelir benim kırmızılar ama inşallah Allahım hamişimizin duasını kabul ederde sana arkadaş oluruzzemuszemusopuyorumnanaktan

Back