Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

rüya tabirlerine baktımdaa yok bebek habercisi değilmişş bu rüyaa,daha çok mal mülk habercisi,yani anlıyacağınız zen olacam ben yuppiiiiihihoyyyt

Günaydın fıstıklar
ışte size günün sözü ( hayat biz onu planlarken başımızdan gelip geçenlerdir..)
Herşeyi oluruna bırak,düşünce ile kendine zarar veriyorsun pericim,kalp atımını duydun,bak sabina 10 haftasında,sen de yakında 10 haftaya hatta 36 ya gelicen,sonrada bize deneyimlerini anlatıp belkide moral vericen

birhafta kala kasık ağrım çok olmustu. sonra bi hafta öncesi bi gün normalde ben üşürüm.eşim farketmıstı vücudum yanıyomus mesela....

evet evet bendede öyle olmuştu bende çok üşürüm normalde :)

ama ben adet olmamı beklerken eşim demiştiki hayır hatun adet olmıycaksın hamilesin

çünkü vücudun çok sıcak yanıyorsun normalde böyle değilsin diyordu haklı çıkmıştı...

Ya günün sözünü değiştiriyorum..
Bakın bu daha güzel :

"BEKLıYORUM.. ÖYLE Bı VAKıTTE GEL Kı VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN..."

kızlar ben solgarın folik asitine başlamayı düşünüyorum bu sefer ne dersiniz....

evet bende düşünmüştüm ona başlamayı bence niye olmasın yasemincim ama ondada kasiyum d vitamini varmı

hayırlısı olsun sibelcim ya hem bebek olsun hem para beraber gelsinler dilerimmmki sana hayatında muhteşem değişiklikler olsun inşallahh

ya kızlar bişey sorucam kürtajdan ne kadar zaman sonra ilişki serbest oluyo acaba kanama bitince mi

doktor ne dedi hiç hatırlamıyorum bişeyler söylemişti ama ? sizin bi bilginiz var mı

he birde kasıklarımın üst kısmında göbeğimin altında bazen sol tarafta ama çoğu kez sağ tarafta

sanki hava varmış gibi bi his gaz değil sanırım ama garip bi ağrısı var bide çok ağrıdığı zaman

gülersem veya yürürsem kasılıyor gibi oluyor bu nedir ya hayır derdimi de anlatamıyorum ki yani umarım

anlatabilmişimdir. kafamçokkarıştı

canım bana doktor en az 2 hafta demişti. aynı ağrı bendede olurdu 1 ay kadar sonra doktora gittim özellikle bunun için herhangi bişi çıkmadı sadece doktor o zaman yumurtan daha çatlamamış dedi.ama takip edilmesi gereken ciddi birşeyin yok dedi.endişelenme büyük ihtimal seninde böyle olabilir.

hayırlısı olsun sibelcim ya hem bebek olsun hem para beraber gelsinler dilerimmmki sana hayatında muhteşem değişiklikler olsun inşallahh[/QUOTE]

hepimizin inşallah canım benim,
tabii bebişle parada gelse hiç fena olmaz oturur bebişime bakarım,ne çalışacam sırnaşık şey

Teşekkür ederim eceyas

ya bende diyorum gitsemmi doktora bu ağrı neden oluyor diye yoksa haftayı mı beklesem

çünkü doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi...Önümüzdeki çarşamba gidicem inşallah

bi sorun yoktur herşey yolundadır inşallah...mikrop kapıcam bi bozukluk olcak

rahatszılığım çıkıcak diye ödüm kopuyo heee

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım psikolojik olarak kürtajdan sonra bişi oldumu doktor bir yerime zarar verdimi acaba çocuğum olmucak mi gibi bir sürü daha ne kadar olumsuz düşünce varsa kafanda kuruyosun .ama senin yapman gereken tek şey şu anda biraz olsun bebek fikrinden uzaklaşman ve dinlenmen .15 gün doktora gittiğinde biraz olsun rahatlarısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…