- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.161
sağol periciğim
haklısın bebişim iyi olsunda miğde bulantılarına katlanıcaz
dr kontrollerimi ihmal etmiyorum canım en son kan tahlillerim idrar tahlillerim yapıldı allahıma şükürler olsun sonuçlarım iyi çıktı
şuan 9+2 haftalık oldum doktorum 12 haftada gel dedi bakalım 2,5 hafta sonra tekrar gidicez
sen nasılsın canım senin nasıl gidiyo hamişlik ? var mı miğde bulantıların ?
sende kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım
bende öpüyorum sizi kocaman
tuğbacım naber canım varmı gelişme adet olmadın dimi daha
kızlar günaydın...nasılsınız evdeyım bugün bırazdan anneme gecıcem ordanda doktora...dua edın oldumu benım için kalbım gümbür gümbur atıyo.korkuyorum heyecanlanıyorum yine..insallahhersey yolundadır...
günaydın herkese iyi haftalarrr
yasemincim bende iyiyim tatlım uykusuzum biraz
kızlar günaydın...nasılsınız evdeyım bugün bırazdan anneme gecıcem ordanda doktora...dua edın oldumu benım için kalbım gümbür gümbur atıyo.korkuyorum heyecanlanıyorum yine..insallahhersey yolundadır...
tuğbaaaa varmı bi gelısme gülüm..
fantastıka neden uykusuzsun bakıyım hıııı
canım yaa nerden biliyosun adet olamdıgımı içinemi dogdu evet olmadım ama bilemiyorum inş. hayırlısyla bebişim benimledir............
hayırdır canım neden uykusuzsun....
sağol periciğim
haklısın bebişim iyi olsunda miğde bulantılarına katlanıcaz
dr kontrollerimi ihmal etmiyorum canım en son kan tahlillerim idrar tahlillerim yapıldı allahıma şükürler olsun sonuçlarım iyi çıktı
şuan 9+2 haftalık oldum doktorum 12 haftada gel dedi bakalım 2,5 hafta sonra tekrar gidicez
sen nasılsın canım senin nasıl gidiyo hamişlik ? var mı miğde bulantıların ?
sende kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım
bende öpüyorum sizi kocaman
geç yatıp erken kalktım yasemincim alamadım uykumu bu hafta sonu yazlıkta değildik küçük görümcemlere gittik onlarda buraya yakın güzel bi sahil beldesinde yaşıyolar, değişiklik olsun dedik onlarlaydık bu sefer
canım dualarım seninle allahım mutlu haberlerle dönmeni nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
haftasonu hep erken uyandım geç yattım alamadım uykumu gezmektenn kaydirigubbakcemile3
tuğbacım hayırlısıyla inşallah hayatım çok istiyorum senden bu haaberi almayı ne zaman yapmayı düşünüyosun test çok heyecanlıyım benn :Saruboceq:
geç yatıp erken kalktım yasemincim alamadım uykumu bu hafta sonu yazlıkta değildik küçük görümcemlere gittik onlarda buraya yakın güzel bi sahil beldesinde yaşıyolar, değişiklik olsun dedik onlarlaydık bu sefer
aman öyle olsun canım rahatsız falan olmayında...ohh gezin canım kafa dağıtmışsındır ne güzel...
sagolun kızlar inşallah
tuğbacım hadı insallah gülüm ya...hayırlısıyla senınledır ınsallah bebişin...bak heyecanım ıkıye katlandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?