Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:)) kızlar varya benim içime bu ay bende bişey yok diye doğuyo ne bileyim işte
ben mayıs ayında röflemi yaptırdım hani hemen tutarsa diye.. haziranda tutmadı e temmuzdada tutmadı bu ayda tutmazsa saçlarımı yaptırcam baya uzadı :))
ondan planımı bile yaptım :)

sağlıklı bir bebekse eğer 6. haftada duyuluyor canım...arkadaşım 7 haftalık şuan hala duyamadılar ve keseside büzüşmeye başlamış kürtaj olacak...sağlıklı gebelik okadar azaldıki kızlar yada ben mi duymuyorum...

fantastika nasılsın cnm benim. Galiba ben bu ada alışamadım hala. Yoktun galiba iki üç gündür Hissedilmiyor değil yani. Hoşgeldin arkadaşım.

Fıstıklar günaydın,Pirperi içini rahat tut,mide bulantıların varsa zaten gebelik sağlıklı demektir.Kalp atımını duyacağına inanıyorum.Tubiş bence 2-3 gün bekle ama hamilesin gibime geliyor,yinede beklemende yarar var,hem erken yaparsan testi negatif çıkar,belki hamilesindir.Yasmin şu kırmızı günleri bitirdim ben bugün,sen ne alemdesin? gerçi 2 ay daha korunacaksın demi...

ben mayıs ayında röflemi yaptırdım hani hemen tutarsa diye.. haziranda tutmadı e temmuzdada tutmadı bu ayda tutmazsa saçlarımı yaptırcam baya uzadı :))

Kırmızıları görmeden sahayı terkedemezsin.Dur bakalım belki senin bebişinde süpriz yapar Birperininki gibi :))))))))

Saçlarını doğumdan sonra boyat,bende kürtaj sonrası boya yapmadım,daha sonra birkaç kere denedik olmayınca tekrar boyadım ama bu sefer kendi rengime yakın bir renk yaptım ki,hamile kalırsam en azından çok kötü durmasın dedim :)

Ya şimdi benim reglim bitti,en son dün akşam biraz akıntı geldi,bende yine gelir diye abdest almadım ,akşam sahura kalktım ama henüz niyet etmedim,saat 12 ye kadar niyet edebilirim diye biliyorum,şimdi abdest alcam,bu şekilde oruç tutabilirim demi.Ben böyle olur diye biliyorum...

kızlar günaydın...nasılsınız evdeyım bugün bırazdan anneme gecıcem ordanda doktora...dua edın oldumu benım için kalbım gümbür gümbur atıyo.korkuyorum heyecanlanıyorum yine..insallahhersey yolundadır...
dualarımız seninle canım.. inşallah herşey yolundadır.sen içini ferah tut..güzel haberlerle döneceksin inşallah
canım yaa nerden biliyosun adet olamdıgımı içinemi dogdu evet olmadım ama bilemiyorum inş. hayırlısyla bebişim benimledir............
tuğbacığım inşallah hamişsindir canım ya
inşallah meleğin seninledir
sabinacığım iyi olmana çok sevindim...maşallah 9 haftalık olmuş meleğimiz...aman dikkat et arkadaşım meleğinede kendinede...öptm ikinizide...
evet yaseminciğim bu gün 9+3 haftalık olduk artık
dikkat etmeye çalışıyorum canım sağ olsun eşim hiç bir iş yaptırmıyo..sürekli yatıyorum
bizde öpüyoruz canım
fantastikam canım benim seni bazen kendime çok benzetiyorum..
bende hamiş kaldığım ay bişiy yoktur diye bursada sürekli gittiğim kuaföre diplerim çıktı diye röflemi yaptırmaya gidecektim hatta bir gün tam hazırlandık arkadaşımla çıkıcaktık allah malum etti herhalde kapıdan döndük
iyi ki gitmemişim canım o ay ben hamileymişim
hadi hayırlısı canım..inşallah tutmuştur
canım bılemıyorum ozaman 1 hafta degilde 2-3 gün daha bekleyım hee sence..........

tuğbacığım adetin kaç gün geçyti canım?bir kaç gün geçtiyse bence bu gün test yap ya
inşallah hamişsindir canım

günaydın canlarım nasılsınız benim çok uykum var bugün nasıl geçer bilmiyorum hepinize güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum bol bol hamişli

Ya şimdi benim reglim bitti,en son dün akşam biraz akıntı geldi,bende yine gelir diye abdest almadım ,akşam sahura kalktım ama henüz niyet etmedim,saat 12 ye kadar niyet edebilirim diye biliyorum,şimdi abdest alcam,bu şekilde oruç tutabilirim demi.Ben böyle olur diye biliyorum...
canım sahur vaktinden bu zamana kadar birşey yiyip içmediysen niyetlenebilirsin

fantastika nasılsın cnm benim. Galiba ben bu ada alışamadım hala. Yoktun galiba iki üç gündür Hissedilmiyor değil yani. Hoşgeldin arkadaşım.

hoşbulduk plumcum haftasonu yoktum arkadaşım hemende anlarmış yokluğumuu :)
sen nasılsın canım iyiki geldinnn buraya :1hug:

canım bılemıyorum ozaman 1 hafta degilde 2-3 gün daha bekleyım hee sence..........

süper bence hafta ortası yaparsın testi hem hamileysen kesin sonuç verir o zman ki bence hamilesinnnn hayırlısı tabii

Kırmızıları görmeden sahayı terkedemezsin.Dur bakalım belki senin bebişinde süpriz yapar Birperininki gibi :))))))))

Saçlarını doğumdan sonra boyat,bende kürtaj sonrası boya yapmadım,daha sonra birkaç kere denedik olmayınca tekrar boyadım ama bu sefer kendi rengime yakın bir renk yaptım ki,hamile kalırsam en azından çok kötü durmasın dedim :)

aslında bende düşündüm öyle kendi rengine boyamayı ama tam rengini tutturmuşken bozmiyim dedim zaten röfle baya yıpratıyo değsin bari yıprandığına hemen değiştirmiyim (hehehe hemen diyorum ama yaklaşık 7-8 yıldır sarışınımm :))
bide benim tepelerde dağınık olarak beyazlar hortladı biraz, gıcık oluyorum onlarada ya
bebek konusundada dediğin gibi tabi adet olmadan bilemem ama ne bileyim geçen aylar gibi değilim bu ay yaa

bence tutabilirsin canım allah kabul etsin

fantastikam canım benim seni bazen kendime çok benzetiyorum..
bende hamiş kaldığım ay bişiy yoktur diye bursada sürekli gittiğim kuaföre diplerim çıktı diye röflemi yaptırmaya gidecektim hatta bir gün tam hazırlandık arkadaşımla çıkıcaktık allah malum etti herhalde kapıdan döndük
iyi ki gitmemişim canım o ay ben hamileymişim
hadi hayırlısı canım..inşallah tutmuştur

inşallah sabinacım hayırlısı olsun arkadaşım denemeleri yaptık :) ama benim içime öyle bişey oturdu bu ay yok gibi sanki, geçen ay belirtilrim bile vardı kesin diyodum bu ay ne bileyim hayırlısı gülümm dua edin bizim için sen ve peri

günaydın canlarım nasılsınız benim çok uykum var bugün nasıl geçer bilmiyorum hepinize güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum bol bol hamişli

günaydınn belenaycımmm amin diyorummm

Back