Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yumurtlama belırtısıde olabılır gülüm o ağrı

Birpericim sana katılıyorum,ben hamile olmadan önce öyle ağrılar yaşamazdım,kürtaj sonrası her ay yumurtalıklarımda ve rahimde ağrı hissediyorum,çünki kendimi dinliyorum,hamile kaldığımı regl gecikmem olmadan anlamıştım,şimdi her ay o ağrıya benzeyen ağrılarım oluyor ama kesinlikle yumurtlama olduğunu düşünüyorum.Eskiden anlamazdık,şimdi bir beklentimiz olduğu için daha çok hissediyoruz.

Kızlar ayrıca ben kürtajdan sonra sımear testi yaptırdım,genel kontrol için,biliyorsun aktif cinsel yaşamı olanların 2 yılda bir yaptırmaları gerekiyor,ben 3 yıllık evliyim,dr.sonuca baktı senin 3 yılda bir yaptırman yeterli dedi.Çok şükür temiz çıktı ve birde yumurtalıklarımada bakmıştı kist falan yok,yani o ağrılar sanırım kistden değil,nerden yumurtluyoz bunları bilmiyorum :))))))))))))))

hayırlı olsun çok cic olmuş sevsin teyzesi bu bebişi
daha sonra daha farklı yaparız beğendiğin bişey olursa ben bunu çok beğeniyorum inşallah sende beğenirsin

kızlar çıkacağım birazdan izin aldım...bankadan hala ses yok oyalayıp duruyorlar ve canımız çok sıkıldı artık....banka müdürüyle konuşacağım...bu kadar olamaz ya.ispatlıyamıyorlar birtürlü ve yasal hakkınız arayın diyorlar...niyetli olanlara hayırlı iftarlar....

hakkınızı arayın tabı guzelım bırakmayın peşini valla.ispatlasınlar önce nasıl talep edebılıyolar ispatlamadan anlamak mumkun degıl..

kızlar çıkacağım birazdan izin aldım...bankadan hala ses yok oyalayıp duruyorlar ve canımız çok sıkıldı artık....banka müdürüyle konuşacağım...bu kadar olamaz ya.ispatlıyamıyorlar birtürlü ve yasal hakkınız arayın diyorlar...niyetli olanlara hayırlı iftarlar....
canım benim ya bu bankalara elini veren kolunu alamıyor inşallah sorun çözülür göser azcık dişinikötükedihüso öle sessiz kalma ara hakkını canım
sağol canım herkese hayırlı iftarlar olsun ehh çoğu gitti azı kaldı bile akşama az kaldıkaydirigubbakcemile2

Back