- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.201
canım sahur vaktinden bu zamana kadar birşey yiyip içmediysen niyetlenebilirsin
yok yemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sahur vaktinden bu zamana kadar birşey yiyip içmediysen niyetlenebilirsin
Fıstıklar günaydın,Pirperi içini rahat tut,mide bulantıların varsa zaten gebelik sağlıklı demektir.Kalp atımını duyacağına inanıyorum.Tubiş bence 2-3 gün bekle ama hamilesin gibime geliyor,yinede beklemende yarar var,hem erken yaparsan testi negatif çıkar,belki hamilesindir.Yasmin şu kırmızı günleri bitirdim ben bugün,sen ne alemdesin? gerçi 2 ay daha korunacaksın demi...
kıslar sibela ile esterya nerelerde ya
hiç göreniyorum onları
kobracığım son günüm benim buğün ...evet 2 ay daha korunacağım...dr lara göre tamam ama bana göre değil :)))[/QUOT
Kendini nezaman hazır hissedersen o zaman dene bencede.Allah kısa zamanda hayırlı evlat versin bizlere İnş.
tuğbacığım inşallah hamişsindir canım ya
inşallah meleğin seninledir
tuğbacığım adetin kaç gün geçyti canım?bir kaç gün geçtiyse bence bu gün test yap ya
inşallah hamişsindir canım
canım inş. yaa hayırlısı diyorum kendımı hiç kaptırmak istemiyorum kaptırmıyorumda rabbımden hayırlısı herşeyi akışına bırakıyorum bakalım adet günüm dündü yanı bugün 2. gün daha erken oldugunu düşünüyorum test için çünkü geçen ay 1 hafta geçikmeden sonra oldum onun için bakalım ne zaman yaparım
kızlar ben çıkacağım birazdan öğleden sonrada yokum....yine bankaya gideceğim :))) ordanda eve hazırlık yapmam lazım akşam iftara eşimin arkadaşları gelecek....en sonunda galiba ben bu bankayı havaya uçuracağım...git gel yollar aşındı ya....:)))
kızlar ben çıkacağım birazdan öğleden sonrada yokum....yine bankaya gideceğim :))) ordanda eve hazırlık yapmam lazım akşam iftara eşimin arkadaşları gelecek....en sonunda galiba ben bu bankayı havaya uçuracağım...git gel yollar aşındı ya....:)))
kıslar birperi den haber yok değil mi daha
galiba annesine gitti tekrar
çatlatıcak ille bizi meraktan
kızlarrrrrr geldimmmm bebişim 5+5 kalp atımı yenı baslamıs yavastan yavastan atıyo allahım ınsallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle böle devam eder... ama o masaya yattıgımda yüregım yerınden fırlayacak gıbıydı...doktorum süreklı sakın olmamı istedi.
şükürler olsun rabbıme bana gösterdı kendını.....
pericim bu süper bir haber gözün aydın çok sevindim.[/QUOT
sagol canım çok sağol
kızlarrrrrr geldimmmm bebişim 5+5 kalp atımı yenı baslamıs yavastan yavastan atıyo allahım ınsallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle böle devam eder... ama o masaya yattıgımda yüregım yerınden fırlayacak gıbıydı...doktorum süreklı sakın olmamı istedi.
şükürler olsun rabbıme bana gösterdı kendını.....