Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Fıstıklar günaydın,Pirperi içini rahat tut,mide bulantıların varsa zaten gebelik sağlıklı demektir.Kalp atımını duyacağına inanıyorum.Tubiş bence 2-3 gün bekle ama hamilesin gibime geliyor,yinede beklemende yarar var,hem erken yaparsan testi negatif çıkar,belki hamilesindir.Yasmin şu kırmızı günleri bitirdim ben bugün,sen ne alemdesin? gerçi 2 ay daha korunacaksın demi...

kobracığım son günüm benim buğün ...evet 2 ay daha korunacağım...dr lara göre tamam ama bana göre değil :)))

kıslar sibela ile esterya nerelerde ya
hiç göreniyorum onları

gübaydın canım,
burdayım geldim işte,pazartesi mahmurluğu var üstümde birde oruç tutuyorum,sahura kalkınca uykum bölünüyor,o yüzden ertesi gün yarı uykuda geçiyor günüm,
sen nasılsın güzel anne adayımız,nasıl gidiyor...??opuyorumnanaktan

tuğbacığım inşallah hamişsindir canım ya
inşallah meleğin seninledir

tuğbacığım adetin kaç gün geçyti canım?bir kaç gün geçtiyse bence bu gün test yap ya
inşallah hamişsindir canım

canım inş. yaa hayırlısı diyorum kendımı hiç kaptırmak istemiyorum kaptırmıyorumda rabbımden hayırlısı herşeyi akışına bırakıyorum bakalım adet günüm dündü yanı bugün 2. gün daha erken oldugunu düşünüyorum test için çünkü geçen ay 1 hafta geçikmeden sonra oldum onun için bakalım ne zaman yaparım

Son düzenleme:
kızlar ben çıkacağım birazdan öğleden sonrada yokum....yine bankaya gideceğim :))) ordanda eve hazırlık yapmam lazım akşam iftara eşimin arkadaşları gelecek....en sonunda galiba ben bu bankayı havaya uçuracağım...git gel yollar aşındı ya....:)))

canım inş. yaa hayırlısı diyorum kendımı hiç kaptırmak istemiyorum kaptırmıyorumda rabbımden hayırlısı herşeyi akışına bırakıyorum bakalım adet günüm dündü yanı bugün 2. gün daha erken oldugunu düşünüyorum test için çünkü geçen ay 1 hafta geçikmeden sonra oldum onun için bakalım ne zaman yaparım

bencede bekle tubişim varsa zaten vardır...yoksada gelir kırmızılar....hayırlısı olsun en önemlisi o tatlım....

kızlar ben çıkacağım birazdan öğleden sonrada yokum....yine bankaya gideceğim :))) ordanda eve hazırlık yapmam lazım akşam iftara eşimin arkadaşları gelecek....en sonunda galiba ben bu bankayı havaya uçuracağım...git gel yollar aşındı ya....:)))

canım yaaa allah yardımcın olsun ne zor durumun inş. herşey hallolur yaaa..........akşamada kolay gelsin canım.........

hadi inşalla bu sefer mutlu çıkarsın bankadan yasemincim hallolur işin.. ne bu canım kaç zaman oldu

Kızlar ben kayınvalideye iftara davetliyim,birperinin haberini ancak yarın öğrenicem.
Yarın görüşmek üzere...Bu ay bol bol dua edelim,hepimiz hamile kalalım,doğuruncada bebişleri gezdirelim birlikte :)))))))))))

amin kobracımm bikaç ay sonra hepimiz cinsiyet muhabbeti yapalım inşallah sonrada isimm :Saruboceq:
bu arada allah kabul etsin orucunu :nazar:

kızlarrrrrr geldimmmm bebişim 5+5 kalp atımı yenı baslamıs yavastan yavastan atıyo allahım ınsallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle böle devam eder... ama o masaya yattıgımda yüregım yerınden fırlayacak gıbıydı...doktorum süreklı sakın olmamı istedi.
şükürler olsun rabbıme bana gösterdı kendını.....

kızlarrrrrr geldimmmm bebişim 5+5 kalp atımı yenı baslamıs yavastan yavastan atıyo allahım ınsallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle böle devam eder... ama o masaya yattıgımda yüregım yerınden fırlayacak gıbıydı...doktorum süreklı sakın olmamı istedi.

pericim bu süper bir haber gözün aydın çok sevindim. :emir_bebek:

ayşecim çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım allahım sağlıkla kucağıuna almayı nasip etsin senin gibi güzel bi kızın olsun tabi hayırlı olsunda farketmez elbette

Back