Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

CüvCüv: BEKLEME LİSTEMİZ :CüvCüv:
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay hihoyyyt
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram :teytey:
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram :teytey:
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram:teytey:
6-esterya.................korunma süresi beklemedehihoyyyt
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay hihoyyyt
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay hihoyyyt
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram :teytey:
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram :teytey:
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram :teytey:
15-kobra....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
16-volına....................korunma süresi bitti bayram:teytey:
17-esen55.................korunma süresi bitti bayram :teytey:

:CüvCüv::emir_bebek: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv::emir_bebek:

1-sabına...................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
2-biperi....................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

kızlar günaydın...nasılsınız evdeyım bugün bırazdan anneme gecıcem ordanda doktora...dua edın oldumu benım için kalbım gümbür gümbur atıyo.korkuyorum heyecanlanıyorum yine..insallahhersey yolundadır...

sağol periciğim
haklısın bebişim iyi olsunda miğde bulantılarına katlanıcaz
dr kontrollerimi ihmal etmiyorum canım en son kan tahlillerim idrar tahlillerim yapıldı allahıma şükürler olsun sonuçlarım iyi çıktı
şuan 9+2 haftalık oldum doktorum 12 haftada gel dedi bakalım 2,5 hafta sonra tekrar gidicez
sen nasılsın canım senin nasıl gidiyo hamişlik ? var mı miğde bulantıların ?
sende kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım
bende öpüyorum sizi kocaman

canım benım iyi olmanıza cok sevındım...inşalah böle guzel guzel sonuna kadar geçsin.

bende bulantılar basladı sabahları bazen gun boyuda sürüyor. çok kötü olmuyorum ama o bulantı hıssı devam edıyor...gaz sıkıntım basladı...bakalım herseyın hayırlısı

kızlar günaydın...nasılsınız evdeyım bugün bırazdan anneme gecıcem ordanda doktora...dua edın oldumu benım için kalbım gümbür gümbur atıyo.korkuyorum heyecanlanıyorum yine..insallahhersey yolundadır...

canım benim dualarım seninle senın kalbının attıgı gibi bebişininde kalbinin gümbür gümbür attıgını duyacaksın inş. çook heyecan yapma ve sana söyledigim duayla ayetel kürsiyi oku canım bol bol güzel haberlerle döneceksın ben inanıyorum................

canım dualarım seninle allahım mutlu haberlerle dönmeni nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

tuğbaaaa varmı bi gelısme gülüm..

fantastıka neden uykusuzsun bakıyım hıııı

haftasonu hep erken uyandım geç yattım alamadım uykumu gezmektenn kaydirigubbakcemile3

canım yaa nerden biliyosun adet olamdıgımı içinemi dogdu evet olmadım ama bilemiyorum inş. hayırlısyla bebişim benimledir............

tuğbacım hayırlısıyla inşallah hayatım çok istiyorum senden bu haaberi almayı ne zaman yapmayı düşünüyosun test çok heyecanlıyım benn :Saruboceq:

sağol periciğim
haklısın bebişim iyi olsunda miğde bulantılarına katlanıcaz
dr kontrollerimi ihmal etmiyorum canım en son kan tahlillerim idrar tahlillerim yapıldı allahıma şükürler olsun sonuçlarım iyi çıktı
şuan 9+2 haftalık oldum doktorum 12 haftada gel dedi bakalım 2,5 hafta sonra tekrar gidicez
sen nasılsın canım senin nasıl gidiyo hamişlik ? var mı miğde bulantıların ?
sende kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım
bende öpüyorum sizi kocaman

sabinacığım iyi olmana çok sevindim...maşallah 9 haftalık olmuş meleğimiz...aman dikkat et arkadaşım meleğinede kendinede...öptm ikinizide...

geç yatıp erken kalktım yasemincim alamadım uykumu bu hafta sonu yazlıkta değildik küçük görümcemlere gittik onlarda buraya yakın güzel bi sahil beldesinde yaşıyolar, değişiklik olsun dedik onlarlaydık bu sefer

aman öyle olsun canım rahatsız falan olmayında...ohh gezin canım kafa dağıtmışsındır ne güzel...

sagolun kızlar inşallah

tuğbacım hadı insallah gülüm ya...hayırlısıyla senınledır ınsallah bebişin...bak heyecanım ıkıye katlandı...

canım dualarım seninle allahım mutlu haberlerle dönmeni nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

haftasonu hep erken uyandım geç yattım alamadım uykumu gezmektenn kaydirigubbakcemile3

tuğbacım hayırlısıyla inşallah hayatım çok istiyorum senden bu haaberi almayı ne zaman yapmayı düşünüyosun test çok heyecanlıyım benn :Saruboceq:

canım benım saol bende senden ve bütün arkadaşlarımdan bu güzel haberden almak istiyorum ve aldıkca çook mutlu oluyorum canım geçen aykı mevzumu bılıyosun o yüzden hemen test yapmayacam geçsin baya bir hayırlısı inş. olsun.........

geç yatıp erken kalktım yasemincim alamadım uykumu bu hafta sonu yazlıkta değildik küçük görümcemlere gittik onlarda buraya yakın güzel bi sahil beldesinde yaşıyolar, değişiklik olsun dedik onlarlaydık bu sefer

ooh iyi yapmıssınız güzelim dınlenırsın sende hafta ıcı olsun..güzel gecınce tatıl ınsan yorgunluk falan hıssetmıor tabı...

ayşeciğim sakin ol tatlım....duyacaksın tabikide sesini...hayırlı haberlerle gel canım merakta bırakma bizi olurmu...

tubişim olmadın yani ...kırmızılar yok hala çok güzel canım yaa ay çok sevindim hadi hayırlısı bakalım....

aman öyle olsun canım rahatsız falan olmayında...ohh gezin canım kafa dağıtmışsındır ne güzel...

evet canım iyi oldu gerçekten keşke şıp diye cuma geliverse ama pzt gelmeseee :))

sagolun kızlar inşallah

tuğbacım hadı insallah gülüm ya...hayırlısıyla senınledır ınsallah bebişin...bak heyecanım ıkıye katlandı...

pericim kaçta randevun bizi merakta bırakma çıkınca

Back