Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

anaaa fastastıkaaaa kızım gercekten anı yasaaa yakındır senın hamıslıgın... sankı bılmısde göndermıs gönderen.

bencede tam yorum yapmış kobarcık. peki hangi dildeymiş bu mesaj?

hristiyan inanışına göre anı yaşa demekmiş hangi dil olduğunu bilmiyorum ama latinceye benziyoo

anaaa fastastıkaaaa kızım gercekten anı yasaaa yakındır senın hamıslıgın... sankı bılmısde göndermıs gönderen.

:))) bu kadar olur dimii

arasaydın bı bakalım o noyu kımmıs o gönderen...

aramadım perim ya nasılsa yanlış göndedim falan der diye

çok ilginç gerçekten yaaa :)) bence güzel günler seni bekliyor.sositososito

ayyy alışırsın sende evde oturmaya ama çok zor olur tabi çalışmaya alışkın birisin bide. fisfisfis

ya kızlar bugünlerde yaşadığım tesadüfler beni çok şaşırtıyo tabi bunlar tesadüfse CADIARZU
biraz önce bi yazı okudum doğum tarihlerinin kişilerin karakterlerine etkisi falan diye ve bu kadar olur kopyaladım bakın benim doğum tarih aralığımı... biz az önce konuşmamışmıydık bunlarıı

11 Mayıs-20 Mayıs

Gayet güvenilir, dürüst yaklaşımlara sahip. Güçlü ve derin duyguları olan.
Aşk ilişkilerinde güvenilir, karşısındakine değer veren.

Gerçekçi düşünebilen, kendine yeterli. Başarma tutkusu olan, çalışkan.
Güzelliklere önem veren, kabalıktan hoşlanmayan. Keskin gözlem gücü olan.

Başkalarının haksız sözlerinden etkilenebilen. Arkadaşlığa önem veren.
Hedefine ulaştığında böbürlenmeyen. ıyiliğin, vefanın kıymetini bilen

kızlar birazda burçlardan yola çıkmışlar tabi ama bana baya doğru geldi

bebiş saçların lüleeeee lüle bebiş benziyoooooooor beyaaaaaaaaz güleee bebiş beniiiiiiiiim hayaaaaaaaaatımdııııııııır ölürümde vermem ele bebiş bebiş aman bebiş bebiş aman bebiş yüreğim oldu kemaaaaaaan kavuşmamız bebiş ne zamaaaaaan bebiş ne zamaaaan bebiş ne zamaaaanbuyrunnnnnnnnn
teşekkürler teşekkürler imzalar sonraya kalsın çiçekleri eve yollayın canlarım benim beni sizler yücelttiniz sanatımın en güzel namelerini siizler için icra ediyorum:roflol::roflol:

süpersin canım yaaaaaaaaa:lepi:

offf kızlar bugün ben çok duygusalım herşeye ağlıyorum ve çok tuhaf bi gün geçirdim içim sıkılıyo daralıya bilmiyorum neden anlamadım gtti rüyamdanda çok etkilendim yarın ablama gideceğim aranızda olmayacam yarın beni özleyin oldumu

merhabalara
gerçi kimse yok ama yine de herkese merhaba demek istedim. bugün hiç giremedim işyerinden yoğundum. haftaya izinliyim. o nedenle işlerimi bitirmeye çalışıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir.
haftaya yurmurtlama dönemim yaklaştıkça panik oluyorum. izin aldım eşimi çağırdım gelecek bir haftalığına gideceğiz biryerlere. ne yaptım biliyormusunuz ovülasyon testi aldım birde preseed aldım internetten. preseed geldi bugün. testlerde ayrın gelecek. preseedi aldım ama kullanma konusunda tereddütlüyüm.biraz daha araştıracağım.

hepiniz öpüldünüz.

çok tututum bu şarkıyı süper olmuş belenaycımm alkisalkisalkis

hayırlı olsun volinacım haftaya önemli bi hafta senin için demek opuyorumnanaktan
bu preseed hamileliği kolaylaştıran bişeydi galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam...

günaydın bu arada kızlar
ben çok uykuluyum bugün parmaklarımı oynatmaya bile halim yok... size bu msjı çok zor şartlar altında yazıyorum :))

günaydın kızlarrr

fantastıkaa al bendende okadar çok berbat hıssedıyorum..sabah bulantılarla uyandım (hayrlı ugurlu olsun dedım ıcımden ) başım dönüyo sankı sersem sepelek aynı .çalısmak ıstemıyorum yatmak ıstıyorum sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…