- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.921
anaaa fastastıkaaaa kızım gercekten anı yasaaa yakındır senın hamıslıgın... sankı bılmısde göndermıs gönderen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KOBARCIK :))))))) (Ya bana bundan sonra Kobar diyin :))))))
bencede tam yorum yapmış kobarcık. peki hangi dildeymiş bu mesaj?
anaaa fastastıkaaaa kızım gercekten anı yasaaa yakındır senın hamıslıgın... sankı bılmısde göndermıs gönderen.
arasaydın bı bakalım o noyu kımmıs o gönderen...
çok komik olmuş ya :)))) klavyenin hatası hızlı yazıcam diye :))) çok dikkatlisin ya :))):dance::kedi:
çok ilginç gerçekten yaaa :)) bence güzel günler seni bekliyor.sositosositoya bide kızlar ben size anlatmayı unuttum dün gece değilde evelki gece bana bi msj gelmiş gece 3 te, sabah teli açınca gördüm bilmediğim bi nodan gelmiş ve msj, sadece carpe diem yazıyo ben yanlışlıkla geldiğini düşünüyorum yazan şeyin anlamınıda bilmiyorum ..işe gelince araştırdım ne demekmiş carpe diem anı yaşa demekmiş bulunduğun anın tadını çıkar...
ne enteresan dimi yanlışlıkla gelen msj gerçekten bana msj veriyo ama tabi bu msjı nasıl algılamam gerektiği tartışılır.. yoksa bana sen yolcusun yakınlarda, ondan hayatını yaşamı demek istedi acaba :))))
Kızlarssss napıyosunuz bakalım,ben geldim,geçmişi okuyordum..
Öyle patlamak,sıkılmak yok,bakın bana işimde yok artık,ev kadını oldum,ama evi 7:30 da açıyorum,kaytarmıyorum.Salak Tv.proğramları falan var,onlarıda izleyemiyorum,ya ben napiiim bakem he
Sende ona "sana carpe" yazsaydın
o nedemekkkii :sm_confused:
Yada " sana bi carpe rim görürsün "diyeydin. :)
hehehehe " bana bak sana bişey diem " diye başlardım cümleyede
bebiş saçların lüleeeee lüle bebiş benziyoooooooor beyaaaaaaaaz güleee bebiş beniiiiiiiiim hayaaaaaaaaatımdııııııııır ölürümde vermem ele bebiş bebiş aman bebiş bebiş aman bebiş yüreğim oldu kemaaaaaaan kavuşmamız bebiş ne zamaaaaaan bebiş ne zamaaaan bebiş ne zamaaaanbuyrunnnnnnnnn
teşekkürler teşekkürler imzalar sonraya kalsın çiçekleri eve yollayın canlarım benim beni sizler yücelttiniz sanatımın en güzel namelerini siizler için icra ediyorum:roflol::roflol:
bebiş saçların lüleeeee lüle bebiş benziyoooooooor beyaaaaaaaaz güleee bebiş beniiiiiiiiim hayaaaaaaaaatımdııııııııır ölürümde vermem ele bebiş bebiş aman bebiş bebiş aman bebiş yüreğim oldu kemaaaaaaan kavuşmamız bebiş ne zamaaaaaan bebiş ne zamaaaan bebiş ne zamaaaanbuyrunnnnnnnnn
teşekkürler teşekkürler imzalar sonraya kalsın çiçekleri eve yollayın canlarım benim beni sizler yücelttiniz sanatımın en güzel namelerini siizler için icra ediyorum:roflol::roflol:
merhabalara
gerçi kimse yok ama yine de herkese merhaba demek istedim. bugün hiç giremedim işyerinden yoğundum. haftaya izinliyim. o nedenle işlerimi bitirmeye çalışıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir.
haftaya yurmurtlama dönemim yaklaştıkça panik oluyorum. izin aldım eşimi çağırdım gelecek bir haftalığına gideceğiz biryerlere. ne yaptım biliyormusunuz ovülasyon testi aldım birde preseed aldım internetten. preseed geldi bugün. testlerde ayrın gelecek. preseedi aldım ama kullanma konusunda tereddütlüyüm.biraz daha araştıracağım.
hepiniz öpüldünüz.