• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

gecen hafta bebegimn kalbi durdu ve kürtaj yaaptılar.. tekrar kendımı hazır hıssettıgımde ALLAHIN izniyle koorunmayı bırakıcam.. psikolojım cok bozuldu kafam soru işaretleriyle dolu.. 6 ayda her seyın yoluna gırıcegını umud edıyorum..
hepinizin ALLAH gönlüne gore versın..
çook geçmiş olsun canım rabbım birdaha böyle acı yaşatmasın inş. rabbım senınde muradını versin canım......

gecen hafta bebegimn kalbi durdu ve kürtaj yaaptılar.. tekrar kendımı hazır hıssettıgımde ALLAHIN izniyle koorunmayı bırakıcam.. psikolojım cok bozuldu kafam soru işaretleriyle dolu.. 6 ayda her seyın yoluna gırıcegını umud edıyorum..

geçmiş olsun canım allah tekrar yasatmasın....en önemlısı psikolojin tabıı. ama düzelecek merak etme...hep aynı seyleri yasadık guzelım...

çok geçmiş olsun.psikolojini olanları geçmişte bırakarak düzeltmeye çalışmalısın.ne kadar az düşünürsen olanları o kadar iyi olur.

tugbacım bu listede epeyce kişi varmıs... dığerleri artık görünmüyor ama..acaba aralarında hamıle kalıpta dogum yapan oldumu

bilemıyorum canım ama geçenlerde belenay görmüş heralde yanlış hatırlamıyosam bizim listede olup hamıle kalıp bize söylemeyen artık kendılerı bılır............

yasemincim noldu dün banka işi halledebildinmi

hehe yok tuğbacım daha varr 2 hafta nerdeyse

canım hallolmadı cumaya kadar süre verdik bakalım ne yumurtlayacaklar yine...ortada delil yok kanıt yok...sadece bana ait sayfada bir rakam var okadar borçluymuşum...dün o sayfada hatalı kart teslimatı diyordu...ay çıldırtacaklar bizi....bakalım ne olacak canım benim...

bencede yeni liste yap tubişim....çok kalabalık...hatta 2 ayrı liste olsun hamile kalanlar ve hamile kalmayı bekleyenler diye....

canım hallolmadı cumaya kadar süre verdik bakalım ne yumurtlayacaklar yine...ortada delil yok kanıt yok...sadece bana ait sayfada bir rakam var okadar borçluymuşum...dün o sayfada hatalı kart teslimatı diyordu...ay çıldırtacaklar bizi....bakalım ne olacak canım benim...

yani varya yapmadığın bişeyle suçlanırsın sonra hakkını ararsın eğer karşı taraf alacaklıysa hemen sonuçlanır ama vatandaş alacaklıysa ömrü dayanmaz torunlar görür artık sonucu
yani o zaman her banka kafasına göre kart çıkarsın sonra harcadın bak desin o kişide ödesin allahım yaaaa..
eeeeeeee böyle zengin oluyolar işte güzelim

süpersin canım yaaaaaaaaa:lepi:
teşekkür ederim canım benimŞeniz

offf kızlar bugün ben çok duygusalım herşeye ağlıyorum ve çok tuhaf bi gün geçirdim içim sıkılıyo daralıya bilmiyorum neden anlamadım gtti rüyamdanda çok etkilendim yarın ablama gideceğim aranızda olmayacam yarın beni özleyin oldumu
çok gel emi sende fazla özletme kendini

merhabalara
gerçi kimse yok ama yine de herkese merhaba demek istedim. bugün hiç giremedim işyerinden yoğundum. haftaya izinliyim. o nedenle işlerimi bitirmeye çalışıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir.
haftaya yurmurtlama dönemim yaklaştıkça panik oluyorum. izin aldım eşimi çağırdım gelecek bir haftalığına gideceğiz biryerlere. ne yaptım biliyormusunuz ovülasyon testi aldım birde preseed aldım internetten. preseed geldi bugün. testlerde ayrın gelecek. preseedi aldım ama kullanma konusunda tereddütlüyüm.biraz daha araştıracağım.

hepiniz öpüldünüz.
canım inşallah hayırlısı olsun bende duydum bu preseedle hamiş kalan arkadaşlar var hatta bunula ilgili topik var bi bak istersen

çok tututum bu şarkıyı süper olmuş belenaycımm alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım siz isteyin benim repertuar genişkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun volinacım haftaya önemli bi hafta senin için demek opuyorumnanaktan
bu preseed hamileliği kolaylaştıran bişeydi galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam...

günaydın kızlarrr

fantastıkaa al bendende okadar çok berbat hıssedıyorum..sabah bulantılarla uyandım (hayrlı ugurlu olsun dedım ıcımden ) başım dönüyo sankı sersem sepelek aynı .çalısmak ıstemıyorum yatmak ıstıyorum sürekli.
oh oh maşallah hiç bir insanın midesinin bulanmasına sevineceğim aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3ama sağlıklı bir hamişlik anlamına geliyordelikafaduldendelikafadulden

günaydın canlarım....dün akşam geldi kırmızılarım....kaldı 2 kırmızı daha...tubişim listede 20 ekim yazarmısın canım 1 ay daha öne çektik bakalım hayırlısıyla....
günaydın canım hadi hayırlısı şafak kaçkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim annem bendeydı salıdan babannemı bakmaya geldı bende bırakmadım kaldı dün sabah 11 de kardeşimin eşide bize süpriz yapıp geldı çok güzel vakıt geçirdik akşam gittiler buraya giremedım pericim bulantılar başlamış inş. çook bulantın olmaz. fantastıkam sen nasılsın uyku gelmeleri falan hayırdır canım senın adet günün ne zaman..................
günaydın tubacım oh ne güzel kardeşlerinle eğlenmişsin benimde akşam yeğenim vardı çok eğlenceli ya evde bir çocuğun olması:emir_bebek:

çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın..inan zaman çok hızlı geçiyor ve bu bekleme süresinde kendini yeni bi hamileliğe hazırlıyorsun, endişelerinde azalıyor canım
evet katılıyorum

günaydınn güzeelllllllllllll
günaydın canım

ben ne ıcsem acaba....tansıyonumu ölçtürdüm sımdı 10 -6 cıktı....

şimdi sana ne iyi gelir bilmemki ama mide bulantısı için tuzlu kraker yada patlamış mısır ye canım iyi geliyorcokacimcoook

BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram
6-esterya.................korunma süresi beklemede
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:te ytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

tuğbacığım ben şöyle bir liste yaptım ama bi bak canım nasıl olmuş... yoksa değiştir canım kafana göre...

GÜNAYDIN KIZLAR
yarın ramazan,oruç tutacakmısınız???? günler çok uzun,15 saat aç susuz kalıcazz,ama ben küçüklüğümden beri tutarım bir rahatsızlığım olmazssa inşallah tutarım.Ama gerçekten ALLAH tüm tutanların ve oruç tutupta bedeni ile sıcakta çalışanların yardımcısı olsun,yine ALLAH a şükür kii bizler serin yerde oturarak çalışıyoruz, tüm otuç tutanların ALLAH orucunu kabul etsin,ve dayanma gücü versin.

belenay senin için değiştirdim avatarımı bende..
senin için topladım bu meşeleri canımmm
:kedi::kedi::kedi:teşekkür ederim canım arkadaşım şöle güzel avatarlar olsunda içimiz açılsın dimi yayerimseniben

bencede yeni liste yap tubişim....çok kalabalık...hatta 2 ayrı liste olsun hamile kalanlar ve hamile kalmayı bekleyenler diye....
yaşasın listemiz çoğalsın hamişlerimizdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

belenayım yanlış hatırlamıyosam bizim listede olup hamile kalıp bize söylemeyenler olmuş ve sen rasgele görmüştün bu kişiler kim canım söylermısın merakettim...

GÜNAYDIN KIZLAR
yarın ramazan,oruç tutacakmısınız???? günler çok uzun,15 saat aç susuz kalıcazz,ama ben küçüklüğümden beri tutarım bir rahatsızlığım olmazssa inşallah tutarım.Ama gerçekten ALLAH tüm tutanların ve oruç tutupta bedeni ile sıcakta çalışanların yardımcısı olsun,yine ALLAH a şükür kii bizler serin yerde oturarak çalışıyoruz, tüm otuç tutanların ALLAH orucunu kabul etsin,ve dayanma gücü versin.

içim kıpır kıpır ramazan ayını çok severim ben ilk günler zorlanırız ama ondan sonra alışıyor insan sibelacım ramazanda erkenmi çıkıyorsun yoksa aynı saattemi ben erken çıkıyorum yuppiii bir ay yemekte evimde oluyorumhihoyyyt:sm_cool:

yapalım canım sen uygula istersen nasıl yapacaz............

tuğbacım işte, sen yasemin ben esterya sibel perii belenay kobra ece özge nurhayat busem volina sabina plum suhenza en son gelen bikaç arkadaş ay hatırlayamıyorum ama hani sürekli haberdar olduklarımızdan kurulu bi liste olsun bence

Back