• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhabalara
gerçi kimse yok ama yine de herkese merhaba demek istedim. bugün hiç giremedim işyerinden yoğundum. haftaya izinliyim. o nedenle işlerimi bitirmeye çalışıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir.
haftaya yurmurtlama dönemim yaklaştıkça panik oluyorum. izin aldım eşimi çağırdım gelecek bir haftalığına gideceğiz biryerlere. ne yaptım biliyormusunuz ovülasyon testi aldım birde preseed aldım internetten. preseed geldi bugün. testlerde ayrın gelecek. preseedi aldım ama kullanma konusunda tereddütlüyüm.biraz daha araştıracağım.

hepiniz öpüldünüz.

hadı güzelim ınsallah hayırlısı olur bakalım ...

günaydın kızlarrr

fantastıkaa al bendende okadar çok berbat hıssedıyorum..sabah bulantılarla uyandım (hayrlı ugurlu olsun dedım ıcımden ) başım dönüyo sankı sersem sepelek aynı .çalısmak ıstemıyorum yatmak ıstıyorum sürekli.

valla midenin bulanmasına sevindim hadi bakalım bak dr a gidene kadar bile belirtilerin artıcak demek
ben şimdi kendime bi kahve yapmayı düşünüyorum (tabi kahvesi azz) belki o biraz ayıltır beni buzz gibi bi su içtim sabahta biraz kendime getirdi :))

günaydın kızlarrr

fantastıkaa al bendende okadar çok berbat hıssedıyorum..sabah bulantılarla uyandım (hayrlı ugurlu olsun dedım ıcımden ) başım dönüyo sankı sersem sepelek aynı .çalısmak ıstemıyorum yatmak ıstıyorum sürekli.

gözün aydın peri.istediğin belirtiler başlamış inşallah seni çok zorlamaz.

valla midenin bulanmasına sevindim hadi bakalım bak dr a gidene kadar bile belirtilerin artıcak demek
ben şimdi kendime bi kahve yapmayı düşünüyorum (tabi kahvesi azz) belki o biraz ayıltır beni buzz gibi bi su içtim sabahta biraz kendime getirdi :))

canım banada yaparmısın :)) bende ayılamıyorum bugün.şimdiden yarın napıcaz diye düşünüyorum ramazanda hep uyuruz herhalde :)) işleri bizim yerimize patronlar yapsın :))

günaydın canlarım....dün akşam geldi kırmızılarım....kaldı 2 kırmızı daha...tubişim listede 20 ekim yazarmısın canım 1 ay daha öne çektik bakalım hayırlısıyla....

günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim annem bendeydı salıdan babannemı bakmaya geldı bende bırakmadım kaldı dün sabah 11 de kardeşimin eşide bize süpriz yapıp geldı çok güzel vakıt geçirdik akşam gittiler buraya giremedım pericim bulantılar başlamış inş. çook bulantın olmaz. fantastıkam sen nasılsın uyku gelmeleri falan hayırdır canım senın adet günün ne zaman..................

günaydın canlarım....dün akşam geldi kırmızılarım....kaldı 2 kırmızı daha...tubişim listede 20 ekim yazarmısın canım 1 ay daha öne çektik bakalım hayırlısıyla....

yasemincim noldu dün banka işi halledebildinmi

günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim annem bendeydı salıdan babannemı bakmaya geldı bende bırakmadım kaldı dün sabah 11 de kardeşimin eşide bize süpriz yapıp geldı çok güzel vakıt geçirdik akşam gittiler buraya giremedım pericim bulantılar başlamış inş. çook bulantın olmaz. fantastıkam sen nasılsın uyku gelmeleri falan hayırdır canım senın adet günün ne zaman..................

hehe yok tuğbacım daha varr 2 hafta nerdeyse

gecen hafta bebegimn kalbi durdu ve kürtaj yaaptılar.. tekrar kendımı hazır hıssettıgımde ALLAHIN izniyle koorunmayı bırakıcam.. psikolojım cok bozuldu kafam soru işaretleriyle dolu.. 6 ayda her seyın yoluna gırıcegını umud edıyorum..
hepinizin ALLAH gönlüne gore versın..

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın canlar nasılsınız

gecen hafta bebegimn kalbi durdu ve kürtaj yaaptılar.. tekrar kendımı hazır hıssettıgımde ALLAHIN izniyle koorunmayı bırakıcam.. psikolojım cok bozuldu kafam soru işaretleriyle dolu.. 6 ayda her seyın yoluna gırıcegını umud edıyorum..
canım geçmiş olsun aramıza hoşgeldin hepimiz yaşadık aynı şeyleri burda kendini çok iyi hissedeceksin şimdi geçmii unut geleceğe bak kendinin ne zaman hazır hissedersen o zaman korunmayı bırak ama öncelikle şu avatarını bi değiştirsen içimi kararttı daha cıvıl cıvıl bişeyler koy yaaaŞeniz

çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın..inan zaman çok hızlı geçiyor ve bu bekleme süresinde kendini yeni bi hamileliğe hazırlıyorsun, endişelerinde azalıyor canım

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın canlar nasılsınız

günaydınn güzeelllllllllllll

oh ohh çogu gıttı azı kaldı adet oldukcada bır adımda daha yaklasıcan gülüm bebişine.. ben beklemedeyken hep öle hissedıp sevınmıstım.

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 ekim KALAN SÜRE 2 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
35-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
38-eceyas.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
39-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
40-özgekrd................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
41-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

tugbacım bu listede epeyce kişi varmıs... dığerleri artık görünmüyor ama..acaba aralarında hamıle kalıpta dogum yapan oldumu

Back