- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.881
uyyy gülüm benim
ya kendi dr me gitsem 2 ay daha bekle der bide 6 ay korun yine günün geçerse görürüz de muayeneyede çağırmadıki yaa
busecim senin hikayeni ben bilmiyorum.tek düşüğün mü var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyyy gülüm benim
ya kendi dr me gitsem 2 ay daha bekle der bide 6 ay korun yine günün geçerse görürüz de muayeneyede çağırmadıki yaa
kızlar öğleden sonra izin aldım işten bankada işim var....inşallah halledebilirim dua edin baan ne olur...öpüldünüz...
canım ben gelişmeyen gebelik geçirdim nisan ayında kürtajla keseyi aldılar ik gebeliğimdi.busecim senin hikayeni ben bilmiyorum.tek düşüğün mü var?
ay evet bi banka mevzu vardı onunla ilgilimi canım ya hadi inşallah her işin rast gider müjdeyle dönersin bize
başka dr a git busemcim sen kürtajdan sonra hiç gitmişmiydin muayneye
bence test yapsan çok iyi olur..7 gün kaydadeğer bir geçikme inşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım...
Bence hemen bi test yapmalısın canım...varsa çıkar mutlaka...
hadi hayırlısı hakkında
canım bence bi test yapmalısın şayet hamileysen öğrenmiş olursun değilsende olmadığını öğrenmiş olursun şüphen kalmaz hatta şimdi yapsan bi test hemen öğrensek alkisalkisalkis
canım benim gittim dr çağırdı beni 10 gün sonra 6 ay korun tekrar gebe kalınca görüşelim dedi bengitmeyi düşünmüyorum pek.
kızlar testı yaptım ama ne gatif cıktı ama haladaha adet olmadım bugun 9gun oldu mecbur kan testi yaptırcam ama nezaman yaparım bılmıyom hiç bır belırtımde yok :gitme: mafoldumben
birpericimhamişlik nasıl gidiyo canım .opuyorumnanaktan
tamam tatlım
o zaman çok az kaldı diyebiliriz senin bebişine kavuşmana
iyi gidiyo canım hiçbir sıkıntı yok hamılemıyım degılmıyım bellı degıl[/QUOTE
birperim canım çok sevindim inşallah böle gider bi sıkıntın olmaz gülüm.
kızlar bana bi yardım edin.
düşük yapanlar beni aydınlatsın şimdi benim adetim ayın 20sinde olcak bugün sabahtan beri acayip bel agrısı çekiyorum sanki kırılmış gibi ara ara kasık ve vajina üstüme sancı giriyor ortada kanda yok hayatımda hiç böyle birgün önceden ağrı veren bir regl yaşamadım üşüttüm desem gecen ay böyle olmalıydı çünkü denizdi soğuk havaydı falan sistitte olmuştum ama reglim ağrısız sızısız geçmişti zaten hepte öyle gecer kanın geldiğini anlamam bile bu ay hiç üşütmedim bu sıcakta patiklerle dolaşıp battaniyelerle uyudum.
gebelik belirtileride yaşadım kusma hariç hepsini yaşadım acaba düşük böylemi olurmu yoksa farklımıdır?
inş anım kısmet dün gece rüyamda hamileydim remen içimde bi canlı vardı kımıldıyordu ya uyanınca çok kötü oldum ağladım yaa
kızlar bana bi yardım edin.
düşük yapanlar beni aydınlatsın şimdi benim adetim ayın 20sinde olcak bugün sabahtan beri acayip bel agrısı çekiyorum sanki kırılmış gibi ara ara kasık ve vajina üstüme sancı giriyor ortada kanda yok hayatımda hiç böyle birgün önceden ağrı veren bir regl yaşamadım üşüttüm desem gecen ay böyle olmalıydı çünkü denizdi soğuk havaydı falan sistitte olmuştum ama reglim ağrısız sızısız geçmişti zaten hepte öyle gecer kanın geldiğini anlamam bile bu ay hiç üşütmedim bu sıcakta patiklerle dolaşıp battaniyelerle uyudum.
gebelik belirtileride yaşadım kusma hariç hepsini yaşadım acaba düşük böylemi olurmu yoksa farklımıdır?
offf dökülüorum yorgunluktan bıseyde yapmıyorum dogru otur otur yorulurmu ınsan ya
aynen peri ya bide benim önümde bi sürü iş var bi onlarla ilgileniyorum bi size yazıyorum -tatlicadiarzu-
peki ozaman neden gecikti acaba ya bestçim gerçekten bi kan testi yaptırsan belki o yaptığın test bozuk falandı ne bileyim işte.. enteresan çünkü 9 gün çok uzun üşüttünmü acaba canım ondanmı gelmedi adetin
bılmıyorumkı yaaa yarın gıdıcem bakım doktora hayırlısı artık
önce işini bitir gülüm kafanda kalmasın oda sıkıntı verır ınsana
hadı hayırlısı canım guzel haberler ver ınsallahbılmıyorumkı yaaa yarın gıdıcem bakım doktora hayırlısı artık
evet peri bian evvel bitsin istiyorum ama çokta yoruldum akşam olsada eve gitsekkkkkkkkkkkkkkk patlıcam şimdi ya