- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.681
kobracım evet o ilaç hamileliğe hiç engel değilmiş söylediğinde araştırmıştım bende
o zaman sen belki hamilesin şuan :1shok: yani hayırlısı tabi ama inşallah öyledir yaa nasıl anlıcaz beklicekmiyiz yaniii :dilcikar:
İlgine teşekkür ederim,sanırım bekliycem,çünki kulananları araştırdım,birkaçgün içinde regl oluyorlarmış.benim daha ilk günüm bugün,ya bu arada 25 Ağustos eşimin doğum günü,hamile olsam ona doğum günü hediyesi yapardım:)
Geçen hamileliğimde doğumum onun doğum gününe yakın denk geliyordu,hep senin doğum gününde doğururum diyordum,bari doğum günü hediyesi olsun demi.İnşAllah
kobracım evet o ilaç hamileliğe hiç engel değilmiş söylediğinde araştırmıştım bende
o zaman sen belki hamilesin şuan :1shok: yani hayırlısı tabi ama inşallah öyledir yaa nasıl anlıcaz beklicekmiyiz yaniii :dilcikar:
İlgine teşekkür ederim,sanırım bekliycem,çünki kulananları araştırdım,birkaçgün içinde regl oluyorlarmış.benim daha ilk günüm bugün,ya bu arada 25 Ağustos eşimin doğum günü,hamile olsam ona doğum günü hediyesi yapardım:)
Geçen hamileliğimde doğumum onun doğum gününe yakın denk geliyordu,hep senin doğum gününde doğururum diyordum,bari doğum günü hediyesi olsun demi.İnşAllah
inşallah canım inşallah
kız ne guzel olurrrr tombul tombul yalpalaya yalpalayaaaaa ayyyyy hadi inşalahhh gülümmmmmmmm
evet canım ben yasadım çok korkunctu gercekten ne oldugunu anlayamamıs sersemlemıstım resmen....kardeslerımle güç bela annemlerın odasına gectıgımızı hatırlıyorum..babam besmele cekın demıstı...kıyamet kopuyo sanmıstık....acayıp bi ugultu vardı sankı gökten dolu gibi taş yagıyodu...öyle bı ses vardı dısarda....geçtikten sonra deprem oldugunu anlayabılmıstık...elektrıkler kesılmıstı el yordamıyla sokaga atmıstık kendımızı.... asfalt yanıyodu... ve sankı altından su gibi bısey akıyodu....
allahım bırdaha yasatmasın..
amin pericim gerçekten bildiğin kabustu
bende abimin yanına gitmiştim ziyarete o arada yakalandım :) ne şans ama ve dönemiştim izmire 2 hafta daha kalmıştım
dönerken yolda görmüştüm o yıkılan evlerin hallerini çok fenaydı.. o çadırlar ufacık ve insanla orda yaşamak zorundaydı
inşallahhhhh kobracım en güzel hediye olur heralde
Canım o çadırlarda çoooook uzun zaman yaşadı insanlar,ve belki hala yaşayan da vardır.Burası Türkiye
ve bazılarına verdiler evlerini geri ama çıkartıyolar şimdi bürokratlar otursun diye eee onların daha ihtiyacı var ya yazık
maddi yada manevi farketmez kul hakkı yemek en büyük günahlardan biridir
bazen düşünüyorum bu ülkede gerçekten müslüman olanların sayısı kaç acaba
Aslında ovulasyonu tutturamadık,daha doğrusu pek üstüne düşmedik,ama her regl zamanı bir ihtimal işte
Ya sorma bu konu hakkında ağzımı bi açarsam susmam,bilmediğimiz neler var kimbilir ?????
ovulasyona takılma canım benımde o tarıhlerde mısafırım vardı ve bısey yapamamıstık....
işte sonuc ortada bakınız.şekil 1-A
hiç bellı olmuyor bu tarıhler....
evet kobracım bi başlasak sohbete çook uzun sürer bu konuda.. daha neler var neler..
bizim bildiklerimiz bile beni şoke etmeye, bütün sinirlerimi yerlebir etmeye yetiyo bide dediğin gibi bilmediklerimiz neler neler
olsun allah biliyo ya kaçamazlar nasılsa ondan
devir tersıne döndü.... zenginden alıp yoksula verme devrı kapandı yoksuldan muhtactan alıpp zengıne verme devrındeyız şimdi....
evet pericim ama aslında senin tam ovulasyon dönemindi o dönem çünkü senin 24 günde bir olduğunu düşünürsek ve sat ın galiba 9 temmuzdu(yada 15 temmuz ama farketmez biz 9 varsayalım) 9+24:3 ağustos beklenen adet taihindi bundan 14 çıkarırsak yani adetinin bitmesinden en fazla 4-5 gün sonra ovulasyonun vardı :bbo:
yani ovulasyona denk gelmezse bebek olması imkansız ayrıca sperm uzun yaşayabildiği için 48 saat gibi ovulasyondan bi kaç gün öncede yaşanan ilişkiden hamile kalınabiliyo diye biliyorum benn
evet pericim ama aslında senin tam ovulasyon dönemindi o dönem çünkü senin 24 günde bir olduğunu düşünürsek ve sat ın galiba 9 temmuzdu(yada 15 temmuz ama farketmez biz 9 varsayalım) 9+24:3 ağustos beklenen adet taihindi bundan 14 çıkarırsak yani adetinin bitmesinden en fazla 4-5 gün sonra ovulasyonun vardı :bbo:
yani ovulasyona denk gelmezse bebek olması imkansız ayrıca sperm uzun yaşayabildiği için 48 saat gibi ovulasyondan bi kaç gün öncede yaşanan ilişkiden hamile kalınabiliyo diye biliyorum benn
evet canım satım 15 temmuzdu 15+14 yanı ovulasyon 28-29 temmuzdu..ama o hafta misafirlerim vardı. bılmıyorumkı ne ara oldu bu:bbo::uhm:
Kesinlikle katılıyorum.Bizde Ovulasyon öncesi ve sonrasını değerlendirmiştik,ama şuan belim ağrıyor,regl olcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?