• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım....günaydın fantastikam....nasılsınız ..ben çok yorgunum yaaa...bu kış hazırlığı yordu beni akşamda en son biberleri doldurdum şimdilik bitti...dinlenmek istiyoruuuum....

günaydın kızlar nasılsınız ben yorgun dün kayınvaldemdeydım bılıyosunuz gece 11 buçuga kadar babannemın ogulları gelınlerı çocukları kızları torunları gelen gıden çok oldu sabahtan başladı geceye kadar kayınvaldemle yemek yaptım sofra hazırla cayın yanına kek börek yaptım gelenlere hizmet baya yogun geçti günüm bıde dün ara ara baş önmesi oldu en son akşam baya oldu artık dedım anne başım çok dönüyo oda dedi in kızım sen indim 11 buçukta evime daha birkaç misafirde vardı benden böyle kızlar siz nasılsınız.............

canım seninde hamarat olmadığından değil ki anneciğin yanında...benimde anneciğim yanımda olsaydı yaptırırmıydı bana :(((opuyorumnanaktan

doğru aslında biliyomusun yasemincim bizim evde hergün yemek yapılmıyo zaten bigün annemlerde bigün kayınvaldemlerde oluyoruz iki gün etti :) bigünde görümcem çağırıyo bazen onda oluyoruz :))
anneme gittiğim gün sonraki günün yemeğinide veriyo bana yarın yersiniz diye
zaten kayınvaldemlere yada annemlere kalsa her akşam onlarda yiyelim ne gerek varki işten gelip yemekle uğraşmaya öyle diyolar :))
beni rahata acayip alıştırdılar yani opuyorumnanaktan

günaydın canlarım

günaydın canikommm

günaydın kızlar nasılsınız ben yorgun dün kayınvaldemdeydım bılıyosunuz gece 11 buçuga kadar babannemın ogulları gelınlerı çocukları kızları torunları gelen gıden çok oldu sabahtan başladı geceye kadar kayınvaldemle yemek yaptım sofra hazırla cayın yanına kek börek yaptım gelenlere hizmet baya yogun geçti günüm bıde dün ara ara baş önmesi oldu en son akşam baya oldu artık dedım anne başım çok dönüyo oda dedi in kızım sen indim 11 buçukta evime daha birkaç misafirde vardı benden böyle kızlar siz nasılsınız.............

canım çok yorulmuşsun ya....yorgunluktan dönmüştür başın tuğbacığım dinlen bu gün bol bol...

tuğbacım normal be güzelim başının dönmesi ne kadar yorulmuşsun kayınvalden seni pamuklara sarmalı gerçekten senin gibi gelin tüm dostlara

doğru aslında biliyomusun yasemincim bizim evde hergün yemek yapılmıyo zaten bigün annemlerde bigün kayınvaldemlerde oluyoruz iki gün etti :) bigünde görümcem çağırıyo bazen onda oluyoruz :))
zaten kayınvaldemlere yada annemlere kalsa her akşam onlarda yiyelim ne gerek varki işten gelip yemekle uğraşmaya öyle diyolar :))

canım ne kadar şanslısın ya...maşallah...nazar değmesin arkadaşıma...

aynı şeyi benim annemde yapıyor o akşam yediysek yarınki yemeği de yanıma koyoyor :)) yada bazen cuma akşamı gidiyoruz bakalım napıyolar diye hayda ille kalın yarın hafta sonu kahvaltıyıda yaparsınız ondan sonra gidersiniz diyor . canım ya iyiki varlar

sana kolay gelsin canım ama bu kadar yorma kendini dikkat et.birde bizde isteriz o pasta böreklerden :)

canım çok yorulmuşsun ya....yorgunluktan dönmüştür başın tuğbacığım dinlen bu gün bol bol...

canım ben ne kadar yorulsamda başım dönmezdı ama ne bılım bıde devamlı uykum gelıyoo ve bugunde aynıyım ama evımı temızleyım dedım yapamayacam kendımı iyi hısetmıyorum dınlenemeyecemde kayınvaldem çagrıyooooo

canım ne kadar şanslısın ya...maşallah...nazar değmesin arkadaşıma...

teşekkür ederim canımcım allah ömür versin hepsine

aynı şeyi benim annemde yapıyor o akşam yediysek yarınki yemeği de yanıma koyoyor :)) yada bazen cuma akşamı gidiyoruz bakalım napıyolar diye hayda ille kalın yarın hafta sonu kahvaltıyıda yaparsınız ondan sonra gidersiniz diyor . canım ya iyiki varlar

evet ececim iyiki varlar gerçekten biz kayınvaldemle baya yakınız yürüyerek 5 dkda ordayız annemlerlede arabayla 5 dk mesafedeyiz o yüzden kalmıyoruz pek ama onlara kalsa istiyolar
mesela kayınvaldem yazlıkta şimdi valla yokluğunu nasıl hissediyorum allah annemede eşimin annesinede hepimizin annelerine uzun ömür versin sağlıkla tabi

teşşekkür ederim düşüncelerın için..........

tuğbacım ama birazda kendini düşünmelisin senn verdikçe kayınvalden ister kendi annen olsa kıyamaz yoruluyosun diye ama kayınvalde sonuçta ne kadar iyi olursa olsun öz annen gibi düşünmez seni o yüzden sen düşün kendini ve dinlen biraz hastayım de bugün yatıyorum de ki yalanda değil yani bak kendini iyi hissetmiyomuşsun

canım ben ne kadar yorulsamda başım dönmezdı ama ne bılım bıde devamlı uykum gelıyoo ve bugunde aynıyım ama evımı temızleyım dedım yapamayacam kendımı iyi hısetmıyorum dınlenemeyecemde kayınvaldem çagrıyooooo

aaaa kızacağız artık kayınvalidene....:)) dinlen biraz canım ya rahatsızım de kuzum....

kızlarrr günaydınnnnn kaynatmıssınız bakıyorumda sabahınan......

tugbacım yeter gülüm dınlen artık...yorma kendını öle nolmaz nolmazzz dimi ama..

valla kızlar annelerımız hep aynı ..benım annem biraz bana uzak mesafede ama yınede yemege gıttıgımızde ertesı gunede bıseyler mutlaka verır yanıma...arada gelır yemegımı yapar bıkac gunluk temızlıgımı yapar...ana gibi yar olmaz sözu gercekten çok dogru söylenmıs...

fantastikam maşallah kayınvalidenle ilişkinize nazar değmesin...benim öyle olmadığı için inanamıyorum söylediklerine :))))))

fantastikam maşallah kayınvalidenle ilişkinize nazar değmesin...benim öyle olmadığı için inanamıyorum söylediklerine :))))))

kıyamam sana ben
gerçekten hakkını yemiyim iyi birisi eşimin annesi ama bende bu zamana kadar biraz sabretmedim değil.. 2 tane görümcem var onlarda çok iyiler, tabi bazen canımı sıkıyolar ama bende onların canını sıkıyorum o zaman:)
evlendiğimiz ilk yıl yine iyiydi kayınvaldem ama tuhaflıkları çoktu mesela iki kızına alırdı benim yanımda verirdi aldıklarını ve bana yok :1shok: bunaa benzer şeyler kayınpederimde öyleydi biraz ama o zamanlar küçük görümcem burdaydı çok yakınımızdaydı biraz onun varlığına bağlıyorum bunu çünkü o biraz uzağa gitti ve bizim ilişkimizde değişti ve ben bazı şeylere alıştım öyle kabullendim artılar eksileri yedi yani
şimdi allah razı olsun kayınvaldemde kayınpederimde iyiler karışmazlar pek bişeye gittikmide çok iyi ağırlarlar maşallah

tuğbacım yoksa bu baş dönmeleri ,uyuklamalar :kedi:hayırlı bişeyin habercisi olabilir mi ?yani ben tam hatırlamıyorum hazırlık varmıydı bebiş için :)):kedi:

Back