• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yanlız varya bizde bu konuların kompedanı olduk çıktık hee herşeyi biliyoruz artık

Ya sorma ,hamileliğin tüm evrelerini biliyorum,ne gibi komplikasyonlar olabilir ,dış gebelik,boş gebelik,bozulmuş gebelik v.s. hepsini yaladım yuttum,yakında dr.yaparım herhalde

Ya sorma ,hamileliğin tüm evrelerini biliyorum,ne gibi komplikasyonlar olabilir ,dış gebelik,boş gebelik,bozulmuş gebelik v.s. hepsini yaladım yuttum,yakında dr.yaparım herhalde

hakkaten ne hale geldik hamile kalsak acaba boşmu,dolumu ,kimyasalmı bilem ne bilmen nemi diye düşünmekten hamilede kalamıcaz.okumucam ben artık bunları etkileniyorum sonra oluruna bırakıcam.

arkadaşımın ablası var kız toplamda 3 defa doktora gitmiş cinsiyetini bile merak edip sormamış ama veren Allah maaşallah tosuncuk gibi bir oğlu var.

hakkaten ne hale geldik hamile kalsak acaba boşmu,dolumu ,kimyasalmı bilem ne bilmen nemi diye düşünmekten hamilede kalamıcaz.okumucam ben artık bunları etkileniyorum sonra oluruna bırakıcam.

arkadaşımın ablası var kız toplamda 3 defa doktora gitmiş cinsiyetini bile merak edip sormamış ama veren Allah maaşallah tosuncuk gibi bir oğlu var.

Haklısın düşünce gücüyle de kendimize zarar veriyoruz.

merhaba canrıbitanelerim ben geldim ve szleri çokok özledim nasılsınız neler yaptınız ben yokken herşe yolundadır umarım güzel haberler varmı bakem şu bi haftad neler oldu anlatın bakem opuyorumnanaktan

ayyynen ececim biliyomusun çok bilmek her zaman iyi değil bu hamileliğimde araştırmıcam hiçbişey bitek diğer hamile arkadaşlarla deneyimlerimizi paylaşırım o kadar

merhaba canrıbitanelerim ben geldim ve szleri çokok özledim nasılsınız neler yaptınız ben yokken herşe yolundadır umarım güzel haberler varmı bakem şu bi haftad neler oldu anlatın bakem opuyorumnanaktan

amanda kim gelmişşşş güzelim benim hoşgelmiş nasıl geçti tatilin busemcim valla asıl haberlerde sende bize güzel bi müjdeyle dönersin diye düşündüm ben hepp

hoş geldin buseciğim...benden iyilik canım bol bol çalışıyorum tabi işte :))))))kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar canlarım kimse yokmuş gündüz girmedim ara ara baktım sizlere bu bebek olayı eni yıpratıyor diye girmemeye karar vermiştim ama olmadı dayanamadım sizlere öle alışmışımki yapamadım kuzu kuzu geldim işte:))))

oooo belenayyy nerelerdesın sen kuzum...böle özletmek olmazkı ama..

CANIM BENİM BUGÜN ÜSTÜMDE BİR TUHAF HAL VARDI YOL ORGUNLUĞUDA CABASI KAFAM KARIŞIK CANIM BİRŞEY YAPMAK İSTEMEDİ SİTEYEDE GİRMİYECEKTİM UZUNCA BİR SÜRE AMA OLMADI BUGÜN HEP TAKİPTEYDİM SİZİ EN SONUNDA BÖYLE OLMAYACAĞINA KARAR VERDİM KENDİMİ FAZLA DİNLİYORUM BU BEBEK KONUSUNDA O YÜZDEN KARIŞIĞIM AMA ARTIK KENDİMİ DİNLEMEMYE KARAR VERDİM NE YAPAYIM KISMETTEN ÖTESİ OLMUYOR SEN NSILSIN GÜZEL HAMİŞ İNAN ÖZLEDİM SİZLERİ

belenaycım noldu hayatım niye konuşmuyosun özledik seni ama
CANIM BENİM KARIŞIK SANDVİÇ GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİkaydirigubbakcemile3AMA ŞU SAATTE BİRAZ DAHA İYİCEYİM SAĞOL TATLIM İYİKİ VARSINIZŞeniz

günaydıınnn kızlar uyanın bakalım artık ne bu uykuuu

iyi akşamlar canlarım kimse yokmuş gündüz girmedim ara ara baktım sizlere bu bebek olayı eni yıpratıyor diye girmemeye karar vermiştim ama olmadı dayanamadım sizlere öle alışmışımki yapamadım kuzu kuzu geldim işte:))))

belenaycım inan seninle aynı duyguları paylaşıyoruz canım bende konuştukça daha çok takıyorum o yüzden konuları değiştiriyoruz artık kızlarla ortak başka noktaları yakalayıp o konular üzerinde konuşuyoruz biraz, bütün gün bebek konuşmak benide psikolojik olarak hasta edecek yoksa -tatlicadiarzu-

canım benim hangimizi yıpratmıyorki...inan bu sene yaşlanmış hisediyorum kendimi...ama burdan kopmakta çözüm değil inan bizim topiğimiz başka topiklere benzemiyor..sürekli bebek konuşulmuyor...inan kürtaj sonrası buradaki destekleri görmek çok umutlandırmıştı beni...onun için kopma burdan arkadaşım...

Back