- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.561
hoş geldin yasemin.aman evin işi hiç bitermi boşver :dance: şimdi benim evdeki işleride aklıma getirdin offffff benimde o kadar çok yapılcak işim birikti ki :)
selammm..çok yoğun bir gündü canlarım....sormayın sabahtan beri canım çıktı ve evde bir ton işim var(
sanırım onlarda melisaya daha sıcak bakıyolardı.
peki senin kızın yada oğlun olsan ne koyardın hiç düşündün mü :))alkisalkisalkis
27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ya sen?
kızlar uzun süredir uyguladıgım bi sloganım var bu ev işlerı yuzunden kafayı yıyınce sonunda özlu ve çoooook yararlı bı cümle buldummm
AMANNNN BOŞVERRRRRRRR YAPINCA HERYER TEMIZLENIYOOOOO...
kolay gelsin yasemincim sıkıştırma kendini yarın yaparsın evdeki işlerini cuma gecesi bugün al kocanı çıkın dışarı
ben hep düşünüyorum bu konuyu ve tam karar veremiyorum ama bigün işten eve dönerken yoldaki çiçekleri gördüm güneşte çok güzeldi e hayvanlarıda çook severim dedim kızım olursa çok sevdiğim bişeyin ismini koyayım doğa olsun bari :)
oğlum içinde yıllar önce bi karar vermiştim georgia diye bi çizgi film vardı sende hatırlarsın yaşıt sayılırız onun 2 tane abisi vardı üvey büyük abisinin adı aksel di ve ben onu çok beğeniyodum o gün bu gündür aksel koyucam diyorum ama ege de olabilir bilemiyorumki :))
peki sen
28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim bende
çok güzel düşünmüşsün isimler süper.bende hep nedense sanki kızım olcakmış gibi geliyo ve sadece onu düşündüm oda rumuzumdan belli zaten kaydirigubbakcemile3 ece istiyorum Allah nasip kısmet ederse tabii o zamana kadarda fikrim değişmezse
sen fırsatı kaçırmışsın :) bende doğurana kadar etraf koymazsa iyidir :)
slm canlarım nasılsınız?
umarım herkez iyiyidir
periciğim tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
bana gelince kızlar 1 hafta önce geldim eve ama mağlesef size haber veremedim yataktan kalkamıyorum miğdem çok bulanıyo
yemek yiyemiyorum 2 kilo verdim her yediğimi çıkartıyorum serumlarla ayakta duruyorum
ama bebişim için değer
allahıma çok şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk
benden bukadar canlarım şuan istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum
elim ayağım titriyo
hepinizi çok özledim gerçekten sürekli aklımdasınız ama inanın yataktan kafamı kaldıramıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum umarım en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini alırım
hoşçakalınnnn
hepinize cok gecmiş olsun arkadaslar bende 20 subatta bebegimi düşürdüm dr.3ay korunmam gerektigini söyledi 6ay oldu düşük yapalı 3aydır korunmuyorum ama korkuyorum hamile kalırsam ya yine bebegim düşerse her adet dönemimde sancılanınca sanıyorumki yine hamileyim ve acaba bu sancı ondanmı yokas adettenmi çünkü ben bebegimi büyük bi sancı ve kanamayla kaybettim benim gibi olan varmı ve buarada kürtaj oldum cok kötü günlerdi rabbim kimseye yasatmasın
slm canlarım nasılsınız?
umarım herkez iyiyidir
periciğim tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
bana gelince kızlar 1 hafta önce geldim eve ama mağlesef size haber veremedim yataktan kalkamıyorum miğdem çok bulanıyo
yemek yiyemiyorum 2 kilo verdim her yediğimi çıkartıyorum serumlarla ayakta duruyorum
ama bebişim için değer
allahıma çok şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk
benden bukadar canlarım şuan istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum
elim ayağım titriyo
hepinizi çok özledim gerçekten sürekli aklımdasınız ama inanın yataktan kafamı kaldıramıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum umarım en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini alırım
hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?