• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet yasemin yok dünden beri, belki müdürleri gelince biraz yoğun oluyolarmış ya öyle olmuştur
esest değişik bi öneriymiş tuğbacım ne demek peki bişeyin kısaltmasıda olabilir hı

canım televızyonda gördüm yenı dizi ismi anlamıda eskişehir eskişehir demekmiş bende eses se t ekledım esest oldu hoşuma gitti sen bilirsin canım.........

pericim canım ççok sevindim Allahım kucağına aldığın güleride gösersin inşallah OHHH ARTIK SENARYO YAZMANADA GEREK KALMADI HE HE HE YAŞASIN BEBİŞİMİZ<

yok yazmıycam artık senaryo falan....ne olacaksa hayırlısını versın allah.kursanda farketmıyokı hıcbıseyı degıstıremıyosun çünkü

gunaydın kızlar bu arada en yaslınız benim 36 yasındayım 12 mayıs dogumluyum

canım televızyonda gördüm yenı dizi ismi anlamıda eskişehir eskişehir demekmiş bende eses se t ekledım esest oldu hoşuma gitti sen bilirsin canım.........

teşekkür ederim tuğbişim olabilir tabi
amaaan ne zor be ben eski adımı çok seviyodum ama o ben değilim diye ikna etmişken yalanım çıkmasın ortaya :) en iyisi onu değiştirip kullanmak diye düşündüm
ona yakın bişey olabilir
mesela benim adım ispanyolcada fantastica demek o nasıl

günaydın canlar nasılsınız ben bu hafada grip olmayı başarmış biri olarak huzurlarınızdayım ohhh yarın bende tatildeyim işte kütahyaya gideceğiz nasip olursa düğüün var bu arada bu hasta halimle o yol nasıl çekilecek onuda bilmem ama olsun işten uzak bir gün olacak

HEPıNıZE HAYIRLI CUMALAR

günaydın canlar nasılsınız ben bu hafada grip olmayı başarmış biri olarak huzurlarınızdayım ohhh yarın bende tatildeyim işte kütahyaya gideceğiz nasip olursa düğüün var bu arada bu hasta halimle o yol nasıl çekilecek onuda bilmem ama olsun işten uzak bir gün olacak

HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR

geçmiş olsun belenaycım ve iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler :)
ya gerçekten hava değişikliği senin hastalığını azdırmasın canım mutlka korumaya al kendini, e sen zaten etrafına neşe saçan biri olduğundan düğündede dayanamaz oynarsın terlersin

kızlar günaydınlar hayırlı cumalar.

birpericim gözün aydın keseciği görmüşsün çok sevindim canım.birde ben şunu merak ediyorum eşine süpriz bişi yaptınmı hamileliğini söylerken :)

belenaycım sana da çok geçmiş olsun.
öpüyorum hepinizi.

HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR

geçmiş olsun belenaycım kendıne dikkat et hayırlı yolculuklar.......

kızlar günaydınlar hayırlı cumalar.

birpericim gözün aydın keseciği görmüşsün çok sevindim canım.birde ben şunu merak ediyorum eşine süpriz bişi yaptınmı hamileliğini söylerken :)

belenaycım sana da çok geçmiş olsun.
öpüyorum hepinizi.

yok gülüm yapmadım valla bişey...testı işyerınde yapmıstım öğlen sonra aradım hemen toplantıdaydı dogru durust tepkı bıle verememıstı garıbım...sevınmeye korkar olduk sadece dua edıyoruz bol bol...

Belenaycım cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne sakın oralarda vıtamın falan al hemen terleme.ceryanda kalma gülüm...

mufincim fantactıca guzel valla begendım

Belenaycım cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne sakın oralarda vıtamın falan al hemen terleme.ceryanda kalma gülüm...

mufincim fantactıca guzel valla begendım

pericim fantastika beğenildi demek o zaman onu yazayım 3 alternatif sunmam lazım hani ya kullanılıyosa diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Back