Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar süpersiniz valla geçmişi okuyana kadar ne kadar zaman geçti .panoromik turu bende çok beğendim he he :)

sizinle aynı şeyleri yaşamak ne garip okudukça hep kendimden bişiler buluyorum.bende düşük yaptığımda aynı tepkileri aldım .Bende veren Allah alan o diyodum susuyolardı.sorularda yok naptın ağır bişi kaldırdın yok onumu yaptın bunumu yaptın acayip sorular.bende şubatta düşük yaptım üstünden 1 ay geçmeden herkes yokmu bişi diyolar dı insanlar bi tuhaf.

selam kızlar ben regl oldum bebiş yok((
üzüldüm valla keşke olsaydı inşallah ilerleyen aylarda tutturcaz :roflol:
eceyass bebiş varmıymış sende ??

hoşgeldin özgecim sağlık olsun be tatlım bir dahaki aya inşallah zaten her ay bir hamiş bile çıkarsak allah bereket versin:)) bu ayki hamişimiz birperi

hoşgeldin özgecim sağlık olsun be tatlım bir dahaki aya inşallah zaten her ay bir hamiş bile çıkarsak allah bereket versin:)) bu ayki hamişimiz birperi

hadi ya süper çokk sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu tur muhabbeti ne yaw kolay hamile kalmak için yöntem mi buldunuz bana da söyleyin :1rolleyes::1rolleyes:

selam kızlar ben regl oldum bebiş yok((
üzüldüm valla keşke olsaydı inşallah ilerleyen aylarda tutturcaz :roflol:
eceyass bebiş varmıymış sende ??

yokmuş canım ya bende öğlen öğrendim çok üzüldüm senin gibi sonra kızlar çok güzel moral verdi sağlık olsun napalım bidahiki aya inşallah sende üzülme.
benim ultrasondada kandada çıkmadı ama hala regli olmadım.napcam bilmiyorum.

Kolay hamile turu düzenliyorum,Kısaltılmışı KHT,yol aynı ama uçak ile ukaşım olacak :)))))
Çanım operatörüm var sorun olmaz :))))
Özge hiç üzülme,yeni tur düzenlersin.
Zaten bu yaz turizm kötü,o yüzdende tutmayabilir :)))))))

:roflol:
öyle kobracım valla ben taşınma işini bi halletsem ondan sonra kimse tutamaz beni bütün turlara ve kürlere tabi olacacağım :)

kızlar kanda yapılan test kaç gün öncesinden doğru tahmin veriyodur bilen varmı.benim kafam karıştıda madem bebiş yok niye regli olmadım daha .

harikasın kobraya yaaa..ben kolay hamile klaıyorum bu turu almayayaım...hamileliğini sağlıkla devam ettirme turu kısaca HDT olursa ilk beni yaz....mafoldumbenkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…