Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ya sabina hala yok
busemde tatile gitti ama korunmayıda bıraktı istermisiniz tatilden hamile dönsün
bidee sibeeeeeeeeeeeellllllllllll nerde dünden beri yok valla kafam bozuluyo atlıcam gidicem mersine benzeticem o patronu o olucak :)

the-best 55 özgekrd ve seçil-ipek kızlar ben listenın altında yazdım dıkkat ettıysenız listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma sürelerının ne zaman bitecegını belirtsin ekleyım dıye sakın gücenmeyın bana şimdi listede olmak istedıgınızı belirttiniz bende hemen eklıyorum canlarımmmm. eger tarıh belirtip ben görmeyıp eklemedıysem kusuruma bakmayın kızlar...........

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
35-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
38-eceyas.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
39-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
40-özgekrd................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
41-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

hatunlar günaydınnnn.nasılsınız ?

tugba demek yufkaları actınız ramazan hazırlıgımı yoksa gülüm.? yorulmusundur tabı dinlen bugün hiççç bisey yapma..?

enrıka yine görunmus kaybolmus dövcem bu kızı ben artık görunmuyo buralarda.

tugba demek yufkaları actınız ramazan hazırlıgımı yoksa gülüm.? yorulmusundur tabı dinlen bugün hiççç bisey yapma..?

evet canım ramazan hazırlıgı sen nasılsın perıcım stres sıkıntı yok dımı varsa kızarımm:kızgın: haa lütven bebegını düşün ve bunlardan uzak dur hep pozitif düşün canım.................

geldim topiğimizin güzel hamilesi sabah sakinliğinden faydalanıyorum yerimseniben

canım mecbur yapacam ev işle dolu dünde dogru dürüst yapamadım sen nasılsın canım ne var ne yok adet tarıhın ne zamandı inş. melegın senınledır................

daha çoook var tuğbacım eylülün başında adetimmm

evet canım ramazan hazırlıgı sen nasılsın perıcım stres sıkıntı yok dımı varsa kızarımm:kızgın: haa lütven bebegını düşün ve bunlardan uzak dur hep pozitif düşün canım.................

iyiyim güzelim yapmıyorum artık stres falan öle karar verdım. sonucta hersey allahtan dimi.yazılmıssa dönüşü yok.dua edıyorum elımı üzerıne koyup aklıma geldıkce ayetelkürsi okuyorum allaha emanet edıyorum .herseyın hayırlısı inşallah canım benım.

Günaydın bayanlar,dün yeğenim doğudu,çok sevimli,ama bi tuaf oldum görünce,benim gebeliğimde devam etseydi bu aralar bende doğum yapacaktım.

geldim topiğimizin güzel hamilesi sabah sakinliğinden faydalanıyorum yerimseniben

daha çoook var tuğbacım eylülün başında adetimmm
canım çook çalış ozaman ramazan ayında bol bol hayırlısyla hamıle haberi verelım bayramda hamiş hamiş gezelim inş. amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

sagol canım benım benımde senın gıbı bir kotu talıhsızlıgım olmuştu bebek11 haFTALIKKEN KARNIMDA ÖLDÜ doktor 6ay sure verdı 3ayım doldu farklı bı doktora gıttıgımde ise bana hiç bekleme yap dedı bu şeyler için zaman sure degıl insanın kendını hazır hıssetmsı gerekıyomuş fakat ben ruhen hazır degılım daha yaşadıgım talıhsızler piskolojikmen uzaklaştırdı benı allah izin ederse seneye bahara düşünuyorum bebegi.a.s

Günaydın bayanlar,dün yeğenim doğudu,çok sevimli,ama bi tuaf oldum görünce,benim gebeliğimde devam etseydi bu aralar bende doğum yapacaktım.

canım önce gözün aydın rabbım analı babalı büyütsün yegenını ve canım seni çook iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok verende alanda allah demekkı hakkında hayırlısı degilmişki rabbim nasip etmemiş öyle düşüneceksın inş. sende kucagına bebişini aldıgın günleri göreceksın buna inan ve bol bol dua et.........

kobracım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı hallı teyzeli büyütsün şimdi hala mı oldun teyzemi bende de var bir yeğen maşallah Allah uzun ve hayırlı sağlıklı ömür versin çok sevimli kendi çocuğum gibi seviyorum eşime bazen diyorum ne yapalım çocuğumuz olmazsada iki tane cadı var bir senin yeğenin bir benim yeğenim yeter Allah onlara uzun ömür versin onları severiz bizde

Back