Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar benim çevremdekiler yakınlarım dışında hep sonradan duydular tebrik için telefonlar edenlere kürtaj haberini verdim:sm_confused:duyan telefon ediyor nasıl gidiyor hamişlik tebrik ederim diye bende bebek öldü diyorum kimse inanamadı ne tuhaf insan çok tuhaf oluyor ya bebeği soruyorlar ve siz öldü diyorsunuz ben çevremden öle sıkıcı tepkiler lmadım ama tabi acıyan gözlerle bakmaları sinirime dokunuyordu ama alıştım her gören yazııııık deyip geçmiş olsun diyordu niye yazık anlamadım geçmiş olsunu anlıyorumda bu yazııııık ne oluyorsa :olmaz:

Canım bende tatile gidelim gelelim sonra düşünürüz diyordum :)))))) tatilde hamile olmak istemiyorum falan :) E tatil bitti tabi,Allah hayırlısını verir ınş.

Ya o yazıııık diyenleri bende gördüm:)))) Neye yazık anlamıyorum,bide gerçekten acıyan gözlerle bakıyorlar,üstelik ilk hamileliğinde kürtaş olanlara bidaha çocuğu olmaz diye de bakıyorlar.Eskiden katil dr.ların yaptıkları kürtajlardan sonra böyle bir bilgi gelişmiş sanırım.

Belenaycım bende senin durumuna düştüm,tebrik için arıyanlara kürtaş haberini verdim.Hemen teselli moduna geçiyor insanlar doğal olarak,evet kötülüğümüzü istemiyorlar,tamamen iyi niyetli tabiyiki ama ben sinir oluyordum.Hatta bi ara kafayı yiyecektim geçmiş olsun lafından,sanki geçmiş olsun diyince geçiyo :)))))))) küçükkende öpünce geçiyo diye kandırıyorlardı.Yoksa öpseler geçer mi ?delikafadulden:roflol:

kızlar benim çevremdekiler yakınlarım dışında hep sonradan duydular tebrik için telefonlar edenlere kürtaj haberini verdim:sm_confused:duyan telefon ediyor nasıl gidiyor hamişlik tebrik ederim diye bende bebek öldü diyorum kimse inanamadı ne tuhaf insan çok tuhaf oluyor ya bebeği soruyorlar ve siz öldü diyorsunuz ben çevremden öle sıkıcı tepkiler lmadım ama tabi acıyan gözlerle bakmaları sinirime dokunuyordu ama alıştım her gören yazııııık deyip geçmiş olsun diyordu niye yazık anlamadım geçmiş olsunu anlıyorumda bu yazııııık ne oluyorsa :olmaz:

belenaycım yazık ama sana lülülülülülülülülülülülü
bak doğru yere değindin anlıyolar ama acıyolar o yüzden öldü değilde düştüyü birazdaha normal karşılıyo insanlar hani daha alışılmış bi durum ya
allahım tekar tecrübe ettirmesin bu sefer her sorana çok iyiyiz bebekte bende bomba gibiyiz diyelim inşallahh canım hemşom benim

Canım bende tatile gidelim gelelim sonra düşünürüz diyordum :)))))) tatilde hamile olmak istemiyorum falan :) E tatil bitti tabi,Allah hayırlısını verir İnş.

artık bi mazeret bulmak zorunda kalmayalım umarım hatta hamile kalalım herşey yolunda olsun süper olsun ama biz insanlara düşünmüyoduk daha ama oldu diyelim ama çok mutluyuz olduğu için diyelim

evet kobracım eskiden kürtajdan sonra tekrar hamile kalmak zormuş çünkü teknik geriymiş kazıyarak alıyolarmış ve buda rahme çok zarar veriyomuş ama artık tıp ilerledi ve vakumla alıyolar hele bide deneyimli biri yaptımı risk çok düşüyo allaha şükür

Komik bişi anlatıyım size.
Benim kuzenimin çocuğu sürekli düşer dizini kolunu acıtırdı,anneside öpünce geçer derdi ve öperdi.Tabi velet bunu öğrenmiş,bigün ev kalabalık ,ufaklık popo üstü düştü,annesine poposunu dönerek öpde geçsin dedi delikafadulden

ben bebek soranlara eşimin tarafındansa oğlunuza sorun diyorum bizim taraftan oldumu ısmarladık gelecek diyorum he he he valla kardeşim ocak ayında evlendi ardından kaynım şubat ayında bende hemen ardından mart ayında evlendim aynı sene içinde onların şimdi birer kızı var gözler bana dikiliyor bende diyorum biz onlar kadar genç değiliz bizim spermler yumurtayı bulasıya ohooo zaman geçiyor onların kanı kaynıyor gençlerin spermleri yumurtayı hemen buluyor o yüzden daha zamanımız var:roflol:anca spermin gönlü olacakta yerinden kalkacakta yumurtanın kapısını çalacakta yumurta yerinden kalkıp kapıyı açacakta buluşacaklar oh oh oh tabi uzun sürer-tatlicadiarzu- ama onların öylemi sperm kapıyı bırak bacadan bile girer :roflol::roflol:

Evet haklısın eskiden resmen kazıyorlardı,ben çok donanımlı bir hastanede oldum,zaten dr. 10 seneden beri tanıyorduk.Hastanede kardeşim çalışıyordu.O konuda şuphem olmadı hiç.

Bizim spermler yolda giderken oyuna dalıyorlar,yada çok meraklılar, gittikleri yolu iyice tanımak için dikkatli bakıp foto falan çekiyorlardır.Kültür farkı bence,kültürlü spermin hali başka oluyo :)

Çocuk soranlara düşünmüyoruz diyelim (Düşünmeden yapıcaz eheheheheh)
Zaten neyi düşüneceksinki yöntem aynı :))))))))))))))))

Bizim spermler yolda giderken oyuna dalıyorlar,yada çok meraklılar, gittikleri yolu iyice tanımak için dikkatli bakıp foto falan çekiyorlardır.Kültür farkı bence,kültürlü spermin hali başka oluyo :)

buda farklı bir bakış açısı tabi delikafadulden

Komik bişi anlatıyım size.
Benim kuzenimin çocuğu sürekli düşer dizini kolunu acıtırdı,anneside öpünce geçer derdi ve öperdi.Tabi velet bunu öğrenmiş,bigün ev kalabalık ,ufaklık popo üstü düştü,annesine poposunu dönerek öpde geçsin dedi delikafadulden

bizde inanalım bizde öptürelim delikafadulden

ben bebek soranlara eşimin tarafındansa oğlunuza sorun diyorum bizim taraftan oldumu ısmarladık gelecek diyorum he he he valla kardeşim ocak ayında evlendi ardından kaynım şubat ayında bende hemen ardından mart ayında evlendim aynı sene içinde onların şimdi birer kızı var gözler bana dikiliyor bende diyorum biz onlar kadar genç değiliz bizim spermler yumurtayı bulasıya ohooo zaman geçiyor onların kanı kaynıyor gençlerin spermleri yumurtayı hemen buluyor o yüzden daha zamanımız var:roflol:anca spermin gönlü olacakta yerinden kalkacakta yumurtanın kapısını çalacakta yumurta yerinden kalkıp kapıyı açacakta buluşacaklar oh oh oh tabi uzun sürer-tatlicadiarzu- ama onların öylemi sperm kapıyı bırak bacadan bile girer :roflol::roflol:

:roflol: süper bi açıklama belenaycım

bizimkiler panaromik rahim turu yapmadan gitmiyolarkaydirigubbakcemile3

yöntem aynı olurmu kobracım aaa bu işin değişik teknikleri varmış valla bende yeni öğrendim mufincim anlattı banada:kedi:nocek bizim bu hallerimiz bilmem:dilcikar:

Back