Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Eceyas regline 1 hafta kala çıkar,ama geç döllenme ise regli gününde çıkması gerekir sanırsam ki

canım saol. beklim bakiim yarına kadar gelmezse napıcam onu düşünüyorum.kanda çıkmadığına göre hamilelik olma şanşı yoktur dimi artık.offf düşün düşün bugün allak bullak oldum.

Sitres yapmadan bekle,başka çare yok,bende her regli öncesi stres yapıyorum,sanırım stres de bizi çok etkiliyo,nasıl kurtulucaz bundan bilmiyorum.Hamile isen bile bekleyerek öğrenebilirsin.Kafana takma ,benim Mayıs ayında 39 günde geldi.Her kadın yılda 1 kere yumurtlamayabilir miş.Yumurtlama olmadığındada regli geç gelir.Belki yumurtlaman olmamıştır bu ay.Ama bunu kafana takma tüm kadınlarda olabilen bişi...

kızlar maşallah size yaaa ne kadar güzel sohbet etmişsiniz bende olmak isterdim aranızda kayınvaldem yufka açalım dedi ordaydım yufka açtım akşama anca evıme girdim............

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
35-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
38-eceyas.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

slm arkadaslar bende geldim bende 10 nisanda düsük yaptıım 3 ay korun dediler ben 4.aydayıım calıısmalar tüm hıızııyla devam ediyor kıısmet insallah listeye eklenirim bende

aaa ben listede yokum :) yeni farkettim bende listeye eklenmek istiyorum :delphin:
benim korunma dönemim haziranda bitti ama 1 ay sonra çalışmalara başlayacağım duyurulur:delphin:

kızlar ya benim kasıklarım çok ağrıyor sizce neden olabilir:(((

canım adetin bitmedi dimi ondan olabilirmi ki birazda üşütüysen mesela denize girdiysen oda etkiliyo biraz benim hem adetim bir-iki gün gecikir hemde kasıklarım çok ağrır denize girdiğim zaman

doğru mufincim ya inşallah bizim kutu da birgün süpriz yapar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

turlar doldumu yetişemedimmi yoksa tüh yaaa ama işim çoktu bi turda bana noluuuur noluuuur:))

sana özel tur hazırlarız belenaycım sen iste yeter Şeniz

kızlar maşallah size yaaa ne kadar güzel sohbet etmişsiniz bende olmak isterdim aranızda kayınvaldem yufka açalım dedi ordaydım yufka açtım akşama anca evıme girdim............

hamaratsın işte yaa maşallahhh tuğbişime bigün bizede yaparsın belki el açması börekler falan

gunaydın herkeze tugbacım hamılelık varmı sende her seferınde bakıyorum beni lısteye koymuyorsun gucendım valla:kedi:

Back